Güzel rüyamdan uyanmak üzereyim..

şu kadar söyleyeyim: hayatımın en iğrenç dönemi nişanlılık dönemidir!!!
sabret.. ama çok üstüne de düşme, merak etsin azıcık..

6 yıllık bir beraberlik var ortada sevmemesi imkansız bence...Sevmese istemeye gelmezdi zaten...

Bence çok üstüne gitme boşver..

O kendini naza çekiyorsa sen de çek :delphin: eşya bakmaya gidicez demişsin çağırdığı zaman gitme biraz ertele bakalım ne diyecek :delphin:

öyle yaptım ; sabah msj çekmiş mobilyaları ne zaman almaya gidicez diye? bende dedim bu ay gelemem önümüzdeki ay bakarız dedim.. ''sen ne zaman müsait olursan hayatım '' demiş.. hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3

sıkıntılarıma tercüman oldun canım ya
allh iyiliğini versin...
böğrüme öküzler oturuyor yok yok bufala sürüleri geçiyor
hatta tepiniyoooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr

ayyy canım benim yaaa valla tercüman oldum ama inş. derdine derman da olabilirim :1hug:

şu kadar söyleyeyim: hayatımın en iğrenç dönemi nişanlılık dönemidir!!!
sabret.. ama çok üstüne de düşme, merak etsin azıcık..

Haklısın canım ya inanın artık totem yaptım sanki yüzükler lanetli gibi yaaa takıldığı andan itibaren sebebsiz bir gerginlik ve mutsuzluk çöktü üstüme.. Dediğiniz gibi ağardan alıyorum kendimi umursamaz davranıyorum hiçbişey yokmuş gibi yapıyorum bende bir problem olduğunun farkına varır inş. :Saruboceq:

ailesiyle ilgili bi sorun olabilir belki canim, cünkü ise aileler karisisinca bi huzursuzluk olmus.
benim aklima ilk o geldi.

ayyy kızlarrrr ben yeni yeni farkına varıyorum hatalarımın:1shok: Kızlar benim sevgilim böyle giyimden kuşamdan anlamazdı ben ona neredeyse her ay görüştüğümüzde hediyeler alırdım t-shirtler, hırkalar felan.. cilt bakım ürünleri, yok parfümler.. mesela konuşurken derdi ''ya bir mp3 çalar aliyim diyorum kendime'' dediği an ben ertesi gün mp3 çalarını alırdım ona bir dediğini 2 etmezdim yani :kedi: o ise sadece bana doğum günümde hediye alırdı ki bu son doğumgünüm rezalettiii... mafoldumben

Kızlar ben ona yok canımda (söylemek hoş değil ama) 250 tl lik alışveriş yaptım mont aldım vs. vs. O bana ne aldı kızlar???? Böyle yolda atkı - şapka - eldiven satanlar olur yaa ordan gitmiş bir tane bere almış bildiğiniz kuyruklu dandik berelerden , bir tane eldiven ve atkı almış ama parça parça aldığı belli etiketi bile yok poşet içine sokmuş getirmiş takım bile değil di mafoldumben Çok morelim bozuldu ama bişi diyemedim o zaman.. ''bişey hazırladım yetiştiremedim kargo ile göndericem '' demişti bana.. Daha sonra konuştuğumuzda ''bişey beğendim alamadım param yetmedi'' dedi.. Bizim eve gittik (annem babam yemeğe çağırdı) oda da gizlice cüzdanına baktım kızlar :utangac: en az 2 tane kredi kartı vardı...aklıma geldi... 2 tane kredi kartı vardı heryerde taksit yapılıyordu doğru düzgün birşey alabilirdi değilmi? :umursamaz: Tabi ben bunları söyledim dedim ''keşke şu bereeldiven ve atkıyı alacağına bir çift küpe alsaydın dedim'' hiçbişi demedi yine klasik sessiz telefonda.. :1no2: 2 gün sonra doğum günümde bana gitmiş çiçek göndermişş işyerime daha da sinir oldummm :oklava: zaten normalde gönderdiği çiçeklerden bir farkı yoktu yani.. kızlar hazırladığı ve yetiştiremediği şey buymuş çiçekmiş yani :mymeka: dedim ben bunları beğenmediğimi söyleyince apartopar internetten çiçek siparişi verdin değilmi?? :oklava: dedim.. ''yok valla billa daha önceden planlamıştım eğer öyle düşündüysem Allah belamı versin '' dedi.. Neyse konuyu kapattım.. ama bende çok kırıldım hala aklıma geldikçe gebertesim geliyor onu :oklava: Kırgınlığım geçmiyor kızlar üzerine yenileri ekleniyor mafoldumben

bence işi sağlam tut öyle kaçak aşk gizli duygular olmasın açık açık konuş hayır de

yüzük takıldığından beri seni tanımaz oldum hangisi gerçekti yüzükten öncekimi yoksa sonraki admm mı de!!!

niye saklıyorsun ki sonrada kendini harap ediyorsun ?!

temeliniz< sağlam olsun ne öyle evlenipte millet 3-4 ay sonra boşanmayı düşünüyor ,

hiç değilse sende bu gibi durumlara meyil verme ,şimdi konuşamazsan ileride nasıl konuşacaksın bunları , yanlış yolde ilerleme hemen engel ol !!
yasakkelime

bence işi sağlam tut öyle kaçak aşk gizli duygular olmasın açık açık konuş hayır de

yüzük takıldığından beri seni tanımaz oldum hangisi gerçekti yüzükten öncekimi yoksa sonraki admm mı de!!!

niye saklıyorsun ki sonrada kendini harap ediyorsun ?!

temeliniz< sağlam olsun ne öyle evlenipte millet 3-4 ay sonra boşanmayı düşünüyor ,

hiç değilse sende bu gibi durumlara meyil verme ,şimdi konuşamazsan ileride nasıl konuşacaksın bunları , yanlış yolde ilerleme hemen engel ol !!
yasakkelime

Konuşmazmıyım tatlım ya şu söylediklerinizi defalarca konuştum ben hep aynı sözler ''seni çok kırdım, çok üzdüm Allah benim belamı versin'' vs. vs. vs...
Geçen hafta yüzüğü çıkardım attım onada söyledim böyle olucaksan olma istemiyorum dedim.. ''ben senden vazgeçmem uzaktayız kendimi ifade edemiyorum sana '' diyor.. Çok sinirliymişim benimle konuşmaya korkuyormuş.. ya beni sinirlendiren sensin zaten bunuda söylüyorum ama yok..

En basiti geçen gün mobilya bakıcaz dedimki ben istikbalden istiyorum diye, buda diyor gel inegöl e bakarız (ısmarlama mobilya yapıyorlar orda) bende dedim istemem ben inegölden felan garantisi yok bide istediğin gibi yapmazlar adam peşinde koştur sonra.. Neyse tamam gel istikbalden bakalım dedi.. dün akşam da msj atmış ''aşkım doğtaşın pasific modeline bakarmısın'' diyor.. İnternette bas bas bağırıyor reklamlarda DOĞTAŞ PASİFİC GRUBU İNDİRİMDEEE diye bizimki de çakal ya bana söylüyor :oklava: Bende sinir oldum '' gel burda topkapıda 2.el eşyalar var oraya da bakarız '' dedim.. Hemen yanlış düşünüyorsun beni ben indirim için demedim diyor.. Elinin körüüüüüüü kütük yaaa mobilyanın ham maddesi ile sözlüyüm ben yaaa :oklava:

canım benim,buraya avon için üye oldum.bu konuya çok alaksız ama dolaşırken gördüm konunu.haddim değil belki ama yazmak istedim.muhtemelen senden büyüğüm.11 yıllık evliyim.daha şimdiden öküzler bufalolar oturuyorsa böğrüne sonrasında onlar dinazor sürüsü olur altından kalkamazsın.bence normali bu(istisna erkekler vardır mutlaka)nişanlıyken en güzel hediyeler alınır.eşim bana marka kıyafetler,altın takılar,96 yılında cep telefonu(oyılda çok kişide yoktu)daha neler neler alırdı.hemde özel gün falan olmadan.sonra evlendik,kızlarım oldu,okuldu,süttü bezdi mamaydı derken garibim hediyeninde hesaplısına kaçmaya başladı ama beni düşünerek aldı hep.zevkimi,yakışıp yakışmayacağını.parası mühim değil diyemiicem çünkü nişanlıyken bende öğrenci bütçemin hepsini ona ayırırdım.evlendikten sonra yapsa anlarım,ama nişanlıyken bööle cimri 6 ay sonra noolur bilemiyorum.çok çok iyi düşün canım benim,ama ben ışık göremiyorum

daha şimdiden tarz ve düşünce farklıları varsa kim alttan alacak sen mi omu veya ikinizde herbirinize benim dediğim olacak tripleri mi?
evlilik için bence aşk yeterli değil ne kadar çok uyumlu veya uyumsuz sunuz?

bunu bilmemn gerekecek yoksa evlendikten sonra hergün kavga olursa o evlilik olmasın daha iyi bence , sonuç olarak aşk bitiyor , bunları ölç biç kafana söylediklerinde uyum yoksa devam ettirme derim ben senin karekterinde baskın sineye cekecek birisi gibi durmuyorsun !!
:kahve:

bence biraz sakinleşmeye çalış

bu durumun pek iç açıcı gelmedi bana

eski defterlerden sayfalar açmaya başlamışsınakannehir

bekarlık sultanlık, nısanlılık vezırlık, evlılık rezıllık!!!!!!

Kızlar valla Allah razı olsun sağolun her birinizin yorumları yoluma ayrı ışık tutuyor yardımlarınız için minnettarım size opuyorumnanaktan

çok sinirliyim doğru çünkü hem işimde hemde normal aile hayatımda sıkıntılar yaşıyorum üzerine birde onun bu anlamsız tavırları eklenince hayat çekilmez oluyor böyle bazen alıp başımı gidesim geliyor herkesi herşeyi bıraksam diyorum kaydirigubbakcemile4

Kızlar bu adam önceden böyle değildi diyorum ya yüzükler takıldığından beri böyle oldu.. Evet yapım gereği (zaten kova burcuyum) sindiremem ben haksızlığa gelemem ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum bazen diyorum uzaktayız görüşemiyoruz bu yüzden mi ifade edemiyoruz anlayamıyoruz birbirimizi CADIARZU yoksa gerçekten birşeyler bitiyormu aramızda?.. Bu ilişki de ben baskın tarafım kızlar dominant derler ya öyle..

tatlim bende 2 hafta önce sözlendim,sözden önce bizde her ikinci gün tartisiyorduk
aramizda mesafe var bizimde.sonra söz icin memlekete gittik yani mesafeelr kalkti aradan ve ne bi kavga var ne bi tartisma,rüya gibiydi.
demem o ki mesafeler cok fark ediyor,yanlis anlasilmalar oluyor,sogukluk giriyor.
siz bi an önce yanyana gelmeye bakin ve sorunlari yüz yüze konusun bence.

bende kova burcuyum ve bütüüün özelliklerini taşıyorum.galiba oyüzden seni gayet iyi anlıyorum.sna tek bi şey tavsiye edicem.1 haftanı onsuz geçir,
farzetki ayrıldınız.hayatında o yok artık.1 haftanın sonunda duygularını ölç.daha mı MUTLUSUN yoksa dahamı MUTSUZ.belki işe yarar...

bende kova burcuyum ve bütüüün özelliklerini taşıyorum.galiba oyüzden seni gayet iyi anlıyorum.sna tek bi şey tavsiye edicem.1 haftanı onsuz geçir,
farzetki ayrıldınız.hayatında o yok artık.1 haftanın sonunda duygularını ölç.daha mı MUTLUSUN yoksa dahamı MUTSUZ.belki işe yarar...

bunu nişanlısına nasıl açıklayacak?

sebepsiz yere 1 hafta görüşmemek istememek araya soğukluk sokar
akannehir

Back
X