- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 31
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Paylaşmayınca da niye paylaşmıyorsun diyorlarSiz de kimseye böyle şeyleri söylemeyin madem.
Maalesef aynı durumu bende yaşıyorum. Kimseyle pek bir şeyimi paylaşmıyorum.
Zamanla kendi kabuğunuza çekilip yalnızlaşıyorsunuz .
Mesela geçen gün çocukluk arkadaşlarıma dedim ki herkes bekar grupta , herkes bekar arkadaşını getirse gruptakilerle tanışsa ne iyi olur hepsi dalga geçti ama bizden de kız bulmamızı istiyorlar ...Kuskanç insanları hayatınızdan çıkarın, çıkaramayacağınız gibilerse mesafe koyun. Ben kendime öyle bir sınır çizdim ki, kimseyi hiçbir şey için mutlu da etmiyorum, üzmüyorum da. Hepsini sildim gittiler..
Yanlış anlamayın ama siz de de herkes beni kıskanıyor sendromu olmuş olmasın. Sizden daha iyi kazanan biri sizi neden kıskansın ki?Paylaşmayınca da niye paylaşmıyorsun diyorlarÇocukluk arkadaşlarım benden iyi kazanıyorlar ama içleri buruldu bende çok bozuldum.
Yok yok ben değil çevre için diyorum dikkatli okursanız kendimden örnek verdim çevrede de insanlar birbirini kıskanıyor hasetleniyor bu durum hoşuma girmiyor veya dediğim gibi rahatsızlık geçirsen seviniyorlarYanlış anlamayın ama siz de de herkes beni kıskanıyor sendromu olmuş olmasın. Sizden daha iyi kazanan biri sizi neden kıskansın ki?
Birde geçen sene çok iyi bir okuldan burs aldım İngiltere’deki herkes mesela gerçekten üzüldü ki ben bu burs için kaç yıldır çabalamıştım .Yanlış anlamayın ama siz de de herkes beni kıskanıyor sendromu olmuş olmasın. Sizden daha iyi kazanan biri sizi neden kıskansın ki?
Bu insanlarla görüşmeseniz sizi etkiler mi?Yok yok ben değil çevre için diyorum dikkatli okursanız kendimden örnek verdim çevrede de insanlar birbirini kıskanıyor hasetleniyor bu durum hoşuma girmiyor veya dediğim gibi rahatsızlık geçirsen seviniyorlar
Özellikle hava Atmadan söylüyorum da millet çok fesat durmuyor içlerindeki...paylaşsan dert paylaşmasan ayrı dert
paylaşınca nispet oluyor paylaşmayınca neden sakladı oluyor
bence istediğiniz gibi davranın sadece söylerken dikkat edin hani hava atıyor gibi olmasın
Çocukluk arkadaşım diye silemiyorumBu insanlarla görüşmeseniz sizi etkiler mi?
Hayır yani ben sildim attım ve o günden beri kafam aşırı rahat.
Ne güzel :)) Ama çevre nasıl tepki veriyor ?sebebini irdelemedim ama sevincimi ve uzuntumu icimde yasiyorum ben de,
bahsettiginiz durumun da etkisi var bunun uzerinde, ancak
bir de -bunda buyutulecek bir sey yok- felsefesine sahip iki ebeveyn tarafindan yetistirilmis olmamin etkisi de cok.
Adamlara NASA ya ise girdim desen mesela, he tamam bir cay koy da icek diyebilirler
yaklaşık 15 yıllık hatta daha fazla yıllık dostum dediğim insanı sırf bu sebepten sildim. Geç bile kalmışım diyorum. Dünya varmış.Çocukluk arkadaşım diye silemiyorum
Çok güzel :)Mevlana der ki;
Üç şey hakkında dudağını kıpırdatma.Gittiğin yol,paran ve mezhebin.
Uyduğum zamanlarda çok faydasını gördüm.Uymadığımda ise zararını...
Ne güzel :)) Ama çevre nasıl tepki veriyor ?
Ya sevinmeyi geçtim yardıma ihtiyaç olunca yardım eden de görmedim duymadımvalla ben direk aileden vetoyu yedigim icin ve boyle yetistirildigim icin sanirim bir beklentim olmuyor.
Mesela siz deyince aklima geldi, universite sinavinda bizim cevreye gore cok cok iyi bir yer kazanmistim, cok kalabalik bir ortamda ogrenmistim sonucu, he iyimis deyip kapattiydik konuyu, hatta bir yakinim sey demisti, ay ben senin yerinde olsam zil takip oynarim amma ruhsuzsun. Ruhsuz olduk iyicene hakikaten ya.
Uzuntume sevineni acikcasi gormedim, ama sevincime ayni oranda ortak da kimse olmuyor, bir de benim sevindigim seyleri takdir de etmeyebiliyor insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?