• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel gülen kadınlara çok imreniyorum

Güzel gülmek derken yüzdeki oluşan tebessümü kastediyorsunuz galiba. Bende mesela erkeklerde hoşlandığım özelliklerden biridir güzel gülmesi. O doğal olan bir şey, öyle içten ve sıcak oluyor ki insanın severek içine sokası geliyor onu. Gözler küçülüyor, bir tatlılık geliyor :) Millet boya posa bakar ben gülmesine 😅
İçten gülümseyin yeter. İçten gülen hiç kimsenin gülüşü çirkin değildir.
Aynenn benim de güzel gülüş dikkatimi çekiyor. Ben tebessümümü seviyorum da kahkaha sesimi sevmiyorum çünkü ses yok 😀

Gulus sesi sonradan degisir mi bilmiyorum ama şöyle bi video var. Mod degistirmek icin diyor ama kendiniz sesli baslatinca belki işe yarayabilir 😁 Benim de hapsirigim gurultuludur mesela ve mumkun degil degistirmek, kendimi oyle kabul ettim 😬 Lisede en yakin arkadasim hık diye hapsirirdi, abartmiyorum sadece hık sesi cikiyordu. Belki cevrenizden dolayi oyle bir takilmistir akliniza ama ben erkeklerin bu kadar detayli dusundugunu dusunmuyorum. Onemli olan enerjiniz, gulusunuzun icten olmasi.

Teşekkürlerr izleyeceğim bunu 😄 ben yetiştiğim çevreden dolayı sessiz gülmeye alıştım diye yorumluyorum ama belki de doğuştan böyledir bilemiyorum djsldmfl

Valla ben baya yüksek kahkahalar atarım. annem de öyle. taa karşı apartmandan sesi duyulur🤣 iş yerinde müdürüm daha sessiz gül diye uyarmıştı çok bozulmuştum çünkü kontrol edebildiğim bir şey değil ve kendimi kötü hissettirmisti.

Neyse aklıma şey geldi internetten youtubetan falan araştırın olmadı belki bir yolu yontemi vardır. Ya da oyuncuların kahkaha sahnelerinde nasıl gulduklerini falan ordaki taktikle alışır normalde de atarsınız belki. 😁

benim de gülüşümü herkes beğenir, ağlamak da hiç yakışmaz domates kafaya dönerim çirkin ağlarım ahahahahha

güzel gülmek için şu taktiği verebilirim: gülerken acaba nasıl görünüyorum diye asla kasma. ben dişlerim açık gülümserim, gözlerimi kısarım, yanak kaslarımı kullanırım. tamamen içten gülerim.

bunun dezavantajları da var, kaz ayaklarım erken oluştu ve dudak çizgilerim var. arada botoksu düşünsem de ifadem kaybolur diye yaptıramıyorum korkuyorum.

özetle gülerken sadece gül ötesini berisini düşünme. insanlarla konuşurken gülen ifadeni koru.

Çok güzel gulerim ama berbat aglarim :) burnum domatese döner ve muhakkak burnum akar. Kendinizi kastiginizi düşünüyorum ben de. Icten gelen samimi bir gulus veya kahkaha her insana yakisir

Ay ben de gulmeyi cok severim kocaman gulerim, cok kahkaha atarim. Bir zamanlar üst on dislerimin sagindaki iki diste leke ve sekil bozuklugu vardi ve istemsizce bunu saklamaya calisirmisim meger. Bir gun kendimi videoda izleyince farkettim ve baya yıkılmıştım, istemsizce agzimi yamultmaya alışmıştım, cok üzülmüştüm oyle gorundugumu farkedince. 23 yasindayken yaptirdim o disleri ve agzimin yana egerek konusma, gülme meselesi bitti. Cidden kendim disler gorunmesin diye istemsiz bir cabayla yapiyormusum gercekten. Sonrasinda daha keyifle gulmeye basladim. Ama hala problem var. Cunku ne zaman fotograf cekilsem, guzel bir gulumseme degil bildiginiz 5 metre acik ağzımla cikiyorum Cok cirkin gülüyorum gercekten Cok kocaman aciyorum tumm dislerimi 😄 ama o kadar takmiyorum kafaya. Keske duzeltebilsem ama neşeli bir anda gulerken o neşemi bir kenrara birakip "dur şimdi agzini ayarla usturuplu gül" seklinde kendimi programlamak pek yapabilecegim ve yapmayi isteyecegim bir sey degil. Ani yasayip mutlu olmayi tercih ediyorum❤ yani bosverin Gulmek her turlu guzeldir

Back
X