Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
bu smıley napıyor anlamöadım gıttı
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

yaaaaa kızlar topıgımız 2. sayfalara dusmuş huuuuuuuu nerdesınız

turkbayragiturkbayragiturkbayragi
delikafaduldendelikafadulden
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyytvereliniortakvereliniortak

yine gelmemis bizim geyikciler
kizlar ya sitedemi bendemi bir sorun var
sizlerdede oluyormu gec aciliyor ozel msjlarim silinmis
yazilarin altindaki cizgi yok herkes fule cekiyorrrrrr
turkbayragi

Kızlarr kaplama dişim ağrıyorr..siniride öldürülmüştü nıye agırırıkııııııı senağlamaçokk korkuyorumm dişş benimm kabusumdurrrrrsenağlama

Kızlarr kaplama dişim ağrıyorr..siniride öldürülmüştü nıye agırırıkııııııı senağlamaçokk korkuyorumm dişş benimm kabusumdurrrrrsenağlama

canım benımde dolgu dışim yemek yedıgım sızlıyorkafamçokkarıştı benımde sınırıde ölduruldu korkuma gıdemıyorum dişçiye demekkı bızım sınırler çok guçlu ölduk dıye numara yapıyorlar dışçıyedelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlar ayni yaaa
benimde dolgu disimin sinirini doldurmustu sozde disci ama simdi oraya bazen bisey girdiginde oluyorum
demekki cok sinirliyizzz

Balım bende de aynı sorun var maalesf. Kaplama dişim siniri ölü ama ağrı yapıyor. Yemek yerken, ya da durup dururken. Aynı dertten muzdarip ne kadar çok kişi varmış.vereliniortak

Balım bende de aynı sorun var maalesf. Kaplama dişim siniri ölü ama ağrı yapıyor. Yemek yerken, ya da durup dururken. Aynı dertten muzdarip ne kadar çok kişi varmış.vereliniortak

kizlar ayni yaaa
benimde dolgu disimin sinirini doldurmustu sozde disci ama simdi oraya bazen bisey girdiginde oluyorum
demekki cok sinirliyizzz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

turkbayragi turkbayragi turkbayragi slm buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 turkbayragi kaydirigubbakcemile alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden

ya kizlar sizin sitede sorun varmi ben herkesin seviyesini ful goruyorum birde yazilarin altindaki cizgiler yok sizdemi oyle
kim cvp verecek acaba

asicim hoşgeldin dönmüşsün hayata opuyorumnanaktan
site etkinliği herkesin %99 olmuş evet..
2 gündür böyleydi yanlış hatırlamıyorsam..
yazıların altındaki çizgiyi hatırlamadım ama canım.

günaydın canlarım nasılsınız ben daha biriken işlerin altından kalkamadım kafamçokkarıştı herkes iyimi yine kimse yok burda öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…