Doğuma Hazırlık güzel isimler buldum seçimde yardımmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nurilker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
6
3
kız<br>
erva- temiz ahlaklı kız<br>
eva-havva ilk kadın<br>
sare-saf temiz<br>
sevde-esmer güzeli
erkek olursada
rüzgar yada melikşah
daha cinsiyeti belli degil dedigimde gulmeyin zaten cok zoorr gunler geciriyorum bulantı desem gebe olanlar beni anlar:anneadayı:maksat kada dağıtmak bu güzel durumun keyfini cıkarmak gelelim sadede bu arada 6 haftalık hamileyim tazecik :KK54:
gelsin tavsiyeler güzel anneler

Ben eva veya sare diyorum kiz olursa. Erkekse de ruzgar :)) ama cok varbu ara ruzgar

günaydın yine zor bi sabah bulantı icin cubuk kraker yada kuru uzum onerimdir cevap icin tesekkurler anne :KK68:eva benimilk tercihimdi ama almanca köken olduğu icin tepki olurmu diye dusunmuyo degilim erkek ismindede hic alternatif yokki değişik bilen duyan varsa buyursun yazsın nolur:KK51:

Eva ismi cok guzel bence Alman kokenli mi sahiden? Bende hep kizim olirsa erva koyacam derdim. Doktor ikili testte erkek dedi % 100 olmamakla beraber.

internette araştrdım öyle yazıyo eva icin bazı yerlerde kuranda gecer bazısında geçmez diyo.en iyisi bi hocaya danışmak
ervada mana olarak cok guzel gercekten
cinsiyet hakkinda bi fikrin var en azindan bende oda yok o_Oama ilk cocugum olucakALLAH herkese nasip etsin

internette araştrdım öyle yazıyo eva icin bazı yerlerde kuranda gecer bazısında geçmez diyo.en iyisi bi hocaya danışmak
ervada mana olarak cok guzel gercekten
cinsiyet hakkinda bi fikrin var en azindan bende oda yok o_Oama ilk cocugum olucakALLAH herkese nasip etsin
Insallah tatlim Rabbim herkese nasip etsin. Benimde kismetse ilk cocugum olacak :KK66:

günaydın yine zor bi sabah bulantı icin cubuk kraker yada kuru uzum onerimdir cevap icin tesekkurler anne :KK68:eva benimilk tercihimdi ama almanca köken olduğu icin tepki olurmu diye dusunmuyo degilim erkek ismindede hic alternatif yokki değişik bilen duyan varsa buyursun yazsın nolur:KK51:
Evet Eva ismi yurtdisinda kullaniliyor.
Ben Fransa'da yasiyorum burada cok var. Bence sorun degil bu aralar cok fazla isim turedi farkli farkli dillerden.

Benim de kizimin adi belli degil doguma bir ay kaldi neredeyse :)

masallah az kalmış ALLAH kolaylık versin isim sorumluluk birazda ama bir düşüncem daha var eşimin adı ilker benimki nur eger kız olursa ilkenur da koyabilirim

merhaba bende hamileyim 8+5 haftalık tam 11 haftalıkken randevumuz var 11 haftalıkken öğrenebilir miyiz cinsiyetini yoksa daha erken mi.

hmm ben 3 aydan once olmyo diye biliyorum ama kimi doktorlar anlıyabiliyor eger kendini gosterirse kesin belli olmaz ama tahmin edebilir belkide zaten ultrason testlerin olur artık kısssmett bakalm

masallah az kalmış ALLAH kolaylık versin isim sorumluluk birazda ama bir düşüncem daha var eşimin adı ilker benimki nur eger kız olursa ilkenur da koyabilirim
Olabilir canim bir cinsiyeti ogrenin de netlesir kafanda .dedigin gbi sorumluluk. Kafamizda bikac isim var yurtdisinda yasadigimiz icin daha da zor. Herhalde en sonunda dogdugu gun ona ilk ne dersek onu koyacagiz...
merhaba bende hamileyim 8+5 haftalık tam 11 haftalıkken randevumuz var 11 haftalıkken öğrenebilir miyiz cinsiyetini yoksa daha erken mi.
Bazi doktorlar erken davranip tahminleriji soyluyorlar ama 11.haftada kesin bisey soyleyemez doktor canim belki bi sonraki randevunda olabilir

Olabilir canim bir cinsiyeti ogrenin de netlesir kafanda .dedigin gbi sorumluluk. Kafamizda bikac isim var yurtdisinda yasadigimiz icin daha da zor. Herhalde en sonunda dogdugu gun ona ilk ne dersek onu koyacagiz...

Bazi doktorlar erken davranip tahminleriji soyluyorlar ama 11.haftada kesin bisey soyleyemez doktor canim belki bi sonraki randevunda olabilir
Hm anladım yanıtladığınız için teşekkür ederim :)

X