Güzel kadın nasıl olunur

Bu çocukları tek başınıza mı yapıyorsunuz? Babaları nerde o arada peki? 3 çocukla her şeye vakit bulabiliyorum neden? Çünkü babalarıyla paslaşıyoruz, iş bölümü var ve kimseyi de pohpohlamıyorum banane ya! Bu saatten sonra kimse için hayatımı heba edemem şahsen. Kilonuz boyunuza göre yüksek. Büyük ihtimal stresten karbonhidrat ve şekere yükleniyorsunuz. Zor gelecek ama ufak ufak kesin.

2 çocuk annesiyim bende. Sezeryan doğum yaptım. Kilo vermek istedikten sonra gayet kolay verilebilen bişey. Hamileliklerimde hiçte az kilo almadım.
Şimdi haftada 3 gün spor yapmaya özen gösteriyorum. Göğüslerim bozulmuştu yaptırdım,mis gibiler.
2 çocuklu hayatın yanında birde iş hayatım var. Hem artıları hem eksileri var onunda. Her sabah duşa alıp saç makyaj yapmam zorunluluk gibi benim için. Dolayısıyla istesemde salamıyorum o anlamda.
Cilt bakımı,saç bakımı,kişisel bakım bunlar hep maddiyat gerektiriyor. Bütçe ayırman mümkünse öncelikle cilt için bişeyler yaptırmaya başla. Saçını,kaşını,tırnağını bakımsız bırakma. Gerisi bir şekilde gelecektir zaten. 2 çocuk annesisin diye hayattan vazgeçmeye gerek yok.

Merhaba 35 yaşında 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum yaptım 156 boy 72 kilo göbeğim var göğüslerim üzerinde çatlaklar var yüzümde lekeler var kendimi çok kötü hissediyorum çocuk büyüt parka götür yedir içir büyük olanın ödevi okulu beslenmesi evin temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı eş ailesiyle görüş poh pohla evet hayatım bunlardan ibaret benim eşimin de saçları döküldü kel gibi bi şey oldu ama fit kilosu boyu yerinde ne yapmalıyım kendime gelmem için kendimi özgür hissetmiyorum çocuksuz hiç bi yere gidemem arkadaşım komşum hiç kimsem yok ağlamak istiyorum berbat hissediyorum
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. Çalışmaya mı başlasanız acaba? Kaç yaşlarında çocuklar?

Ben de herkes gibi kilodan başlayın diyorum. Kilo vermek için yeni tarifler denedikçe oh sonunda kendim için bir şey yapıyorum diye motive olmuştum ve çok iyi gelmişti bana. İstediğim kiloya çok yaklaştım belki biraz daha veririm bilmiyorum bakacağım. Siz de sağlık sorununuz yoksa diyete başlayın hemen küçük ev egzersizleri, daha fazla yürüyüş. Minik diyet tarifleri ile kendinizle meşgul olun. Bir taraftan da cilt bakımı araştırın. Ondan ben anlamadığım için tavsiye veremem. Kilo verdikçe özgüven yükleniyor harika bir şey. Ev işi ve diğer sorumluluklar illaki olacak ona bir şey diyemiyorum ama ne olabilir hafta sonu bir gün çocukları babaya verin o parka götürüp getirsin en azından.

Merhaba 35 yaşında 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum yaptım 156 boy 72 kilo göbeğim var göğüslerim üzerinde çatlaklar var yüzümde lekeler var kendimi çok kötü hissediyorum çocuk büyüt parka götür yedir içir büyük olanın ödevi okulu beslenmesi evin temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı eş ailesiyle görüş poh pohla evet hayatım bunlardan ibaret benim eşimin de saçları döküldü kel gibi bi şey oldu ama fit kilosu boyu yerinde ne yapmalıyım kendime gelmem için kendimi özgür hissetmiyorum çocuksuz hiç bi yere gidemem arkadaşım komşum hiç kimsem yok ağlamak istiyorum berbat hissediyorum
Biraz bencilleşin.. Pozitif bencillik diye bir şey var, hem sağlıklı ilişkiler kurabilmek, hem de hayatı kendimize zehir etmemek için bu gerekli bir şey.

Siz anne, eş ve gelinden önce bir bireysiniz, önceliğiniz bu bireysellik olmalı ki diğer rollerinize adapte olup denge kurabilesiniz.

Ayrıca gerektiği yerlerde eşinizden destek almalısınız. Saçını süpürge eden, etmesi gereken, bunun normalleştirildiği kadın sömürüsü çok geride kaldı/kalmalı artık.

Yüzdeki lekelere dermatologların verdiği ilaçlar var. Ben de kullandım. Başta yüzünüzü yanmış gibi gösterse de düzenli kullanımda çok işe yarıyor. Dilerseniz ilaçları yazabilirim ama doktor kontrolünde başlasanız daha sağlıklı olur.

Kiloya biraz diyet, biraz spor birebir.

Eş ailesini bünyeye ne kadar az alırsanız o kadar etkili.

Kilo verince imkanınız varsa dolabınızı ufak ufak yenileyin.

Bu süreçte eşinizi ev işlerinde ve çocuk bakımında biraz aktif kullanın. Farkı hissedeceksiniz.

Ha bir de boş zaman yaratabilirsiniz kitap, puzle, boyama, örgü gibi şeyler çok rahatlatıyor.

Ben de herkes gibi kilodan başlayın diyorum. Kilo vermek için yeni tarifler denedikçe oh sonunda kendim için bir şey yapıyorum diye motive olmuştum ve çok iyi gelmişti bana. İstediğim kiloya çok yaklaştım belki biraz daha veririm bilmiyorum bakacağım. Siz de sağlık sorununuz yoksa diyete başlayın hemen küçük ev egzersizleri, daha fazla yürüyüş. Minik diyet tarifleri ile kendinizle meşgul olun. Bir taraftan da cilt bakımı araştırın. Ondan ben anlamadığım için tavsiye veremem. Kilo verdikçe özgüven yükleniyor harika bir şey. Ev işi ve diğer sorumluluklar illaki olacak ona bir şey diyemiyorum ama ne olabilir hafta sonu bir gün çocukları babaya verin o parka götürüp getirsin en azından.
Evet kilo verince yüzümün şekli bile değişmişti hatırlıyorum

Yüzdeki lekelere dermatologların verdiği ilaçlar var. Ben de kullandım. Başta yüzünüzü yanmış gibi gösterse de düzenli kullanımda çok işe yarıyor. Dilerseniz ilaçları yazabilirim ama doktor kontrolünde başlasanız daha sağlıklı olur.

Bu süreçte eşinizi ev işlerinde ve çocuk bakımında biraz aktif kullanın. Farkı hissedeceksiniz.

Ha bir de boş zaman yaratabilirsiniz kitap, puzle, boyama, örgü gibi şeyler çok rahatlatıyor.
Şuan tamda dediğiniz durumu yaşıyorum Prof a gittim leke kremi verdi daha da kızarıklık yaptı özelden size foto atacağım

Size özel mesaj atamadım kullandığınız ilaçları merak ettim doktor bana özel eczanede hazırlanan bi leke kremi verdi ama kızarıklık alerji yaptı kullanmaya korkuyorum

Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. Çalışmaya mı başlasanız acaba? Kaç yaşlarında çocuklar?
Evet çalışmıyorum öğretmenlik mezunuyum aslında atanamadım ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum fakat korkuyorum içime çok kapandım farklı insanların olduğu ortama girmekten korkuyorum çekiniyorum çocuklar 10 yaş 4 yaş

Herkes işe zayıflayarak başla demiş ama ben önce kendinize vakit ayırın demek istiyorum. Zayıflama ve spor odaklı olmadan sadece kendiniz olabilmek için (adınız Ayşe diyelim, sadece Ayşe olmak, anne eş vb olmamak) kısa yürüyüşler yapın, hobilerinize vakit ayırın derim. Hafif tempolu yapılan yürüyüşler depresyonun etkilerini azaltmakta oldukça faydalı. Depresyonun etkisini azaltan şey size de fayda sağlayacaktır mutlaka. Kendinize vakit ayırdıkça daha keyifli olacak ve hayata daha güzel sarılacaksınız. Sonrasında yediklerinize dikkat edip spor yaptınız mı mis. Özgüven de bu arada yavaş yavaş yükseleceği için aslında ne kadar güzel ve özel olduğunuzu fark edeceksiniz. Unutmayın siz kendinizi güzel bulmazsanız, kimse bulmaz.

Bu galiba bu yaş aralığı ile alakalı biraz. Bende bu sene böyle hissediyorum. 33 yaşımı bitirdim 2 çocuk var bende de. Bu sene yaşlandım gibi hissediyorum. Benim de artık gına gelen bi kilo derdim var 168 e 70 im ben de. Yollardır diyet yapmıyorum güya.
Çok saldım son aylarda kendimi çöktüm gibi gözümün feri söndü sanki. Bunları söylüyorum ki yalnız değilsin bil.Ama nereden dönsek kardır galiba.

YouTube da growwithjo hesabını bi takip et çok güzel ev sporları var

Bu galiba bu yaş aralığı ile alakalı biraz. Bende bu sene böyle hissediyorum. 33 yaşımı bitirdim 2 çocuk var bende de. Bu sene yaşlandım gibi hissediyorum. Benim de artık gına gelen bi kilo derdim var 168 e 70 im ben de. Yollardır diyet yapmıyorum güya.
Çok saldım son aylarda kendimi çöktüm gibi gözümün feri söndü sanki. Bunları söylüyorum ki yalnız değilsin bil.Ama nereden dönsek kardır galiba.
Dediğiniz gibi 30 lu yaşlar bende de fark etti yaşlanmışlık hissi geliyor

Dediğiniz gibi 30 lu yaşlar bende de fark etti yaşlanmışlık hissi geliyor
Eğer ciddi bir adım atmak istiyorsan 21 gün rafine şeker ve paketli gıdayı hayatından çıkarmayı dene. Ben bir defa denedim yüzüm ışıldadı. İlk günler biraz baş ağrısı olacak bağımşılıl bırakıyorsun ama sonrası harika. İnstagramda bu konuda çok paylaşım var.
YouTube da growwithjo videolarıyla spor yap.
Kilo verdikçe gerçekten fark çıkacak emin ol.
Birde eğer yapabilirsen eşin geldikten sonra yarım saat çıkıp açık havada yürü kulağına bir müzik ya da seni mutlu edecek bir podcast açarak . Her gün olmayabilir ama haftada 3 harika.
Eğer bunları uygulamay başlarsan bir şeyler farkedecek. Çocuklar kaç yaşında ?

Evet çalışmıyorum öğretmenlik mezunuyum aslında atanamadım ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum fakat korkuyorum içime çok kapandım farklı insanların olduğu ortama girmekten korkuyorum çekiniyorum çocuklar 10 yaş 4 yaş
Bu arada bende hiç çalışmamış bir matematik öğretmeniyim 😃 yaş 34 çocuklarım 11 ve 7 yaşında 😃 baya başka yerlerde aynı hayatı ve bunalımları yaşıyoruz 😃

O zaman öncelikle kilo vermekle başlayın. Evde yürüyüş videoları var youtube’da, Leslie Sanson ile yürüyüş yazarsanız görürsünüz. 15 dakikalık da var 45 dakikalık da. Çok eğlenceli. Çocuklarınızla yapın hatta. Onlar için de etkinlik olur hem. Bu arada, ben normal doğum yapmıştım her ikisini de ve öyle çok kilo aldım ki doğumdan sonra da kendiliğinden gitmedi. Her bir gramını diyet ve sporla verdim. Sezaryenle oldu o yüzden kilolarım kaldı diye düşünmeyin. Kilo verdikçe kendinize güveniniz gelir. Sonrasında da işe başlayın mutlaka. Küçüğün de kreş yaşı gelmiş hem.

Back
X