• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kete.jpg

kayserı ketesınıde yapğtım...hamısler canınız cekerse valla kocıslerınıze dıyosunuzn.gıdıp alsınlar.kete ve dondurmaaa:utangac::utangac:

nurcun bak burdacokacimcoook

fadik beni bitirdin
hemde erzurum usulu yapılmış
perişanım şimdi mutlu oldun muuuuuuu
resmi buraya rahat koydun muuuu

kete.jpg

buda sonradan gelen arkadslra hızmet beklemeyın ona gore kendınız cayınız alın yoruldum bennnn.
semaver 2 sayfa once... suyu bıtdıyse su koyun ama

gel cucum sızlerı dusundum yenıden 1 tepsı daha keyte yaptım

fadik beni bitirdin
hemde erzurum usulu yapılmış
perişanım şimdi mutlu oldun muuuuuuu
resmi buraya rahat koydun muuuu

canım resmi ben değil rapuzel koymuş:utangac:
bende çok acıktım:çok üzgünüm:
ne olcak şimdi:çok üzgünüm:

gelsin keteler,dondurmalar ne yapcaz kiloları ben bu cuma akşamı 1 hafta tatile gidiyorum ona göre fazla yiyemecem duba gibi olurum yoksa :çok üzgünüm:

nevrom yıyecek gorunce sen gozlerıne kapat..:1ninca:
yada hemn yanında duran kocısne gıdıp hemn aldırıyorsunnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Gördüm artıkkkkk. Hem de hepsiniiiiiiiii. şakkıdı şakkıdı şakkıdı Canım çekmedi. Ya çekseydi. Burda kayseri ketesini nerde bulacaz? :sm_confused: :sm_confused: :oklava:

kızlar bugün tüliny gördünüz mü merak ettim uğramadı buralara özledim valla tüloşu

canım en son dün akşam girmiş...
bugün hiç gelmedi:sm_confused:
işi vardır belki....

rapuzel kız bizi kayseri ketesi diye kandırma bak nurcum erzurum ketesi diyor...

hanginizin dediği doğruCADIARZUkaydirigubbakcemile3

gelsin keteler,dondurmalar ne yapcaz kiloları ben bu cuma akşamı 1 hafta tatile gidiyorum ona göre fazla yiyemecem duba gibi olurum yoksa :çok üzgünüm:

sen her halınle guzelsındır..:1hug:
bodrumun tadını cıkar..ıkı yıl once ordaydımmm.....

sımdık dıdım dusunuyoz bakalım bızm ormantık spermler bır halt yapamazlarsa
şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

tülin yok bnedemerak ettim
msn dede yok bugün
güneş yaktıysa sırtını yoğurt sürmüş oturuyordur nolcak

Back
X