• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guzel fikirlere ihtiyacim var :-)

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Arkadaşlar ben eşime süpriz yapmak istiyorum bu aralar baya bi stresliyiz ben annemle cok sorun yasadim suan aramız bozuk bu durum esimide üzdü artı eşim borçlardan ötürü acayip bunalmış durumda yani suan hayatımız hem maddi hem manevi yönden acayip fena durumda:'( esimi mutlu edicek biseyler yapmak istiyrm fikir verirmisiniz?? Geçenlerde güzel bi masa hazırladım mesela ama farklı fikirlerede ihtiyacım var..okuyan fikir veren herkese teşekkür ederim

Orasida oyle ama canım eşim bana yansitmamaya calisiyo borç mevzusunu falan..hatta geçen sevgililer gününde bana pahalı bi yüzük almış ki ben kızdım cunku ödemesi vardı onu ödemede zorlanmisti...bide ben eşime hiç kiyamiyorum ya bebek gibi bakıyorum gorumcem annem falan artık dalga geciyo o senin koçan çocuğun degil diye

Orasida oyle ama canım eşim bana yansitmamaya calisiyo borç mevzusunu falan..hatta geçen sevgililer gününde bana pahalı bi yüzük almış ki ben kızdım cunku ödemesi vardı onu ödemede zorlanmisti...bide ben eşime hiç kiyamiyorum ya bebek gibi bakıyorum gorumcem annem falan artık dalga geciyo o senin koçan çocuğun degil diye

Valla millet böyle dalga geçmeye başladıysa bence de sürpriz falan yapmamalısın.
İlgi gösterip, destek vermek, yanında olduğunu hissettirmek ayrı şımartmak ayrı.
Daha geçen masa hazırlamışsın işte daha ne.
Böyle yapa yapa erkeklerle kadınların huyu yer değiştiriyo işte.
İlla bi'şey yapıcam diyosan maç bileti al beraber formaları giyip gidin, stres atın.

1 gecelik dogayla ic ice bir tatil yapabilirsiniz canim bu zamanlarda fiyatlar dusuk oluyor butcen varsa hava degisikliginiz olur ki yapmalisinda icinden geliyorsa. Belliki geliyorda arkdslar yapma falan diyor anlayamadim acikcasi kocan o senin icinden geliyorsa yap canim

eşin nelerden hoşlanır ki
canlı müziğe filan götür

seyahate gidin diycem ama borcumuz var diyosun

Millet dalgaya aliyo dediğiniz gibi ama yinede ne yapayım ben esimi aşırı derecede seviyorum eşim odundur sevgisini evlenmeden evvel belli ederdi suan odunlugun son safhasında ama bana hiç sıkıntı cektirmez geçen hafta okul harcimi zar zor yatırdı ama bana demedi bu dönem yatiramicam diye ve inanın oyle zor şeyler atlattık ki bi ara konu acicam zaten..he tabi cok simartmamak gerekir sonra cosuyolar egolari tavan yapiyo dengeyi sağlamayada çalışıyorum..ve benim hayatım tamamen eşim okul dersler ve ailem...arkadaşlarımla falan gorusemiyorum çoğu şehir dışında burda olanların bazilarinida eşim sevmuyo onlar bize gelsin ben evde olmam ama sen onlarla dışarı çıkamazsin diyo ki bugüne kadar hangi arkadaşım icin yorum yaptıysa hep haklı çıktı...kendide arkadaşlarından acayip darbeler almış cok arkadaşı çevresi acayip geniştir işi gereyide oyle olmalı zaten ama samimi sadece 1 tane arkadaşı var onunlda evde gorusurler arkadaşı bize gelir oturr sohbet ederiz..onunda herşeyi benim...buarada gereksiz bi detay ama ben 21 eşim 32 yaşında her goren beni 17 18 saniyo eşimi 23 24 saniyolar..doğayla iç içe tatil yapın diyen arkadaş evet süper bi fikir ama biz onu nisan veya mayısta yapmai düşünüyorux...

Ve yaslarimuz böyle ufak durdugu icin bi arA esimle cok özür dileyerek söylüyorum prezervatif alıyorduk ki normalde ikimizde böyle konularda utaniruz ama bize bizden başka alcakta yok :-)neyse aldık ödeme yapicaz kadinin biri insanlarda utanmada kalmamis ufacık çocuklar bile artık neler yapiyo anaları babaları kim bilir nerde biliyodur bunlar nerde diye bariz solendi esimede kötü kötü baktı ben utanan ınsan döndüm kocama bi hışımla''aşkım evlilik cüzdanı yanindami"benim saftirik hayır evd. niye ki dedi bebde ""tsortume bastiricam kötü gözle bakılmasın diye dedim :-)

eşin nelerden hoşlanır ki
canlı müziğe filan götür

seyahate gidin diycem ama borcumuz var diyosun

Seyahat anca yazın benim eşim doğayı seviyo balıklara bayiliyo akvaryuma gidelim dedim gittik bayıldı evde de kocamn 700 -800 litrelik akvaryum var..canlı müzik esim beni alkollü ortama sokamaz var mi oyle bildiğiniz güzel bi canlı muzk ıstanbul avrupa yakasindayiz

Seyahat anca yazın benim eşim doğayı seviyo balıklara bayiliyo akvaryuma gidelim dedim gittik bayıldı evde de kocamn 700 -800 litrelik akvaryum var..canlı müzik esim beni alkollü ortama sokamaz var mi oyle bildiğiniz güzel bi canlı muzk ıstanbul avrupa yakasindayiz

avrupayı pek bilmiyorum yani arkadaşlar götürüyo bizi genelde gidip geliyoruz
caz müzikten hoşlanırsanız gidin derim güzel oluyo ama alkollü mekanlar genelde
alkolsüz neresi vardır bilmiyorum

Back
X