Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeeeeeeeee hadi kızlar dökülün topiğe nerede kaldınızkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
tülinimm geçmiş olsunnn
bende geldim kimse yokbenneyaptımki
işim var şimdide çıkamma lazım:a015:
kızlar bu sıra bende çok iştahsızlık var...
hiç yemek yemesen aklıma bile gelmiyor...
zorla yiyiyorum:bbo:
yaz gelip hava değişince bana hep böyle olur...
eşim çok kızıyor:çok üzgünüm:
daha öncede yazmıştım ben kilo almak için uğraşıyordum ve kışında biraz almıştım ama bu gidişle 2 katını geri veririm:çok üzgünüm:
eşim kilo vermemi istemiyor aslında bende istemiyorum hiç bir kıyafeti dolduramıyorum...
bu iştahsızlık için ne önerirsiniz....
vitamin tarzı ilaçmı alsam...
bilmiyorumki acaba ne yapayım...
şimdi yaz temizliğine başlayacağım
oda çok etkileyecek beni...bu ay sonunada allah izin veririse eşimin memleketine gideceğiz....
yani kısacası kilo vermek istemiyorum:çok üzgünüm:
şuan 51 kiloyum...
benim normal kilo ortalamam ise 47-48 idi ama yazları bazen 45 e düştüğüm bile oluyor...
ne olur yardım edin:çok üzgünüm:
saol canım..
nerdesin kız sen :mymeka: :mymeka: :mymeka:
fadiğim senin bünyen öyleyse kilo alman zor olur haklısın..
kimilerine yese de aynı kalıyor..
yememezlik yapmasan iştah şurupları falan var onlardan al.
ya da doktora gidip iştah açıcı şeyler iste..
51 kilo ii ama senin boyun var herhalde kıyafetler ii olmuyor dediğine göre..
bende 52 kiloyum boyum 1,55 ama..
doktora danış canım.. gastroloji ya da dahiliyeye git bi..
canım dr a gitmeyi düşünüyorum ama şuan ssg güvencemiz yok...gitsem hem muayane hem ilaçlar baya tutar...ben dedimki muayane olmadan sadece ilaç alsam....
çünkü bu iştahsızlığın hava değişiminden olduğunun farkındayım...
canım boy mukaydirigubbakcemile3
yok be gülüm öyle çok uzun değilimkaydirigubbakcemile3
157 boyum.... 51 kilo olunca fena değil de 50 nin altında kıyafetlerim olmuyor...
hele 45 olunca:çok üzgünüm:
canım benim etrafımda da boyumuz aynı olupta aynı kiloda olduğumuz kişiler var ama ben onlardan zayıf gözüküyorum:sm_confused:
evet tülinim aynıyızkaydirigubbakcemile3
allahtan senden uzun değilim yoksa kıskançlığından çatlardınnaniknanikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilgin için çok sağol canımŞeniz
bugün işim var müsait olduğum zaman ben bir eczaneye sorayıma.s
bende geldim kimse yokbenneyaptımki
işim var şimdide çıkamma lazım:a015:
kızlar bu sıra bende çok iştahsızlık var...
hiç yemek yemesen aklıma bile gelmiyor...
zorla yiyiyorum:bbo:
yaz gelip hava değişince bana hep böyle olur...
eşim çok kızıyor:çok üzgünüm:
daha öncede yazmıştım ben kilo almak için uğraşıyordum ve kışında biraz almıştım ama bu gidişle 2 katını geri veririm:çok üzgünüm:
eşim kilo vermemi istemiyor aslında bende istemiyorum hiç bir kıyafeti dolduramıyorum...
bu iştahsızlık için ne önerirsiniz....
vitamin tarzı ilaçmı alsam...
bilmiyorumki acaba ne yapayım...
şimdi yaz temizliğine başlayacağım
oda çok etkileyecek beni...bu ay sonunada allah izin veririse eşimin memleketine gideceğiz....
yani kısacası kilo vermek istemiyorum:çok üzgünüm:
şuan 51 kiloyum...
benim normal kilo ortalamam ise 47-48 idi ama yazları bazen 45 e düştüğüm bile oluyor...
ne olur yardım edin:çok üzgünüm:
2 cm için çatladım bile ne diyon sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ihmal etme canım iştah şurubu olduğundan kesin eminim..
yemeyen çocuklara veriyorlardı..
Fadikomm Canım bundan 2 ay önce bahsettiğin gibi ne açlık nede yemek yemek istiyordumm.Klomenden dolayıı 2 ay hep mğdem bulandı iştahsızlıkk iyice zayıflamıştımm.Artık korkmayya başlamıştım hasta olucam diye..Sonra ablam bana her gece yatmadan önce düzenli olarak 1su bardağı süt ile bal içmemi söyledii.Sıcak sıcak içç güzell oluyor.inanırmıısn 1 hafta sonra iştahım yavaş yavaş açıldıı :)55 kiloydum :)şimdi 58 olmusum:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
ben senden uzunum iştelülülülülülükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çocukluğumda bile içmemiştim bu şurubukaydirigubbakcemile3
dur bakalım canım ben bir araştırayım:1hug:Şeniz
balla süt demek...bak bu iyiyymişalkisalkisalkisevde balda var sütte...hem benim süt içme alışkanlığım yok:mymeka: bu sayede sütte içmiş olurum....
kadınlar için çok faydalı olduğunu biliyorum...
canım balı sütemi karıştıracağız...balı ısıttığın zaman vitaminleri ölüyormuş diye duymuştum....
anladım canımŞenizsütü ılıt önce sonra içine balı koy canım..
allah iyiliğini versin seninkaydirigubbakcemile3:roflol:Fadikommm süt içerek balkafadan örnek all..Süt aşkı yüzünden Klomenide sütle içtim panzehir oldu ehuehuehu:roflol::roflol:
anladım canımŞeniz
allah iyiliğini versin seninkaydirigubbakcemile3
neyseki şimdi öğrenmiş oldun...yoksa sen bundan sonrada klomenleri sütle içerdinkaydirigubbakcemile3
Evet Fadikomm sitede bir arkadaş varr ondan allah razı olsun süt yazısınıı okuyunca hemen yazmışş bana sakın içme diye.heerşeyde bir hayır var işteekaydirigubbakcemile3