• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

iyi terkettiniz valla buralari kizlar
huhuhuuuuuuuuuuu cikin yaaaa ortaya geliyom gidiyom kimse yazmamis
muhabbetsizlerrrrrrrrrr

hehehe havalar ısındıkça geyik yapmaya hali kalmadı kisenin galiba. Topik boş olunca ben de girip çıkıyorum. Av mevsimi midir ne, geyik yok hiç ortadazemuszemus

eynen canim ya elitu guzelim dr ne zaman gidiyorsun senin yumoslari gormek icin nasil gidiyor tedavi anlatsana biraz

of offffffffffffffff
bende bebek istiyorum artik iyice istahim kabarmaya basladi gunler yaklastikca
bi ara sogumustum aklimdan cikarmistim ama

eynen canim ya elitu guzelim dr ne zaman gidiyorsun senin yumoslari gormek icin nasil gidiyor tedavi anlatsana biraz

canım dün ilk kontrole gittim. 12 civarı yumurta vardı. Dün ve bugün cetrodite ile gonal f kullandım. Yarın tekrar gitcem. Yumurta az mı sence. Mesela seranın 35 di. maaşallah o fazla idi ama benimkiler de az mı ne?? Bir de toplama işlemi 14. gün mü olur?

canım dün ilk kontrole gittim. 12 civarı yumurta vardı. Dün ve bugün cetrodite ile gonal f kullandım. Yarın tekrar gitcem. Yumurta az mı sence. Mesela seranın 35 di. maaşallah o fazla idi ama benimkiler de az mı ne?? Bir de toplama işlemi 14. gün mü olur?

canim hicte az degil o toplanacagi gun 2 3 tane daha fazla cikabiliyor
seranin evet coktu onun hasta olmasindan korkmustum ben ve olduda
cok yumurta iyi bir sey degildi
benimde oyle oldu neoldu oluyorum sanmistim
yazik neler cekerdir simdi sera yazik
bence cok iyi yumurta sayin ici dolu olsunda sana yeter bence
canim cetrotide ne
sende pkos yok demi

of offffffffffffffff
bende bebek istiyorum artik iyice istahim kabarmaya basladi gunler yaklastikca
bi ara sogumustum aklimdan cikarmistim ama

Canım senin ne zaman toplanmadı demi daha. Allahım hepimize nasip eder inşallah. Ben de çok istiyom canım.

yok canim ya daha ne toplanmasi benim uzun protokol
adetin birinci gunu hapa basladim 21 gun ictim sonra 20 gun decapeptyl diye igne var ona basladim
adet oldum bugun 5. gunum hala baskilayici igne veriyorlar
ohss olmayim diye
cuma gunude gonal fe gecicez allah izin verirse

Çok şükür pcos falan yok da. Cetrodite büyüyen yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye imiş. Gonal f den 1 saat önce vuruyorum onu da.

Çok şükür pcos falan yok da. Cetrodite büyüyen yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye imiş. Gonal f den 1 saat önce vuruyorum onu da.

hii anladim canim onuda herkese vermiyorlar neden ki
allah yardimcin olsun canim ben 9. gun catlatma ignemi olmustum 11.gun toplandi benimkiler hizli buyudugu icin yani hic belli olmaz ne zaman yapacagin

Anladım canım. ınşallah herşey çok iyi olur hepimiz için de. Bakalım yarın ne diyecekler.

tuğbacım annemlerdeyim canım..
badana yaptım bugün..
faydam dokunsun gelmişken opuyorumnanaktan
yarında az işim var bitecek..
yardımcı olunca daha da seviniyorum..

Back
X