• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

tamam o zmn ben cezayla doğanın düet yaptığı şarkıyı istiyorum çok zıplayamam ama yerimde oynarım artık zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

aman bu adamların sarkılarıda hep oynak zemuszemus
BALum ben sana zahmet olmazsa halay istiyorum partide :teytey::teytey:

Diğer topikte kimsecikler yok :umursamaz:bi koşu buraya bakıyım dedim ama burdada kimsecikler yokkafamçokkarıştı nereye kayboldunuz siz bakem mafoldumbenaaaaaaaaaaaaa

kizlar nbr
ne var ne yok
dun ben guzel bi msj yazmistim ama acil ciktigim icin gonderemedim
bakin ben bi topik acicaktim ama ugrasmayim dedim
burda oynayalim ne dersiniz
herkes sallayabildigi kadar sallasin
en buyuk yalani kim soylemis onu secelim
nasil olsa kimse kimseyi gormuyor sanal alem
SALLAYAN COK
bizde oyununu yapalim
merak ettim ne kadar kim sallayabiliyor
kaydirigubbakcemile3

evet ben basliyorum
dun esime biraz darilmistim cunku begendigim bi villa vardi miamide onu almak istemedi neymis odasi azmis
25 odasi vardi aslinda ama iste ben ona layik degilmisim
oda bugun gonlumu almak icin bana 30 odali bi gemi almis hafta sonu dubai ye gidicez tatil icin
:lepi:zemuszemus

sira sizde hadi bakalim kim daha cok sallayacak
bu arada diger topiklere fazla sallamayin cok komik oluyor
:olmaz:

asicim bu taşlar gerekli yere gitmiştir inşallah diycem ama orda sallayanlar buraya pek uğramıyo ben şahsen hiç görmedim onları burda :oklava:

asicim bu taşlar gerekli yere gitmiştir inşallah diycem ama orda sallayanlar buraya pek uğramıyo ben şahsen hiç görmedim onları burda :oklava:

seni gidi seni ben oraya gerekli talimati verdim sen merak etme bide link atiyim dur sen
kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

kocama bu sene yaz tatiline nereye götüreceksin bi bodruma bile götürmedin dedim oda tutmuş uzay tatil paketi satın almış.eeee... ne yapalım artık bebişlerimi ya satürnde ya da plutonda doğururum artık.

kaydirigubbakcemile3zemuszemusMeraba bende geldim sallayayım mı?
Ben hayatımda hiç yalan söylemedim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mafoldumbenkaydirigubbakcemile3

kocama bu sene yaz tatiline nereye götüreceksin bi bodruma bile götürmedin dedim oda tutmuş uzay tatil paketi satın almış.eeee... ne yapalım artık bebişlerimi ya satürnde ya da plutonda doğururum artık.

harikaydi inanki iyi salladin haaakaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3zemuszemusMeraba bende geldim sallayayım mı?
Ben hayatımda hiç yalan söylemedim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mafoldumbenkaydirigubbakcemile3

hadi ya kaydirigubbakcemile3

uf kizlar cok agrim oluyor yarinda kontrol vardi dr aradaim araba binemem ben diye
oda tama biz geliriz siz kimildamayin dedi
ultrason aletini falan getircekmis hemsire cok gelsin eveimi temizlesinler dedim tamam dediler
kaydirigubbakcemile3

Back
X