Guzel olmasına ragmen yalniz olan kadınlar

Sedaydin56

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
70
54
18
Cevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum 😔 (okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)

Klişe olacak ama nasip bu işler. Samimi buldugunuz arkadasiniza cıtlatin rvli ya da sevgilisi olan , onlar bulabilir birini. Ama kesinlikle guvendiginiz bir arkadasiniz olmali yani sizi sacma insanlarla tanistirmayacak biri. Yoksa bela bulmuş olursunuz sevgili yerine . Bir de klişe ama nasip cidden bu işler

Çünkü güzel olmak bir insanı etkilemek, bir ilişkiyi başlatmak, başlayan ilişkiyi sürdürebilmek için yeter sebep değil. Başka meziyetler de gerekiyor.
Bu meziyetler neler bunu geliştirmenin bi yolu yok mu ben yalnız ölmek istemiorum artik isim var okulum bitti dünyada yalnız olmak çok canımı yakıyor kendimden utanarak yazıyorum en yakınlarımı bile kıskanır oldum 😔😔😔

Bu meziyetler neler bunu geliştirmenin bi yolu yok mu ben yalnız ölmek istemiorum artik isim var okulum bitti dünyada yalnız olmak çok canımı yakıyor kendimden utanarak yazıyorum en yakınlarımı bile kıskanır oldum 😔😔😔
Sosyalleşiyor musunuz? İş yerinden arkadaşlarınızla ya da başka mecralarda başka insanlarla? İlişki yaşayabilmenin iki yolu var; ya sosyal bir insan olacaksınız ki birileriyle tanışabilin ya da birilerinde (komşu teyzeler falan) sizi birileriyle tanıştırmalarını isteyeceksiniz.

Cevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum 😔 (okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
Tövbe estağfirullah beni tarif etmiş adfghj

Evet genelde insanlık olarak dış güzelliğe bakılıp ondan sonra iç güzelliğe ve uyuma bakılıyor. Sosyal mi değilsiniz acaba? Kendi hobilerinize uygun kurslarda arkadaş edinseniz nasıl olur?

Cogu erkek biz kadınlardan cok görselliği dikkat ediyor, bu bi gercek. Ama bence güzelliğine sadece ilgisini cekersin, bağlanmak karakterle olur. Belki bu konuda kendini geliştirmen lazim, bunuda en iyi sen bilirsin.
Online dating yaptigim dönem bana da çok güzelsin, dudaklar silikon mu falan diye soranlar oldu. Şimdi bu kafada bi adam dis görünüşe dikkat etse ne olur etmese ne olur? Sana abla tavsiyesi, hem dış hem iç görünüşe iltifat edeni ara bul. Ha bana sorarsan daha erken senin için, eğlencene bak, o esnada biri denk gelirse ne ala.

Cogu erkek biz kadınlardan cok görselliği dikkat ediyor, bu bi gercek. Ama bence güzelliğine sadece ilgisini cekersin, bağlanmak karakterle olur. Belki bu konuda kendini geliştirmen lazim, bunuda en iyi sen bilirsin.
Online dating yaptigim dönem bana da çok güzelsin, dudaklar silikon mu falan diye soranlar oldu. Şimdi bu kafada bi adam dis görünüşe dikkat etse ne olur etmese ne olur? Sana abla tavsiyesi, hem dış hem iç görünüşe iltifat edeni ara bul. Ha bana sorarsan daha erken senin için, eğlencene bak, o esnada biri denk gelirse ne ala.
Bulamıyorum asla yok çıkmıyor kimse ....

beklentini azalt, seceneklerin artsin/

Ömrün en güzel zamanlarındasın...
Kendini geliştirmek, dil öğrenmek, gezmek, spor yapmak, okumak ve onlarca aktivite için en güzel zamanlar, hayatı kaçırma
İlişkiler, evlilikler nasip işidir biraz aramayla ya da güzellikle bulunmaz. 25 yaşındayken hiç boş zamanım yoktu, ev borcu ödemek için çalışıyordum, kitap kulübüm, sporum, dans kursum vardı. Hayatını şekillendireceğin zamanlardasın, kendi hayatını kur önce yalnızlığı sonra düşün derim. Birazda karşı cinsle iletişimde olman gerek, evden işe yaşıyorsan karşına yeni birileri çıkma ihtimali azalır.

Back
X