Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek cnm6+2 haftalık hamileyim..vallahi ilk defa burda gordum ultrason fotosuyla cinsiyet tahminini :) hadi bize de bi tahminde bulunun tskler
Nasıl anladınızerkek cnm
kese elips seklinde fasülye gibi o nedenle...Nasıl anladınız
Ay ne guzel ne kadar belirgin cikmis bebisiniz :) ama ben malesef anlamıyorum arkadaşlar yardımcı olur umarımBide bana bi yorum lütfen bu bi kaç hafta önce ki ultrason tşkler
Senin ki daha küçük annesi gör bak sen bi kaç hafta sonra nasıl büyümüş çabuk geçiyo zaman bi bakmışsın kucağına almışsın hayırlısıyla :)Ay ne guzel ne kadar belirgin cikmis bebisiniz :) ama ben malesef anlamıyorum arkadaşlar yardımcı olur umarım
Merhaba, ultrason görüntüsünden tahmin etmeniz için haftası önemli değilse, banada tahminde bulunur musunuz? 5+2 burda. Şimdiden çok merak ediyorum.erkek cnm
Canım kıza benziyorMerhaba, ultrason görüntüsünden tahmin etmeniz için haftası önemli değilse, banada tahminde bulunur musunuz? 5+2 burda. Şimdiden çok merak ediyorum.
Canım kıza benziyor[/Q
Sadece bu durumda yorumlamanız kese yuvarlaksa kız, fasulye yada elipsse erkektir şeklinde mi? :) Rabbim hayırlısını versin