bilgece kiyafeti begendim bu kombin bende olsa etegi kestirip kullanabilirim
bu arada resimi kaydederkenki ismi cok hos olmus kisa boylu giyim
hayir yanlis anlamadim :) icin rahat olsun.uzun da olsan sorun etmezdim.Hahahahahsh utandim ya. Aslinda ben öyle kaydetmedim ki kiyafetin adi o büyük ihtimalle lutfen yanlis anlama benim de boyum kısa
Bunlari ayri ayri yerlerdn de olsa bulup kombin yapabilirsiniz bu arada.
hayir yanlis anlamadim :) icin rahat olsun.uzun da olsan sorun etmezdim.
gomlek kolay da etegi bulamam sanirim.
Kimin düğünü ?iyi aksamlar
ben dugunune gitmek icin kiyafet bakiyorum ama guzel kombinler yapamiyorum.gunlukte giyebilecegim sik bir seyler ariyorum.elbise olmasi sart degil pantolon tarzi da olur.magazalara baktim ama ne giysem yakistirmiyorum.sanirim parcalari birbirleriyle uyduramadim.yasim 25 bu isten anlayan bayanlar nelere dikkat etmem lazim biraz yardimci olur musunuz.
uzaktan akrabamizin...Kimin düğünü ?
Elinizde ne var bilmiyorum , yada ne alacaksınız ? Bütçeniz ?uzaktan akrabamizin...
200 300 lira ayirdim uzun zamandir alisveris yapmiyorum 1 sene kadar oldu.dugun haricinde de pek giyecek bir seylerim kalmadi aslinda ufak ufak begendikce almak lazimmis. evden cikmayinca boyle oluyor.Elinizde ne var bilmiyorum , yada ne alacaksınız ? Bütçeniz ?
Yüksek bel diz altı etekler kadını olduğundan zarif ve inanılmaz şık gösteriyor, üzerine dökümlü şifon gömlek , saçlarınızı düz at kuyruğu ince topuklu ayakkabı . İspanyol paça pantolon dolgu topuk düğünde şık değil basit gösterir .yüksel bel etek imkanı yoksa yüksekbel kumaş pantolonda olur yine şifon gömlek dökümlü , ince topuklu zarif ayakkabı . Renkten ziyade giysinin kesimi ve kalitesi , zara yı tavsiye ederim . İpekyol yargıcı derdim ama biraz tuzlu .. Bütçenizi bilmiyorumuzaktan akrabamizin...
yag yesili nasil oluyor:)