Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

RYLAİ sen diger topige neden giremiyorsun
hep sormak istiyorum unutuyorum

cnmm bizim bi bilgi işlem müdürümüz var sağolsun ne yapmış anlamadım diğer topik engelli bu açılıyo şimdilik allahtan tülinimde sölemiş sağolsun a.s. akşamları bakim diorum arada öyle baygın oluyorumki yazamadan kapatıyorum mirmirmirmir

huhu kizlar selam bakalim
tulin kolay gelsin canim rykai ne zaman duzelcek aksamlari bari gel de yaz diger topige

huhu kizlar selam bakalim
tulin kolay gelsin canim rykai ne zaman duzelcek aksamlari bari gel de yaz diger topige

valla asicim pek düzelcek gibi diyil ben dua ediyorum buda gitmesin die gelirim cnm gelişmelerden uzak kaldım baya zaten merak ediyorum ama akşamları halimi bi görsen sürekli bi uyku halindeyim sırnaşık şey

tuğbacım annemlerdeyim canım..
badana yaptım bugün..
faydam dokunsun gelmişken opuyorumnanaktan
yarında az işim var bitecek..
yardımcı olunca daha da seviniyorum..

Canım kolay gelsin. Annenin yanında olunca yorgunluk da koymaz şimdi sana. İnsan öyle oluyor canım gelmişken bişeylere katkım olsun istiyor.opuyorumnanaktan

tuğbacım annemlerdeyim canım..
badana yaptım bugün..
faydam dokunsun gelmişken opuyorumnanaktan
yarında az işim var bitecek..
yardımcı olunca daha da seviniyorum..

canım ellerine kollarına sağlık
maşallah sana hayırlı evlatturkbayragi
annemin annelerin yeri bambaşka öyle değilmi:asigim::asigim:

sağolun kızlar..
bitti şükür.. mis gibi boya kokuyor alkisalkisalkis
pek geyik yapılmamış..
okuyup çıkılıyor tabi..
hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

Elitum Kapanda topikimizz birazcık kızışmıştı dinlensin azcık uyuyorrr şimdiii .Hep bizmi uyucaz oda uyusun sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Biliyorum balım ama sıkıldım burda da kimse yok. Uyusun bakalım canım. İnşallah biran önce uyanır.:çok üzgünüm:

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
selam kızlarrr topıgımız uıyuyamı kalmıs...

kapıda kaldımmm..anahtarı dıptıs ele gecırmısss...-tatlicadiarzu-

buranın anahtarı fadıkde ama o da gıttı alamz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ıyi geceler kızlar. Ben de çıkcam. Sabah 8,30 da dr.randevum var. Yatsam iyi olcak. Öptüm sizi.

neyse bende çikiyorum...
yarin 9.45'te hastanede randevum var, 24saat suresince holter takacam...
gecenlerde kalp doktoruna gitmistim o yazdi...nabzim 90nin altina dusmuyo bakacaz neden, tasikardi olabilirmis, strestende olabilirmis...
mideyede hortum atilacak , ya valla kendimi hurda araba gibi hissediyorum, her tarafimdan ses geliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…