Güzel geçsin istiyorum

Merhaba hanımlar ...Bu yıl ki yaz tatilimizi ailemle birlikte geçireceğiz.Ben annem eşim ve 2 kardeşim çok heyecanlıyım .Normalde ultra herşey dahil otellere giderdik ama annem kızım artık kalabalığız (erkek kardeşim artık büyüdü çocuk grubundan çıktı ve ilaveten aileye eşim katıldı)ev tutalım dedi fazla kalalım dedi.Yer olarak ayvalık sarımsaklıyı karar kıldık daha önce biz gitmedik ve yakınlık açısından iyi olur diye düşündük.Yalnız daha önce hiç ev kiralamadım nasıl yapılır nerden bakılır bilmem sahibinden.com a baktım biraz sanırım daha sezon açılmamış pek yok .Size sormak istediğim ayvalık sarımsaklı nasıldır temmuz sonu gibi düşünüyoruz havası ortamı ailemle güzel zaman geçirmek istiyorum .Çok kötü günler atlattık zamanında annem boşandı ev aldı haziranda kredisi bitiyor inşallah kardeşim nahletin biriyle evlendi çok şükür boşandı gibi gibi.Bu yaz bizim için özel olsun bol bol eğlenelim istiyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var...

sarımsaklı güzeldir :)
badavut diye bi yer var oraya yakın
ben çok severim bi bak istersen

Hemen yerimi alıp ayvalık bilgilerimi paylaşıyım sizinle :KK53:
Ayvalıkta okudum ben iyi bilirim:KK22:

Öncelikle Çamlık bölgesinde Mavi pansiyon var bakın derim gerçekten huzurlu güzel bi yerde ve bahçesi sahipleri falan çok iyi tavsiye edilebilir bir yer. Zaten önünden arabalar geçiyor belediye otobüsleri,sarımsaklı belediyeleri,cunda minibüsleri. Zorlanmayacagınız bir bölge bana göre.Denize girebileceğiniz yer küçük ama sakin.

Sarımsaklı ya gidersenizde zaten sokaklarda dolaşmaya başladığınızda her yerde ilanlar yada evlerin ustlerinde afişler falan görürsünüz kiralık diye. Çok seçenekli bi yer secmissiniz valla :)
Sarımsaklı merkeze uzak ama kendi içinde güzel bi yer.

Şimdi benimde gidesim geldi vallahi. Dert sıkıntı hiç bir şeyiniz kalmaz orada :)
Benden size tavsiye aracınız varsa yada araç kiralama imkânınız varsa mutlukoye kahvaltiya gidin,mutlaka gidin :) iyi tatiller :)

Ayvalik sarimsakli cok guzel. Ama plajlar kalabalik ve denizin suyuda soguk oluyor. Bi kere girdin mi gun icinde birdaha girmek istemiyorsun. Birde ev tutunca kahvalti, yemek derken tatilde yine biseylerle ugrasiyor olacaksiniz

Sarımsaklı dünyanın sayılı plajlarindan. Ve sarimsaklinin suyu geç isinir geç soğur. Normalde mayısta sezon açılıyorsa orada neredeyse temmuzda açılır normalde eylülde bitiyorsa orada kasımda biter.

Ama ben martta denize girdiğimide bilirim kasımda girdiğimide.

Geceleri cikip eglenebileceginiz biryer degil. Ama sakin aksamlari sahilde yuruyus yalabilirsiniz. Denizi cok temiz ama biraz soguk. Kucukkoy sarimsaklinin bir mahallesi gibi ve plaja yakin. Gittiginizde heryerde kiralik ilanlari goreceksiniz biraz pahali ya da gittiginiz zaman olan yogunluga gore de degisebilir. Kucuk bir kasaba gibi dusunebilirsiniz.

Sarımsaklı:KK200:
Aşığım oralara, memleketim sayılır ayrıca...

Ev nerden tutulur nasıl olur o işleri bilemicem.
Ben sadece şunu söylemeye geldim.
Harika bir seçim yapmışsınız, iyi eğlenceler iyi tatiller dilerim şimdiden

tatilde yine yemek bulaşık temizlik zor olur.

Bodrum için anneniz uzak demiş ama uçakla gidebilirsiniz.

Şimdiden ayarlıycaksanız uçak biletleri çok ucuza gelir.

Evin kirası yemek masrafı zaten oteli bulur.

cnm ben yazın ayvalıkta oluyorum yazlıgımız orda sarımsaklıya cok yakın kucukkoyde.. kesınlıkle tavsıye ederım sarımsaklıyı. sahılı guzel. ama temmuz sonu hem cok sıcak hemde cok kalabalık oluyor. ben eylulde gıdıyorum annemlerın yanına daha iyi oluyor havası ve orttamı. badavut ve sarımsaklının denızı baya iyidir tertemız

ustelık sıkılırsanız cundaya gecebılırsınız. gezılecek yerlerı de var.. seytan sofrası cennet tepesi Taksiyarhis Kilisesi rahmi koç muzesi vs...

Hemen yerimi alıp ayvalık bilgilerimi paylaşıyım sizinle :KK53:
Ayvalıkta okudum ben iyi bilirim:KK22:

Öncelikle Çamlık bölgesinde Mavi pansiyon var bakın derim gerçekten huzurlu güzel bi yerde ve bahçesi sahipleri falan çok iyi tavsiye edilebilir bir yer. Zaten önünden arabalar geçiyor belediye otobüsleri,sarımsaklı belediyeleri,cunda minibüsleri. Zorlanmayacagınız bir bölge bana göre.Denize girebileceğiniz yer küçük ama sakin.

Sarımsaklı ya gidersenizde zaten sokaklarda dolaşmaya başladığınızda her yerde ilanlar yada evlerin ustlerinde afişler falan görürsünüz kiralık diye. Çok seçenekli bi yer secmissiniz valla :)
Sarımsaklı merkeze uzak ama kendi içinde güzel bi yer.

Şimdi benimde gidesim geldi vallahi. Dert sıkıntı hiç bir şeyiniz kalmaz orada :)
Benden size tavsiye aracınız varsa yada araç kiralama imkânınız varsa mutlukoye kahvaltiya gidin,mutlaka gidin :) iyi tatiller :)
Teşekkür ederim :)Evet ben ev kısmına takılmıştım her sene giden bi tanıdıklarımız var anneme numarasını al olmazsa onların kaldığı evi tutarız dedim en azından bildikleri bir yer kadın da erken demiş dolu kiralık evler demiş panik yapmama gerek yokmuş yani:)Araç yok ama kiralayacağız not ettim mutluköyü :)

Ayvalik sarimsakli cok guzel. Ama plajlar kalabalik ve denizin suyuda soguk oluyor. Bi kere girdin mi gun icinde birdaha girmek istemiyorsun. Birde ev tutunca kahvalti, yemek derken tatilde yine biseylerle ugrasiyor olacaksiniz
Dışarda yeriz zaten pansiyonlara baktım ev kiralamak daha uyguna geliyor kalan parayıda araç kiralayacağız

Sarımsaklı dünyanın sayılı plajlarindan. Ve sarimsaklinin suyu geç isinir geç soğur. Normalde mayısta sezon açılıyorsa orada neredeyse temmuzda açılır normalde eylülde bitiyorsa orada kasımda biter.

Temmuzun son haftası ısınır mı?

Temmuzun son haftası ısınır mı?

Ben orada okuduğum için temmuzda girmw firsatim olmadı oranin yerlisi arkadaşlarım söylüyordu.
Ama eylül haziran arası orada oluyordum hazirandada giriyordum marttada. Ya Egenin havası güzeldir huzurludur müthiştir merak etmeyin rahat rahat girersiniz.

Beni o kadar ozendirdiniz kiiii geçen yillarimi hatırlarım valla tatilinizin keyfini çıkarın inşallah çok çok çok güzel geçer.

cnm ben yazın ayvalıkta oluyorum yazlıgımız orda sarımsaklıya cok yakın kucukkoyde.. kesınlıkle tavsıye ederım sarımsaklıyı. sahılı guzel. ama temmuz sonu hem cok sıcak hemde cok kalabalık oluyor. ben eylulde gıdıyorum annemlerın yanına daha iyi oluyor havası ve orttamı. badavut ve sarımsaklının denızı baya iyidir tertemız

ustelık sıkılırsanız cundaya gecebılırsınız. gezılecek yerlerı de var.. seytan sofrası cennet tepesi Taksiyarhis Kilisesi rahmi koç muzesi vs...
kizlar merhaba arastirirken size denk geldim:eek:
Eylulde bayram tatilimi sarimsaklida yapicam yerde ayarladim ama cok kararsiz kaldim cnku 16 aylik kizim var ve soguk olmasindan korktum.
Bayramin ikinci gunu gidicem. Sizce denizi cokmu soguk olur? Havada ruzgar cokmu oluyor? ve mesela aksamlari rahat rahat dolasabilirmiyiz yorumlari beni korkuttu acikcasi ona gore vazgecicem.
Cevap verirseniz cok sevinirimmmmm:KK15:

kizlar merhaba arastirirken size denk geldim:eek:
Eylulde bayram tatilimi sarimsaklida yapicam yerde ayarladim ama cok kararsiz kaldim cnku 16 aylik kizim var ve soguk olmasindan korktum.
Bayramin ikinci gunu gidicem. Sizce denizi cokmu soguk olur? Havada ruzgar cokmu oluyor? ve mesela aksamlari rahat rahat dolasabilirmiyiz yorumlari beni korkuttu acikcasi ona gore vazgecicem.
Cevap verirseniz cok sevinirimmmmm:KK15:
Gidip de gelen konu sahibi olarak cevap vereyim .Gördüğüm en güzel en temiz deniz akşamları çok eğlendik her yerini gezdik ama gel gör ki denizi buzzzz

Gidip de gelen konu sahibi olarak cevap vereyim .Gördüğüm en güzel en temiz deniz akşamları çok eğlendik her yerini gezdik ama gel gör ki denizi buzzzz
Hangi ayda gittinizzz??
Baska yerde eylulde denizinin cok guzel oldugunu okudum. Ya denize sokmam kizimida havasi onemli zehir olmasin tatilim. Cunku gidicez gezicez baska yerlerinide guzel gecsin istiyorum :)

Back
X