bana öyle bişi demedi cnm doktorum teshis felan koymadı sadece yumurtalıgın biri tembel erkek hormonu daha cok salgılıyo gıbı seyLer söLedi.. inan benımde kendımı biLdim biLeLi adetım düzensiz evLendikten sonra düzeLir biraz öyle oLdu adetım 1 hafta sonra gelıyodu gününden normaL dendi düşükten sonra tekrar bozuLdu 2 ay gecıyo 3 ay biLe geçiyo bazen düşün. Ama canım üzüLme soruyorum doktoruma bununLa bir aLakası yok diyo üzüLme diyo cok iyi motive ediyo yani sıkma canını bizden beterLer var şükürLer oLsun. 2 inci klomene gecmıssın ne gzeL inş oLmassın cnm ins oLmayız =) ben adetımı bekLıyorum ıste 19 unda oLmustum gecen ay gecıkırse tekrar doktora gıdıcem işte 2 inci klomene gecıcez cunku iLk kuLLandıgım su an işe yaramamıs dedi doktorum.. üzüLme veren ALLAH artık inan takmıyorum geLişine bıraktım sende öLe yap takma kafana cok

[/Q
Amiiiiin olmayız ınsallah :) pko hastalıgı gozumu korkutuo cokta Allahım hayır etsın. dedıgın gıbı yapmaya calıscam takmamaya umarım basarabılırım. buarada eger hamılelık durumun olursa ki inşallahhh olsun haber edersın