• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel tatliş kız isimleri💖🌸

Zeytincii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
2.350
508
38
25
tatliş kız isimleri söyleyebilir misiniz?? Aralık sonu gibi doğumum var ama hala isim bulamadım🥰🥰🌸🌸🌸🥹

Ecmel in neresi tatlış hiç hoş değil bence😐 ben Leyla koymak istiyordum kızım olursa eşim Pera istedi onun gönlü olsun dedim
Ece
Eda
Nil
Beren vs bunlar tatlı isimlerden bence

Ecmel in neresi tatlış hiç hoş değil bence😐 ben Leyla koymak istiyordum kızım olursa eşim Pera istedi onun gönlü olsun dedim
Ece
Eda
Nil
Beren vs bunlar tatlı isimlerden bence
Leyla da pek hoş gelmiyor, ecmelin Arapça manası çok güzeldi ama önerilerin için teşekkür ederim

Kızımın adı İlay bence ecmel den çok çok güzel söylenişi çok tuhaf değil mi sizcede ecmelin. Ecel gibi
İlay çok narin güzel, ecmel Arapçada en güzel manasında cami hocası önermişti fazla da kimse de yok diye beğenmiştim bi isim daha var aklımda

İlay çok narin güzel, ecmel Arapçada en güzel manasında cami hocası önermişti fazla da kimse de yok diye beğenmiştim bi isim daha var aklımda
evet anlamı güzel belki ama söylemesi zor ve hoş değil. akran zorbalığını düşünerek isim koymanızı tavsiye ederim. Tabi herkesin kendi tercihi ama ben Türkçe isim tercih ediyorum.

Ecmel popüler bir dizideki erkek karakterin ismi. İleride alay konusu da olabilir

Back
X