• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

serenalar :roflol::roflol::roflol:

tulıny canım işte agız tadıyla tartışamıyorum eşim kus tutmuyor :jeyyar:tartışmalarımızın sonu hep boyle olur eşımin bana karşı aşırı hassas:asigim: tartışırız ama şiddet içerıklı bışey olmaz hıç normal degılız bız yadelikafaduldendelikafadulden

tulıny canım işte agız tadıyla tartışamıyorum eşim kus tutmuyor :jeyyar:tartışmalarımızın sonu hep boyle olur eşımin bana karşı aşırı hassas:asigim: tartışırız ama şiddet içerıklı bışey olmaz hıç normal degılız bız yadelikafaduldendelikafadulden

ya kaç kere yazmışım ben ya net çok agır çalışıyor gıtmedı sanmıştım

oh ne güzel işte daha ne istiyosun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar sıze kendım ılgılı şok bırşey dıycem ben 1lt suyu bırkerede içiyorum çocuklugumdan berıdır bende su içme alışkanlıgı var bır gunde 15lt su içebılıyorum

evlendıgımızde eşim su almaktan artık bıkmıştı eve sucu eşını yemeklerıdemı içme suyuyla yapıyor demış kaç kışısınız en sonunda eşım su arıtma makınası aldı markasını yazamıyorum 1.5mılyara yanı rahatız şuan doya doya içiyorum eşım bazen çok su ıçıyorsun o yuzden bebişimiz olmuyor yer kalmıyor ona dıyor dr bı sorun yok içebılır dıyor ama işte

benim eşimde çok su içer..
ii de mide büyüyor.. sonra kilo alıyor kaydirigubbakcemile3
ben içmesem aklıma gelmicek nerdeyse..
yazdan yaza su içiyorum doya doya..

bakın benim ikiz kirazlarım...,
$DSCN6348.webp

maşallah hepsi de ikiz canım..
Allah sana da sağlıklı 2 evlat versin..
ayrıca seni burda görmekte hoşuma gitti saol yerimseniben

$DSCN6351.webp
$DSCN6350.webp
balsurat al canım yaptım galiba elimle yedireyim bırak çatalları:sm_cool::sm_cool:
birbirlerine ben yapıştırmadım ha onlar ikiz ye ki seninde ikizlerin olsun inşalahhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 16346
Eki Görüntüle 16347
balsurat al canım yaptım galiba elimle yedireyim bırak çatalları:sm_cool::sm_cool:
birbirlerine ben yapıştırmadım ha onlar ikiz ye ki seninde ikizlerin olsun inşalahhhhhhhhhhhhhhh

Şeniz:asigim:Canımm çokk teşekkür ederimm ikramınn içinnn.
Kocamann bir aminnnn çekiyorummmmm inşallahhhhh İkiz kirazlar sayesinde :) ikiz rüyalarım sayesinde:) EN çok istediğim hayalimm olurrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv:
:dance: :dance: :dance:

benim eşimde çok su içer..
ii de mide büyüyor.. sonra kilo alıyor kaydirigubbakcemile3
ben içmesem aklıma gelmicek nerdeyse..
yazdan yaza su içiyorum doya doya..
bende aynı canım....

bakın benim ikiz kirazlarım...,
Eki Görüntüle 16319
amanın ne şeker şeyler bunlarcokacimcoook

evlendıgımızde eşim su almaktan artık bıkmıştı eve sucu eşını yemeklerıdemı içme suyuyla yapıyor demış kaç kışısınız en sonunda eşım su arıtma makınası aldı markasını yazamıyorum 1.5mılyara yanı rahatız şuan doya doya içiyorum eşım bazen çok su ıçıyorsun o yuzden bebişimiz olmuyor yer kalmıyor ona dıyor dr bı sorun yok içebılır dıyor ama işte
maşallah canım...
o kadar suyu nasıl miden alıyorkaydirigubbakcemile3
benimde eşim çok içer ama o kadar değil....

Back
X