tülinn bebemmm duydun muuu ?kızzzz sen başkasına kokarca diyon kendinde yıkanmamışın adam gidelii... tüüüüüüüüüü sanaa...
kokarcaların sayısı 2 ye çıktı:roflol:
Allah düşürmesin bak canım valla çok zor. Afedersin doktor .ıçma dese .ıçmıcaktım yani. :roflol: İvedik gibi arada silindim ben. :roflol: :roflol: :roflol: Kıroyummmm vesselammmm. :içelim:
hemde ne kokarca herif yatagi birak evi terk edecekti nerdeysedelikafadulden
O DA BİŞİ Mİİİİ:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
BEN KOCİŞİM GİTTİĞİNDEN BERİ YIKANMIYOM HE HE HE :roflol::roflol::roflol:
bende transferden sonra yıkanmamış olabilirim bi süre
pek emin diilim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Seninki neden kardeş. Üzerindeki kokusu gitmesin diye mi? :roflol: :roflol: :roflol:
İyiki 5-6 kişi aynı anda trasnfer olmamışız. Yoksa topiği ... götürürdü. :roflol: :roflol: :roflol:
aman tanrım topiği kokarcalar basmış kaçınn:roflol: :roflol: :roflol:
Bizim baştan beri mesmeleğimmm. Gönülden bağladık biz onlarıı. :içelim:
evet birisi benim:jeyyar: ama kızmı verecem yoksa kızmı alcam henüz belli değil:sm_confused:Yok canım gözümüz yok , Allah mesut etsin inşallahh. a.s. sositososito
Benim de bir erkek civciv1981'e damat , bir tanesi Fadiğe rezervli , bir tanesini de ealsnas'a gelin vericem Allah kısmet ederse.. :teytey: :teytey: :teytey:
:dilcikar: daha bakalım kiler çıkacak kokmuş:dilcikar:kaydirigubbakcemile3bende transferden sonra yıkanmamış olabilirim bi süre
pek emin diilim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:İyiki 5-6 kişi aynı anda trasnfer olmamışız. Yoksa topiği ... götürürdü. :roflol: :roflol: :roflol:
iyyy:dilcikar:O DA BİŞİ Mİİİİ:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
neyse ben sıramı bekleyeyim...dur dur bacuu siraya gecnaniknanik
himmmm,iyi aman alma benim kizimi zatennaniknanik
saka maka sende boncuklari dagitmissiniz fadiktekaydirigubbakcemile3
bide bana diolar:roflol:
kizlar topikteki kokularin kaynaklari birer birer dökülüyorr:roflol::roflol:
cücüm dağıttın cocukları.. benimkini ayır da karışmasın lütfen :ecrin_bebek:
Yıkanmadan önce bir resim çekileyim de sizlerle paylaşayım dedim. :roflol: :roflol: :roflol: Ama yine de şirinimm be demi. :asigim:
O DA BİŞİ Mİİİİ:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Yıkanmadan önce bir resim çekileyim de sizlerle paylaşayım dedim. :roflol: :roflol: :roflol: Ama yine de şirinimm be demi. :asigim:
çekıl git yaaa.. ufffff ne pis koku bu böyle... hade naş naş banyoya...
Seninki neden kardeş. Üzerindeki kokusu gitmesin diye mi? :roflol: :roflol: :roflol:
hehehe herkes nevrodan sonra itirafçı kesildi başımıza. Kız bu zamana kadar niye söylemediniz hiç. Ne çok yıkanmayan varmış da haberimiz yok.
bu arada bir kedi buldum kimin buuu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?