Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rüya nasıl kulağa hoş gelıo bence
Anladm cnm hayal ismi olması ilginc benm arasndan en sevmedigim oydu ://hayal eltimin adı o yuzden pek sevmıom ben :)))))
masaldan yana oyumu kullandım çok gzel bi isim bnce derin bi anlamı var herkes ilerde masal teyze bilmem ne demiş
yahu zaten o dönemlerde herkesin adı masal, öykü,ela ,naz vs vs.. olcak yani ayşe fatma teyzeler olmiiicak haliyle :))
bnce masal gayet gzel ve modern kulağada çok hoş gelio bnde ilerde bi kızım olursa koyucaam isimden çok tepki alacağımdan eminimama umrumda değil ilerde bi kzım olursa adı NEFES olucak bizim NEFESimiz:)))
inci olsun bence buyuyunce de yakısır her yasa hıtap edıo ıncı abla ıncı teyze :)
oyumu öykü den yana kullandım. çünkü bende kızım olursa öykü olsun diyodum :)) eşim de kabul etti. şimdi de hamileyim doğumum nisan a geliyor nisanı da ekleyelim dedim eşim nisan ı beğenmedi. nisa yı teklif ettim. kuranda geçtiği için hoşuna gitti. nisa öykü olsun dedik :)) biz değiştirebiliriz daha cinsiyeti de belli değil ama sizin için önerebilirim. yan yana hoş duruyor.![]()
oyy hala isimsiz senin minik :)
Nedense nurlu canlı sulu isimleri beğenmiyorum. Tek isim olarak Nur daha güzel bence. Tek isim olsa İncinur gibi hiç hoş durmuyor. İnci Nur olsa ilerde karışıklık çıkarabilecek bir isim oluyor. Öykü Hayal Masal Rüya gibi kişilik kazandırmayacak isimleri hiç katmıyorum zaten. Sadece inci ismini verin siz de :)
Ayşe ismini çook beğeniyorum. Ama ne kadar kullanmayacak olsanız da eşinizin beğendiği isimlerle hoş bi kombin oluşmuyor.