Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pişşt kızlar :jeyyarpuyorumnanaktan
pişşt kızlar :jeyyarpuyorumnanaktan
takılıyom işte yat kalk falan filanyavru :jeyyar:
naparsınzemuszemus
Hoşgeldınnn güzel hamişimizzzopuyorumnanaktan:CüvCüv:
Noldu nan sengözlerimebaksanab :asigim::dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:BUNLAR SABOYAA:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
mafoldumben
Noldu nan sengözlerimebaksanab :asigim:
Yoo annamadım :jeyyar: :jeyyar::mymeka:Anladın sen onuu :jeyyar::jeyyar:
Yoo annamadım :jeyyar: :jeyyar:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi :roflol:Hadi ordan nan :mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şey
takılıyom işte yat kalk falan filan
sizde ne var ne yokbuyrunnnnnnnnn
bakalım dıptıs bittimi senin regli
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi :roflol:
Aklında bitek bumu kaldı nan buluştuğumuzdan beri :jeyyar: :jeyyar: hatırla hatırla :jeyyar: :jeyyar: :tomato: :lepi:Sabolii valla delüsünn aynı buluştuğumuzdaki gibikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gözün aydın canım çok sevidim Allahüteala sağlıkla kucağına aldırmak nasip etsin a.s.meraba kızlar obur topik kilitlenmiş bugun benim kontrolum vardı kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2Allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguları Allahım en yakın zamanda inşallah hep dua ediyorum ve inanıyorum gelecek sizinde melekleriniz
Gözün aydın canım çok sevidim Allahüteala sağlıkla kucağına aldırmak nasip etsin a.s.