Güzel olmak her şey mi??

herşey değil ama önemli.güzel olmanın tabiki avantajı var ama herkes güzel olacak diye birşey yok bakımlı,karakterli olmak şart.tabi bu güzel dediğim photoshop güzeli değil.valla ben eğlence olsun diye program indirdim birkaç tane sonra birkaç fotoğraf çekip photoshop yaptım amatörce yani birde bunun pro versiyonları var.kendimi tanıyamadım valla teknoloji çok gelişmiş.kafayı burnu küçültüp 90-60-90 görünmenizi sağlayan programlar çıkmışo_O

Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter
Zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter der uzaklasirim :confused: ehehe dermişim

Güzellik gorecelidir bana göre
Benim için bir kadin/adam tavırları gülümsemesi zekası ile dünyanın en güzel/ yakışıklı insanı olabilir :cool:

güzellik malesef çok şeydir.
ve henüz çok gençsin. kilona dikkat edip kişisel bakımlarını hiç aksatmazsan ömrünce güzel kalabilirsin. hafif bir makyaj da artısı olur.
ayrıca yaşın oturdukca yüz hatların da oturacak. daha da güzelleşeceksin inan. mühim olan kişisel bakımın ve kilonu koruman.
çünkü kilo alıp verirsen vucudun çatlar. yüzünde çökük olur. bu yüzden kilona ve bakımlarına dikkat et.
ve kendini hiç kimseyle kıyaslama. güzellik özeldir.

Yazini okudugum an gozumde cok guzel bir kiz canlandi. Havacilik lisesine gittigini okudugumda daha da guzellestin.

Bir de 17 yas kendimizi cok guzel buldugumuz bir yas degildir. Orta guzellikteyim diyorsan kesin cok guzelsindir. Yillar icinde daha da guzellesecegini de unutma:KK200:

Yazini okudugum an gozumde cok guzel bir kiz canlandi. Havacilik lisesine gittigini okudugumda daha da guzellestin.

Bir de 17 yas kendimizi cok guzel buldugumuz bir yas degildir. Orta guzellikteyim diyorsan kesin cok guzelsindir. Yillar icinde daha da guzellesecegini de unutma:KK200:
Ay çok teşekkür ederim:KK200::KK15:
Sağolun.
Evet havacılık meslek lisesi okuyorum.
Ama burayı bitiren pilot olamıyor.Hostes uçak bakım filan.
Ben havayolu lojistiği okuyorum:KK52::KK22:

Canım eğitimini tamamla, kendini sev duruşun, oturuşun, kalksın, asaletindir karşıya verdiğin enerji. Bunlar kalıcı etki yapar, sadece güzellik varsa tanıyınca içini, bilmiyorsa oturmasını kalkmasını üstüne bir de eğitimsiz ise kaybolur gidiverir o güzelliğin etkisi. Verdiğin etki önemli.

Canım karşıdaki insanın içi güzel olsun yeter. Yoksa sen ister dünya güzeli ol ister huy güzeli ol. Karşındakinin içi ruhu çirkinse hiçbir işe yaramaz. Boşuna dememişler Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

Canım benim tabiki önemli olan iyi insan olmak. Ama insanlar yüz güzelliğine daha çok önem veriyorlar bu konuda doğru gözlem yapmışsın. Hadi diyelim böyle bir şey yok, o zaman neden kadınlar 34 beden olmaya çalışıyor(sağlık için zayıflayan bir elin parmağını geçmez) renkli lens, kalkık burun, kocaman yapak dudak, higlater midir nedir onunla ışıldayan bir yüz. İnce bel, çıkık popo vs vs vs. Çevremdeki kızların hepsi ahanda böyle oldu. Hele instadakiler:kusmuk:
Boşver sen yine de kalbini temiz tut. Güzellik geçici. Elbet birgün onlar da anlar

Back
X