Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asiiiiii asiiiiiiiiiiiiii :mymeka: :roflol: :roflol:
selam kızlar hepinize
bir dahaki selamımı size ne zaman veririrm allah bilir ayrılık vakti geldi çattı artık kızlar sadece bu topikten allahaısmarladık diycem kızlar inşallah bütün arkadaşlarım buraya gelirde görürler canlarım şu anki heyecanımı anlatacak kelime bulamıyorum ama hepimiz böyle günleri günleri sıkça yaşadığımız için beni çok iyi anladığınızı biliyorum geldiğimde inşallah bir sürü hamişimiz olur ama sizden bi ricam var canlarım çok istediğim bişey var hamiş listemizdeki 60 sırayı bana ayırmanızı istiyorum tokatlıyım 60. hamiş olmak istiyorum 61 oen devam edelim olurmu inşallah 60. sıra boş kalmaz......hamileyiiiiiiiim diye bağırırımda dolmuş olur 60. numara....kızlar mesajımdan sonraki cevaplarınızı malesef okuyamıycam kendimi tutamamamktan korkuyorum dokunsalar ağlıycak durumdayım inşallah gelince bebişimle beraber okurum........ hepinizi tek tek öpüyorum kızlar ....... sizlerden bolca dua bekliyorum bütün bebek hasreti çekenlerin yanında bana da dua edin ...kırmızılar yakın olduğundan rahatsızım biraz çok kalamıyorum.... hepinizi önce allah sonra birbirinize emanet ediyorum canlarım....tedaviye yakın olan son bi ayımı burda geçirmekten sizlerle iyi kötü günlerimi paylaşmaktan çok mutlu oldum arkadaşlar dilerim hamileliğimide birlikte paylaşırız bebeğimi birlikte bekleriz.........
hepinizi taaa yürekten seviyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum sevgiyle kalın dostça kalın sağlıcakla kalın hoşçakalın......
ALLAHA EMANET OLUN DERT ORTAKLARIM..........
:a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:
Küçükken Salaktım-Ben çocukken salaktım. Edip Akbayram´ın ismini Edi zannederdim. Yani o, benim için ´Edi Pakbayram´di.
-Ablama, ´Nasıl olup da koca bir günü canin sıkılmadan evde oturarak geçiriyorsun?´ demiştim.
´Büyüyünce insanin canı sokakta oynamak istemez ki´ cevabını vermişti. Uzunca bir sure büyüyüp büyümediğimi anlamak için kendime, ´Canin sokakta oynamayı istiyor mu?´ diye sormuştum.
-Annem erkeğin cinsel organını ´pipi´, kadınınkini ´kutu´ olarak tanımlamıştı.O zamanlar TRT´de Cenk Koray´ın sunduğu ´Tele Kutu´ diye bir yarışma vardı. Yarışmacılar, ´Hayır Cenk Bey. Ben kutumu açmak istiyorum´ deyince koşarak odadan kaçardım.
-Sabahları kalktığımda aklimin hala yerinde olup olmadığını anlamak için 2+2, 3+4 gibi toplama işlemleri yapardım. Sonuçlar doğru olunca da çok sevinirdim.
-Dedemle parka gittiğimiz bir gün TRT´ciler çekim için oradaydı.Beni oynarken çektiler. Yayın günü bizim aile, jeneriğinde gözüktüğüm çocuk programını izlemek için televizyon başına gecti. Kendimi ekranda görünce,´Beni niye parkta unuttunuuuuz?´ diye gözyaşlarına boğulmuştum.
-´Geri vites´ kavramım yoktu. Şoför, kolunu koltuğa atıp arkaya doğru bakınca araba otomatikman geri geri gidiyor zannederdim.
-Benden büyük kuzenlerim dondurmacıların dondurma külahlarının sivri kısmıyla kulaklarını karıştırdığını söylemişti. İnanmıştım. Hala da külahların sivri kısımlarını yemem, çöpe atarım.
-Babaannem bir gün gelirse sevdiğim dizilerin olmadığı bir gün gelsin istiyordum.
-Abimle Karaoğlancılık oynardık. O Karaoğlan olurdu, beni de Bizans askeri yapardı. Sonra evire çevire döverdi. Çok mühim bir şey yaptığımı sandığım için canim yansa bile hiç sesimi çıkarmazdım.
-Yeşil ve siyah zeytinin ayrı ağaçlarda yetiştiğini sanırdım. Bulmacalardaki,´Annenin erkek kardeşi´ kısmına dayımın beş harfli ismini sığdırmaya çalışırdım.
alıntıdır..
:roflol::roflol::roflol:Küçükken Salaktım-Ben çocukken salaktım. Edip Akbayram´ın ismini Edi zannederdim. Yani o, benim için ´Edi Pakbayram´di.
-Ablama, ´Nasıl olup da koca bir günü canin sıkılmadan evde oturarak geçiriyorsun?´ demiştim.
´Büyüyünce insanin canı sokakta oynamak istemez ki´ cevabını vermişti. Uzunca bir sure büyüyüp büyümediğimi anlamak için kendime, ´Canin sokakta oynamayı istiyor mu?´ diye sormuştum.
-Annem erkeğin cinsel organını ´pipi´, kadınınkini ´kutu´ olarak tanımlamıştı.O zamanlar TRT´de Cenk Koray´ın sunduğu ´Tele Kutu´ diye bir yarışma vardı. Yarışmacılar, ´Hayır Cenk Bey. Ben kutumu açmak istiyorum´ deyince koşarak odadan kaçardım.
-Sabahları kalktığımda aklimin hala yerinde olup olmadığını anlamak için 2+2, 3+4 gibi toplama işlemleri yapardım. Sonuçlar doğru olunca da çok sevinirdim.
-Dedemle parka gittiğimiz bir gün TRT´ciler çekim için oradaydı.Beni oynarken çektiler. Yayın günü bizim aile, jeneriğinde gözüktüğüm çocuk programını izlemek için televizyon başına gecti. Kendimi ekranda görünce,´Beni niye parkta unuttunuuuuz?´ diye gözyaşlarına boğulmuştum.
-´Geri vites´ kavramım yoktu. Şoför, kolunu koltuğa atıp arkaya doğru bakınca araba otomatikman geri geri gidiyor zannederdim.
-Benden büyük kuzenlerim dondurmacıların dondurma külahlarının sivri kısmıyla kulaklarını karıştırdığını söylemişti. İnanmıştım. Hala da külahların sivri kısımlarını yemem, çöpe atarım.
-Babaannem bir gün gelirse sevdiğim dizilerin olmadığı bir gün gelsin istiyordum.
-Abimle Karaoğlancılık oynardık. O Karaoğlan olurdu, beni de Bizans askeri yapardı. Sonra evire çevire döverdi. Çok mühim bir şey yaptığımı sandığım için canim yansa bile hiç sesimi çıkarmazdım.
-Yeşil ve siyah zeytinin ayrı ağaçlarda yetiştiğini sanırdım. Bulmacalardaki,´Annenin erkek kardeşi´ kısmına dayımın beş harfli ismini sığdırmaya çalışırdım.
alıntıdır..
piki hoşgeldin canuumm..
aman bırak gelsinler bebek yoksa gelsinler de rahat edelim..
kilo vermek uğruna ektin bizi ya alacağın olsun :1closedeyes: