- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Bunu duymak beni çok mutlu ediyor, çok daha güzelleri gelecek inşallahYaptığın bebekler epey güzelmiş ama instada gördüm
Ama benden bir çıkarı yok ki, hem kötü niyetli insanı gözündeki ışıktan tanırım. İyi insanların varlığına inanıyorumO emlakciya fazla güvenmeyin. bana burdan hiç tekin biri gibi gorunmedi
Cikar farkli farkli sekillerde olabilir. Arkadasin dedigi gibi siz gene de temkinli olun.Ama benden bir çıkarı yok ki, hem kötü niyetli insanı gözündeki ışıktan tanırım. İyi insanların varlığına inanıyorum
evet arkadaş haklı ben de o tarz emlakçıları duydum çevremden , çok dikkatli olun bu devirde babanıza bile güvenmeyin yani o hesap.evin kilidini de muhakkak değiştirin, adamla iletişiminizi de belirli bi ciddiyette ve mesafede tutun, hakkınızda pek fazla bilgi vermeyin ve gerçek olmasa bile kalabalık bi akraba çevreniz olduğundan falan bahsedin.Ama benden bir çıkarı yok ki, hem kötü niyetli insanı gözündeki ışıktan tanırım. İyi insanların varlığına inanıyorum
Gençliğiniz? Aman gözünüzü dört açın efendim, ortalık azgın teke kaynıyor.Ama benden bir çıkarı yok ki, hem kötü niyetli insanı gözündeki ışıktan tanırım. İyi insanların varlığına inanıyorum
TebriklerMerhaba hanımlar. Hep depresif, umutsuz konularla gelecek değilim. Bu kez mutlu haberlerle geldim. Ev arama sürecine çok çekingen ve ağlamaklı başlamıştım ama çok nazik ve iyi niyetli bir emlakçıya denk geldim. Elinden geleni yaptı ama sigortasız, çalışmayan şahsıma ev verecek mal sahibi bulamadık. Neyseki bugün daha da iyi bir emlakçıya denk geldim ve hem indirim yaptırıp hem evin boyasını badanasını hallettirdi. Üstelik el emeklerim için ailesine sipariş verdireceği sözünü de verdi. Oğlum da yeni hayatımız için çok mutlu ve heyecanlı. Daha ne olsun. Şimdilik herşey yolunda gidiyor. Haber vereyim dedim
Bence sen yine de dikkatli ol. Herkesin herkesten bir çıkarı olur. Arkadaşa katılıyorum bu konuda.Ama benden bir çıkarı yok ki, hem kötü niyetli insanı gözündeki ışıktan tanırım. İyi insanların varlığına inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?