Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kızlarr sizi şu şarkıyı armağan ediyorumm haydiii hep birlikte söylüyoruzzz..

Aman unut herşeyi
Aman salla dertleri
Aman nasıl olursa
Yeni bir gün doğacak
Bak gör sen
Aman unut herşeyi
Aman salla dertleri
Aman tatlı düşünüp
Herşey güzel olacak
Bak gör sen

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
:sm_cool: :sm_cool:
:teytey:

Merci canım
ohhhhhhhhhhh yandan yandansositosositosositososito sositosositosositososito sositosositosositososito amannnnnnnnn:teytey: :teytey: :teytey:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt
moral bozmak yok
hade oynamaya
:dance: :dance: :dance::dance: :dance: :dance:

aymes canim sen depola senin jet yokmuydu ben birini sana veririm senin olsun canim ne demek
evet kizlar moral bozmak yok
her kotu gun gecer geriye gunlerimizi bosa gecirdigimiz kalir

:lepi::lepi::lepi:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

bende kaciyim kizlar
polat tlf etti
gelip sziznle izleyebilirmiyim diziyi diye bende gel bakalim dedim bidaha olmasin ama dedim
o gelcekmis beraber diziyi izliycez
yarin gorusuruz yine mutlu kalin huzurlu kalin
alaha emanet olun

KIZLAR HAYDİ KOPMAYA

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
:lepi: :lepi: :lepi:
:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile :gitme: :sinifsinif: lmaz: :kedi: :umursamaz: zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 mafoldumben lülülülülülü :1ninca: :bbo: laelaelaelaelae sositososito :Saruboceq: :lepi: kafamçokkarıştı CADIARZU yerimseniben Şeniz şutarafagitti buyrunnnnnnnnn senağlama turkbayragi -tatlicadiarzu- kötükedihüso vereliniortak sengözlerimebaksanab Çok üzgünüm çoook alkisalkisalkis naniknanik delikafadulden
KIZLAR BUNLARIN HEPSİ BİRİMİZİ GÖSTERİYO AMA HANGİSİ HANGİMİZ BELLİ DEĞİL alkisalkisalkis AMA BU KESİN YETEEER turkbayragi :roflol:

kızlarr iyi akşamlarr bende kaçtımmm.....benim koca yemek hazır değil mi diyorr bendee hazır hazır deyip oyalıyorummm :)))))))))) bende acıkmaya başladımmm.....görüşürüzzz öptümm sizlerriii....

Canım yeteri tanımamak mümkünmü
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sabom üzgünüm ama bende kaçmalıyım benimkide yemek yokmu diye bağrınıyo biran önce hazırlasam iyi olur herkese iyi geceler

:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile :gitme: :sinifsinif: lmaz: :kedi: :umursamaz: zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 mafoldumben lülülülülülü :1ninca: :bbo: laelaelaelaelae sositososito :Saruboceq: :lepi: kafamçokkarıştı CADIARZU yerimseniben Şeniz şutarafagitti buyrunnnnnnnnn senağlama turkbayragi şakkıdı delikafadulden naniknanik alkisalkisalkis Çok üzgünüm çoook sengözlerimebaksanab vereliniortak kötükedihüso -tatlicadiarzu- :1shok: süprizzzzz :jeyyar: hihoyyyt yasakkelime cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey fisfisfis KENDİ KİŞİLİĞİNİZİ SEÇİN KIZLAR HADİİİ

harikasin canimzemuszemus

evet ya balim hayirdir moralmi bozu sekercim
sala gitsin dertleri bize yakismaz
helede sana hic
:gitme:Morelim bozuk değill KORKUYORUM dişçidenmafoldumben
kizlar kocis aradi ucagi hazirlatmis yemek icin istanbula gidiyorum ben
kiz balkafa sana diger jeti gonderiyimmi dedim cvp vermedin
ciksinmi yolaaa

Yolla bakalım ne jetiymiş nan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…