Güzel Hamilelik Haberleri Beni de Heveslendirdi :)))

sessada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
270
2
46
40
Nevşehir
Arkadaşlar buraya uye olmadan önce cocuk dusunmuyordum daha..dış gebelık amelıyatından sonra bıraz korkuyordum ve zaman verıyordum kendıme..
çok şükür 6 ay gectı..ben halaa bır kac ay daha beklemeyı ıstıyordum ve tatılde hamıle kalmak ıstıyordum..AMAAA..!
Burdakı harıka hamıle haberlerını duydukca okadar sevınıyorum ve heveslenıyorum ki beklemeyı kafamdan attım..eşim de gecen gun hamıle kalman yakındır gıbısınden laflar etti o da demekkı zamanı geldıgını dusunuyor..şuan adetlıyım ama ınşallah bıttıkten sonra çalışmalara başlayalım dıyorum artık ((sayenızde..:))
Bana bunu düşündüren tatlı anne adaylarını sevgıyle kucaklıyorum gercekten tum korkularımı yendım dıyebılırım ve daha sıcak bakıyorum..TEŞEKKÜRLER,SEVGİLER...
Benım gıbı heveslenen varsa Ocakta hamıle olmak dılegıyle..stres yapmadan zamana bırakarak.. düşünmek bıle heyecanlandırdı vallaaa yaa.. saolun :)

kımse yok mu burdakilerı okuyup da heveslenen..? hiç düşünmeyıp de fıkrını değiştiren..?

adet olamadım dıye geçenlerde yakınıyodum,olunca rahatladım..şimdide bıtsın dıye gözune bakıyorum ocakta hamıle olayım dıye..ne tuhaf demiii
buarada kızlar bısey sorayım..ben sımdı 7 aralıkta adet olmuş oldum,ilişkı ıcın en verımlı gunum ne zamandır? nasıl hesaplıyoduk?
teşekkur ederım sımdıden..

canım inşallah istediğin zamanda dileklerin gerçekleşir.ben adetimin ılk gununden itibaren saymıstım adetin 12. gunu demıslerdi 14. gunude hamıle kaldım.Allah isteğen herkese istediği zamanda anne olma heyecanını yaşatsın inşş.

saol bıtanem,,olursa bu sayfama yazarım paylaşırım ınşallah :)))
sen nasıl anladın ozaman kaldıgını,bi belirti oldu mu yani,merakımı bağışla canımcım :)

esımın işi ve nobetleri yorgunluk derken dolayısıyla o donemde 2 defa anca yapmısızdır.oda bırı adet bıtımınden hemen sonraydı.onda olmamısımdır.emınım.diğerinde kalmısımdır.

anladım bıtanem saol..:) ayıptır soylemesı bız 27 kasımda beraber olduk ılk defa korunmasız..ayrıca bu ilişkimiz adet gecıkmesı dönemındeydı.22 kasımda olmam gereken bır adet 7 aralıkta oldu..((ekımde dogum kontrol hapını bır ay kullanıp bırakmamdan dolayı gecıkmıştı.)) şimdi benım merak ettiğim şey:

adet gecıkmesı donemınde ılışkı oluyorsa ve 10 gun sonrasında adet oluyorsam hamıle kalma ıhtımalı olamaz değil mi? ben adet donemındeyım yumurtlama olmaz dıye bıraz rahat davranmış oldum ama ılışkıden sonra beklemeden kalktım..ve bırdaha korunmasız ılışkımız olmadı,hap da kullanmıyorum ekımden beri..
sizce ıhtımal var mıdır,varsa ne zaman bellı olur?? kafama takıldı,aydınlatırsanız sevınırım arkadaşlar..??
umarım anlatabılmışımdır.. :)

sorumu sacma ve gereksiz bulabilirsiniz arkadaslar ama demek istedigim su: adet olmadan bi kac gun once iliskiniz olduysa ve adet bitiminden sonra hamilelik belirtileri yasiyorsaniz bu neyin habercisidir? bu durumda adet bitiminden sonraki bikac gun icinde hamile oldugunu ogrenen var mi? cok merak ettim kizlar :)) onemli..!!!

eşimle karar verdık şubat gıbı başlayalım calışmalara dıye..cunku doğum ekım-kasım gıbı olsun ıstedık..tabi allah bılır zamanını ınşallah en hayırlı uygun zamanda gelır bebişimiz..
bız 27kasımda korunmasız ilişkimiz oldu adet dönemındeydı yani adetımın gecıktıgı gunlerdı..7 aralıkta da adet oldum 5gun sürdü..
hamıle değilimdir değil mi??????????? yardımcı olursanız sevınırım arkadaşlar.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…