Kızlar merhaba ‘ yaklaşık bir haftadır sabah her uyandığımda sanki dövülmüşüm gibi çok yorgun ve sırt ağrısıyla uyanıyorum bitkin bir şekilde normalde böyle olmazdı hiç acaba neden oluyor bir fikriniz varmı?.
Diyete girdim eşim diyetem olabılırsın dedi fakat alakasız dedim ama böyle uyanıncada tedırgın oluyorum
Bir sürü ihtimal var;
Diyetiniz çok katıdır, vücut açlıkla başedemiyordur
Yatağınız rahatsızdır
Yastığınız rahatsızdır
Fıtığınız vardır
Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorsunuzdur. vs vs.
Bir sürü ihtimal var;
Diyetiniz çok katıdır, vücut açlıkla başedemiyordur
Yatağınız rahatsızdır
Yastığınız rahatsızdır
Fıtığınız vardır
Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorsunuzdur. vs vs.
Magnezyum kesinlikle etkili yorgunlukta. Detaylı tahlil yaptırın. Spor yapıyor musunuz? Spor yapmamak da yorgun hissetmeye sebep oluyor. Hareketli biri misiniz?
Magnezyum kesinlikle etkili yorgunlukta. Detaylı tahlil yaptırın. Spor yapıyor musunuz? Spor yapmamak da yorgun hissetmeye sebep oluyor. Hareketli biri misiniz?
Havaların ısınması da etkili olabilir. Sıcakta uyuyunca sabah dayak yemişten beter oluyorum. Sanki vücudum çekiliyor, kollarım bacaklarım tutmuyor gibi geliyor. İmkan varsa uyuduğunuz odayı serin tutun
Kızlar merhaba ‘ yaklaşık bir haftadır sabah her uyandığımda sanki dövülmüşüm gibi çok yorgun ve sırt ağrısıyla uyanıyorum bitkin bir şekilde normalde böyle olmazdı hiç acaba neden oluyor bir fikriniz varmı?.
Diyete girdim eşim diyetem olabılırsın dedi fakat alakasız dedim ama böyle uyanıncada tedırgın oluyorum