guzel giyinmek

bilgece kiyafeti begendim bu kombin bende olsa etegi kestirip kullanabilirim
bu arada resimi kaydederkenki ismi cok hos olmus kisa boylu giyim

Hahahahahsh utandim ya. Aslinda ben öyle kaydetmedim ki kiyafetin adi o büyük ihtimalle lutfen yanlis anlama benim de boyum kısa

Bunlari ayri ayri yerlerdn de olsa bulup kombin yapabilirsiniz bu arada.

Eğer kilonuz elverişliyse skinny pantolon giyebilirsiniz. Siyah,beyaz, mavi. Altına güzel bir stiletto. Hatta stiletto giydiğin için kot skinny bile giyebilirsin. Bu durumda düğün sahiplerine yakınlık filan da önemli olabilir. Kotu genelde pek ciddi bulmazlar,ama komşu filansa güzel olabilir. Üzerinize de güzel bir askılı+blazer ceket ya da güzel şık bir bluz. Hatta bluzu pantolonun içine sokup, güzel bir kemer takabilirsin.

Hahahahahsh utandim ya. Aslinda ben öyle kaydetmedim ki kiyafetin adi o büyük ihtimalle lutfen yanlis anlama benim de boyum kısa

Bunlari ayri ayri yerlerdn de olsa bulup kombin yapabilirsiniz bu arada.
hayir yanlis anlamadim :) icin rahat olsun.uzun da olsan sorun etmezdim.
gomlek kolay da etegi bulamam sanirim.

Dökümlü bordo bluz (ipek ya da şifon), siyah dar paça eskitmesiz kot siyah topuklu Bot ( dolgu olur, ince olur size kalmış maksat pantalonla birleşip bacak boyunuzu uzun göstersin. Çanta olarak metal rengi sert köşeli avuçtan fazla taşmayacak boyda el çantası

En sevdiğiniz küçük siyah elbiseniz, siyah opak çorap turuncu, sarı, pembe gibi canlı tonlarda topuklu kapalı burun ayakkabı. Şeffaf el çantası ya da siyah topuklu ayakkabı bahsettiğim tonlarda bir el çantası.

Çok yakınınızın düğünü değilse uygun şiklıkta olur bu kombinler. Eğer çok yakınsanız daha abiye bir elbise tercih etmeniz gerekebilir.

Bir de İspanyol paça üst bacağı çok kalın gösteriyor sadece uzun güzel baldırları olan insanlara yakışıyor. Kahve-siyahı da gece için kombinlemenin kolay olmayacağını düşünüyorum.

İspanyol koyu bi kot yarım topuklu bot ,beyaz üstüne yana çizgili(mavi yada kırmzı vs) uzun kollu tişört üstüne mont, kot ceket vs. Boyuna şal...

Dar paça kot, dize kadar zarif ve ince topuk çizme ... şık bi buluz yada sade bi gömlek mont olablr. İnt te pinterest die bi site var çok sık kombinler var bak istersn...

Kimin düğünü ?

Elinizde ne var bilmiyorum , yada ne alacaksınız ? Bütçeniz ?
200 300 lira ayirdim uzun zamandir alisveris yapmiyorum 1 sene kadar oldu.dugun haricinde de pek giyecek bir seylerim kalmadi aslinda ufak ufak begendikce almak lazimmis. evden cikmayinca boyle oluyor.

uzaktan akrabamizin...
Yüksek bel diz altı etekler kadını olduğundan zarif ve inanılmaz şık gösteriyor, üzerine dökümlü şifon gömlek , saçlarınızı düz at kuyruğu ince topuklu ayakkabı . İspanyol paça pantolon dolgu topuk düğünde şık değil basit gösterir .yüksel bel etek imkanı yoksa yüksekbel kumaş pantolonda olur yine şifon gömlek dökümlü , ince topuklu zarif ayakkabı . Renkten ziyade giysinin kesimi ve kalitesi , zara yı tavsiye ederim . İpekyol yargıcı derdim ama biraz tuzlu .. Bütçenizi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…