Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

tulin buraya gel bakiyim sen:tomato::tomato:kaydirigubbakcemile
:mymeka:

noluyo be yine :mymeka:

eve yeni geldik
sonunda istediler
v yüzük takıldı
sessiz sakin bir gece oldu
gergin ve bomba olan kardeşim artık rahattı biz evden çıkarken
malum antalyalardan geldiler
şimdi annemlerde kalıyolar yarın dönerler herhalde
işte böyle kızlar
kızçeelerim benim:asigim:

semişim hadi hayırlısı olsun.. Allah tamamına erdirsin.. mesut olsunlar bir ömür..
sende rahatladın ohhhh artık burdasın.. :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canim sen neler yapiyorsun bu ara pek kendinde bahsetmiyorsun

ya kizlar bana yine kizicaksiniz ama bu son okis yeni msn alcam :roflol:

asi patlatıyosun habire msnleri hayırdır.. hackerlık denemeleri falan mı var sende :roflol::roflol:

sera gel tabi ama görünüp kaybolmak yok.. yoksaaaaa patlatırım kafana hiç bakmam :roflol: :mymeka: kaydirigubbakcemile3

s33ke.jpg

18&

2jz0.jpg

15bk0.jpg

resim6kh7.jpg

kaç gündür giremedim kk yaaaaaaaaaaaaaa,:enbuyukkk:
boş boş oturuyorum evdeeeeeeemirmirmirmir
şimdide kimsecikler yokkkkk benneyaptımki
offff offffff:dilcikar:

bu arada hoş geldin diyen arkadaşlar hoş buldummmmma.s.

girebildim sonunda ama arada arıza çıkarıyor hala kötükedihüso bunu yapanların kötükedihüsokötükedihüso

sera gel tabi ama görünüp kaybolmak yok.. yoksaaaaa patlatırım kafana hiç bakmam :roflol: :mymeka: kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

kaç gündür giemiyoruz zatenÇok üzgünüm çoook
hani girdik kimse yokk :dilcikar:
ben burdayımmmmmmsiz nerdesinizsositososito
tabiii kociş gelene kadarkaydirigubbakcemile

selam kizlar bende girebildim nihayet ama dediginiz gibi sorunlu yine eski gunleremi donduk ne ne zamndir cok iyidi olsun saglik olsun ozlestik biraz

kaç gündür giemiyoruz zatenÇok üzgünüm çoook
hani girdik kimse yokk :dilcikar:
ben burdayımmmmmmsiz nerdesinizsositososito
tabiii kociş gelene kadarkaydirigubbakcemile

site yavaş güzelim.. şakkıdı

selam kızlar çok özledim burayı yaa

aynen canım.. hafta sonu sinir oldum.. kötükedihüso

nan var ya bu kadar kadının bedduası tutarsa onları
estetikle falan düzelmez yamuklukları

:roflol::roflol::roflol:

selam kizlar bende girebildim nihayet ama dediginiz gibi sorunlu yine eski gunleremi donduk ne ne zamndir cok iyidi olsun saglik olsun ozlestik biraz

site de eski sağlığına dönse herşey normale dönecek ama arada takılıyor.. :1no2:

yakaladun beni kaydirigubbakcemile3 ii canım sen nasılsın yerimseniben eşim gelmedi onu bekliyorum çok acıktım çokkkk cokacimcoook

yakaladım evet. İyiyim canım çok şükür. Yarın inşallah dr randevum var. Bi yerden başlayacağız tedaviye inşallah. Sen de ucundan kıyısından bişeyler at ağzına. :dance:

yakaladım evet. İyiyim canım çok şükür. Yarın inşallah dr randevum var. Bi yerden başlayacağız tedaviye inşallah. Sen de ucundan kıyısından bişeyler at ağzına. :dance:

hadi hayırlısı olsun canım.. ilaç vericekse dikkat et daha önce kullanmadıysan 1 tane iç günde yoksa kist sahibi yapıyorlar seni bu doktorlar.. herşey gönlüne göre olsun inş canım..

pink sobe naniknanik

elitu selam cnm..nasılsın yarın dr a mı gidiceksin süha beyin hastasıydın sen dimi cnm
iyiyim canım. Sen de iyisindir inşallah. Süha bey evet. Heyecanlıyım. Artık bakalım yarın 9. gün 21. gün başlıycaz galiba. yarın bi görüşelim de hayırlısı bakalım.

hadi hayırlısı olsun canım.. ilaç vericekse dikkat et daha önce kullanmadıysan 1 tane iç günde yoksa kist sahibi yapıyorlar seni bu doktorlar.. herşey gönlüne göre olsun inş canım..

pink sobe naniknanik

Öyle canım. Ama ne derse onu yapcaz mecburen. Hepimizin gönlünce olsun herşeyy

09lunaparkx.jpg

hadi kızlar atlayın. Size gondol yaptımmmm kaydirigubbakcemile3

ohhh bal gülüyor tuzu kuru tabiii. Anacığın yanıbaşında tuzun kuru tabiiii sırnaşık şey

ohhh bal gülüyor tuzu kuru tabiii. Anacığın yanıbaşında tuzun kuru tabiiii sırnaşık şey

:sm_cool:Kocişi bırakıcamm benn ohh bee annesii gibisi varmıı.Etmişimmm bebeğin içinee..İçmişimm ben dertliyimmm :teytey:birbirsen ben ne haldeyimm :sm_cool:ohhhhhdelikafadulden:roflol:retbıll ve sigara sonucundaa ball sırnaşık şeyhaa bide sarı kantoron doğal antidepresan :içelim:
:sm_cool::sm_cool:

Back
X