• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

hayırlı cumalar canlara.s.
benim dışarı çıkmam lazım...
size bir mehaba demeden çıkmak istemedim...
kendinize iyi bakın...
rabbim dualarınızı kabul etsin...
sonra görüşürüz...

selam kızlar yok kimse burda yine..
alışıldık durum işte..
tedavideki arkadaşların yüzü gülsün inş..

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız bu siteye yeni üye oldum burda çok güzel arkadaşlıklar kuruldugunu duydum dayanamadım bende derdimi sevincimi paylaşayım dedim:CüvCüv:

hosgeldin kiz sanem ins devami gelir bu gelislerin yoksa araniza alin diyip gidenlerdenmisin dur bakalim belli olur yakindaaaa

hoşbulduk canım yok ben gerçekten aranıza katılmak için geldim zamnla görürsün

hoşbulduk canım yok ben gerçekten aranıza katılmak için geldim zamnla görürsün

evet canim geri gelip okuduguna gore aramizadasin demektir ben kendi adima hosgeldin diyorum arkadaslar bugun yok hafta ici dah& kalabalik olur buralar o zaman gorusmek uzereee

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız bu siteye yeni üye oldum burda çok güzel arkadaşlıklar kuruldugunu duydum dayanamadım bende derdimi sevincimi paylaşayım dedim:CüvCüv:

ARAMIZA HOŞ GELDİN BURADA YALNIZ DEĞLSİN BİZ HEP BURALARDAYIZ alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance: :dance:

selam kızlar ben geldim nasılsınız ..sünnete gittim geldim topuklu ayakkabı mahvetti ayaklarımı yaa..rahata alışmışız işkence geldi resmen

heheh bende gidiyorum pinkcim yenice dugune biraz doktursem mi neeeeeeee
fistik gibi kari oldum heeeeeeeeee

günaydın kızlar nerdesiniz hadi gelinde eurovizyonu konuşalım hadiseye çok üzüldüm haksızlık oldu bence enazından 2 cilik hakkımızdı:kızgın:

Birinci olan şarkı haketti. alkisalkisalkis Ezgi güzeldi , şarkının ismi güzeldi. Sözlerinden anlamadım ama anlamlı olduğunu düşünüyorum. Çocuk da sempatikti. Güzel yüzlüydü. Sıcak bir gösteriydi. Orjinallik vardı. Zaten komşu olan da olmayan da mutlaka verdi onlara. 42 ülkenin sadece 2-3'ünden oy almamıştır sadece. Tebrik ediyorum. alkisalkisalkis

Hadiseye gelince ; şovumuz sönüktü. Azerbaycanın şovu daha renkli ve hareketliydi. Şarkımız güzeldi ama canlı performans da iyi değildi. İkinci olabilirdik belki , en azından 3. olabilirdik Azerbeycanın arkasından. Ama izlanda'nın şarkısı klasik birşeydi. Önümüzde yer alması saçmalıktı. :dilcikar:

asiim döktür tatlım kaç kilo verdin bakim sen şu işin sırrını söyle bana yaa

canim 3 kilo verdim simdide ne aliyorum nede verebiliyorum dogum kontrol hapi iciyorum sumu tutyor falan diyorum ama yinede dikkat isin sirri canim az yemek ve spor ayrica birde dogadan form diye cay iciyorum belki onunda faydasi oldu iste boyle bi kac kilo daha verseydim daha guzel olacakti ama hayirlisi ne diyim

eurovizyonu izlerken sinirlerim zıpladı resmen. Diğer ülkelerde çoğu aynı düşüncede değilken, herkesin norveçe 12 puan vermesi, hepsinin en iyi bulması tesadüf mü? Ben hiç güvenmiyorum bu puanlamalara. Siyasi çıkarlar ve komşuluk ilişkileri ön planda. Bizi de ne kadar sevdikleri belli zaten. Gıcık oldum resmen. :mymeka:

temzlkyaptimokyorgunumc.gif

image002d.gif

Back
X