- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
Slm kızlar.. ben 6 yıllık bir birliktelikten sonra sözlendim (bilenler biliyor zaten).. Onu o kadar çok seviyordum ki yani onsuz bir hayatı bırakın düşünmeyi hasretimden hasta olup yataklara düştüğümü bilirim mafoldumben (ayrı şehirlerdeyiz.. ) Herşeyimiz mükemmeldi o kadar güzel gidiyor du ki ilişkimiz.. taa kii sözlenene kadar.. yüzükler takıldığından beri tanıyamıyorum ben bu adamı umursamıyor artık beni eskisi gibi üzerime titreyen adam yok artık mafoldumben Çok stresli bir işim var ve çok kötü çalışma arkadaşlarına sahibim bunu biliyor.. her defasında beni anladığını çok yorulduğumu yıprandığımı dinlenmem gerektiğini söylüyor.. Ama neden bana artık söyledikleri samimi gelmiyor.. mafoldumben Kızlar neredeyse 2 ay oldu onu görmüyorum :1no2: hiç gelmenin lafını bile etmiyor ben nasıl olsa havalar düzelince (!) gelicem onun yanına mobilya felan beğenmeye o yüzden yanıma gelmenin lafını bile etmiyor mafoldumben eskiden olsa 1 ay ayrı zor ederdik en fazla 1 ay sonra görüşürdük hep o gelirdi.. Ben hiç kavga ettiğimizi bilmezdim bu yüzükler takıldığından beri bir günümüz iyi bir günümüz kötü geçiyor hiçbirşeyde anlaşamıyoruz kavga ediyoruz sürekli aramız hep gergin mafoldumben bazen düşünüyorum evlilik hazırlıklarımı geriyor diyorum ama normal değil bu ve benim içim eskisi gibi değil ona karşı soğuyorum.. ve bunun farkında olsa bile ağzını açıp birşey söylemiyor telefonda konuşuyoruz akşamları 1 saat telefonda kalıyorsak (ki kalmıyorz) 10 dk konuşuyoruz ee naptın ne yedin ne içtin sonra? derin bir sessizlik bir 15-20 dk kadar çıt çıkmıyor ikimizden de sonra ya o yada ben ''kapatiyim ben '' diyoruz.. ve telefon kapanıyor.. İlgisizliğe asla dayanamadığımı biliyor defalarca kez söyledim anlamıyor anlamıyor anlamıyor 2 gün sonra hiçbişey söylememişim gibi aynı şeyleri yapıyor.. mafoldumben Ailem katı olmasa bırakıcam ama bırakamıyorum o derece sıkıldım artık sanki şey havası var yüzüğü taktım artık nasıl olsa benim der gibi tavırları.. böğrüme öküzler oturuyor desem yetmez bufalo sürüleri geçiyor kızlar niye böyle olduk biz yaa:1no2: