• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guzel giyinmek

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
iyi aksamlar
ben dugunune gitmek icin kiyafet bakiyorum ama guzel kombinler yapamiyorum.gunlukte giyebilecegim sik bir seyler ariyorum.elbise olmasi sart degil pantolon tarzi da olur.magazalara baktim ama ne giysem yakistirmiyorum.sanirim parcalari birbirleriyle uyduramadim.yasim 25 bu isten anlayan bayanlar nelere dikkat etmem lazim biraz yardimci olur musunuz.

iyi aksamlar
ben dugunune gitmek icin kiyafet bakiyorum ama guzel kombinler yapamiyorum.gunlukte giyebilecegim sik bir seyler ariyorum.elbise olmasi sart degil pantolon tarzi da olur.magazalara baktim ama ne giysem yakistirmiyorum.sanirim parcalari birbirleriyle uyduramadim.yasim 25 bu isten anlayan bayanlar nelere dikkat etmem lazim biraz yardimci olur musunuz.
Boyunuz ve kilonuzu bilmiyorum fakat mevsimden dolayi ispanyol paça siyah bir pantolon altina dolgu topuk kahverengi bot (yeni moda olandan) uzerine de süt kahvesi yada krem tonlari hirka icinee de gömlek tamamdir bence

Vallahi zevk meselesi dogustan gelen bir sey canim.
Bazilari var bir pantolon bir bluz giyer on numara olur bazisi var asla yakistiramaz hicbir seyi.
Bunu senin bulman lazim.
Ne yakisir sana fizigine ten rengine.
Boyunu kilonu vucut tipini ten rengini falan soylersen yardimci olabilirim.

Boyunuz ve kilonuzu bilmiyorum fakat mevsimden dolayi ispanyol paça siyah bir pantolon altina dolgu topuk kahverengi bot (yeni moda olandan) uzerine de süt kahvesi yada krem tonlari hirka icinee de gömlek tamamdir bence
merhaba
fikrinizi belirttiginiz icin tesekkur ederim ispanyol paca fikrini begendim ustune ne renk gomlek alayim sizce cunku biliyorum alisverise gittigimde 2 saat gomlegin rengini dusuncem
kina gecesi icin boyle bir seyler yapabilirim

Bu senwnin fenomeni keten yada kalin kot krem rengi pantolon ve uzerine dokumlu yag yesili gomlek yada buluz altina dolgu topuk siyah ayakkabi ve cok buyuk siyah canta. Ben kullaniyorumm herseye uygun oluo. Benden tavsiyeee

Yeni moda bot derken hangilerini kastediyosun resimle gösterir misin merak ettim

Vallahi zevk meselesi dogustan gelen bir sey canim.
Bazilari var bir pantolon bir bluz giyer on numara olur bazisi var asla yakistiramaz hicbir seyi.
Bunu senin bulman lazim.
Ne yakisir sana fizigine ten rengine.
Boyunu kilonu vucut tipini ten rengini falan soylersen yardimci olabilirim.
normalde alisveris icin cikmam gezerken bulurum parcalari
simdi almam gerek diye ciktigimdan sanirim bulamiyorum.53 civari kilom boyum da 160 dan biraz az tam bilmiyorum.

Bu senwnin fenomeni keten yada kalin kot krem rengi pantolon ve uzerine dokumlu yag yesili gomlek yada buluz altina dolgu topuk siyah ayakkabi ve cok buyuk siyah canta. Ben kullaniyorumm herseye uygun oluo. Benden tavsiyeee
yag yesili nasil oluyor:)

merhaba
fikrinizi belirttiginiz icin tesekkur ederim ispanyol paca fikrini begendim ustune ne renk gomlek alayim sizce cunku biliyorum alisverise gittigimde 2 saat gomlegin rengini dusuncem
kina gecesi icin boyle bir seyler yapabilirim
Gömlek koyu pudra uzerine süt kahvesi hırka. Mevsime de uyar hem
Gömlegi en son alin derim ama. Digerleini bulamktan daha kolay. Kararsizsiniz sanirim bu arara ikizler burcu musunuz?

Boyunuza kilonuza, ten renginize göre seçimler yapmalısınız. Biz burdan tavsiye veririz de vücut tipinizi bilmiyoruz, ne renk size yakışır bilmiyoruz.

Ben dar paça pantoloncuyum, ispanyol pek sevmiyorum. Pantolonun rengine göre gömlek, ya da şık bir bluz, ayakkabı olarak da bootie tercih edebilirsiniz. Mevsim de uygun. Serin olursa da güzel bir ceketle tamamlayabilirsiniz.

Gömlek koyu pudra uzerine süt kahvesi hırka. Mevsime de uyar hem
Gömlegi en son alin derim ama. Digerleini bulamktan daha kolay. Kararsizsiniz sanirim bu arara ikizler burcu musunuz?
hayir ikizler burcu degilim :) inan benim icin hepsini birlikte almak cok zor.bir ayakkabi icin kac gun gezerim. bir seferde bulup begenemem. dolapta begenmedigim giymedigim seyin durmasina sinir oluyorum. :)

Yeni moda bot derken hangilerini kastediyosun resimle gösterir misin merak ettim
Olmadi telefondan giriyorum ugrastim yapamadim. Iste bu sene moda oldu burda. Dolgu topuk ama bagciklarini tutan şey demirden sanki degisik

Boyunuza kilonuza, ten renginize göre seçimler yapmalısınız. Biz burdan tavsiye veririz de vücut tipinizi bilmiyoruz, ne renk size yakışır bilmiyoruz.

Ben dar paça pantoloncuyum, ispanyol pek sevmiyorum. Pantolonun rengine göre gömlek, ya da şık bir bluz, ayakkabı olarak da bootie tercih edebilirsiniz. Mevsim de uygun. Serin olursa da güzel bir ceketle tamamlayabilirsiniz.
cok haklisiniz. herkese ayni sey yakismaz.ben sizden sadece fikir aliyorum. daha sonra bu fikirleri kendime uyarlayabilirim. zaten cogu zaman disarida ayni kiyafetleri goruyorum.

Öncelikle vucudunu tanimali insan , eger onu taniyorsan ne giyecegini , sana ne yakisacagini bilirsin...

Sonra sana yakisan renkleri bilmelisin , bunlarida biliyorsan zaten sorun yok :)

hayir ikizler burcu degilim :) inan benim icin hepsini birlikte almak cok zor.bir ayakkabi icin kac gun gezerim. bir seferde bulup begenemem. dolapta begenmedigim giymedigim seyin durmasina sinir oluyorum. :)
Bu kısmet işi gibi geliyor bana. Kardesime ilk girdiğimiz magazada buluruz bana gelince gezmekten ayaklarim su toplar :-D

Öncelikle vucudunu tanimali insan , eger onu taniyorsan ne giyecegini , sana ne yakisacagini bilirsin...

Sonra sana yakisan renkleri bilmelisin , bunlarida biliyorsan zaten sorun yok :)
keske elimden elbise pantolon dikmek gelse.cok guzel seyler yapabilirim. :)

Bu kısmet işi gibi geliyor bana. Kardesime ilk girdiğimiz magazada buluruz bana gelince gezmekten ayaklarim su toplar :-D
bugunun ozeti bu yorum olmali :) ben de gecen ilk girdigim magaza da 2 tane pantolon begendim hemen aldim. ondan onceki gidisimde her yere girdim 1 tane begenemedim. gunumde mi degilim ki :)

cok haklisiniz. herkese ayni sey yakismaz.ben sizden sadece fikir aliyorum. daha sonra bu fikirleri kendime uyarlayabilirim. zaten cogu zaman disarida ayni kiyafetleri goruyorum.
Aslında çok basit bir matematiği var bu işin. Vücut tipini halledersen gerisi çok kolay.

Belli renk kombinleri vardır mesela ve asla birlikte kullanılmaması gereken renkler. Siyah pantolonla mavi ya da açık yeşil, desenli bir gömlek güzel durur. Düz renk gömlekler resmi olur, iş kıyafeti gibi durur. Kahverengiyle pudra pembe, koyu yeşil, haki, krem güzel olur.
Beyaz pantolonla açık renkler dışında her rengi kullanabilirsin ben en çok turuncu, nar çiçeği, pembe gibi sıcak renkleri yakıştırıyorum. Siyahla kahverengi kullanılmaz mesela. Lacivertle kahve yakışır birbirine. Lacivert pantolon beyaz gömlek kahverengi bootie güzl olur.

Göbeğin yoksa dar gömlekeleri pantolonun içine sokarak kemerle kullanabilirsin. Göbek varsa gömlek yerine hafif bol bluzları tercih edebilirsin.

Bacakların uzunsa dar paça, kısaysa ispanyol paca daha iyi durur.

Bu kadar geldi aklıma genel olarak. Dur biraz düşüneyim.

Güneş gözlüğünu cikar at tam böyle bir sey giyebilirsiniz. Ustunuze de bir ceket alir ya da bir şal hem şal daha hoş olur, hava sogursa atarsiniz omzunuza..

Eklentiler

• kisa-boylu-giyim-7.webp
    kisa-boylu-giyim-7.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 135
Güneş gözlüğünu cikar at tam böyle bir sey giyebilirsiniz. Ustunuze de bir ceket alir ya da bir şal hem şal daha hoş olur, hava sogursa atarsiniz omzunuza..
bilgece kiyafeti begendim bu kombin bende olsa etegi kestirip kullanabilirim
bu arada resimi kaydederkenki ismi cok hos olmus kisa boylu giyim :D

Back
X