- 3 Şubat 2018
- 6.854
- 25.672
- 548
- 28
- Konu Sahibi kedisever33
Bence dizi karakterinin ismini koymayın ileride kızınız izleyince beğenmeyebilir anlamsız bulabilir bir de karaca cidden güzel bir isim değil dalga geçilme potansiyeli yüksek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemem vasat mı değil mi izlemdim bazen keşfette gördüğüm kadarıyla hatırladım gerçiAy hayır tabi ki o çok vasat bişe ya![]()
Anlaşıldı biz dalga geçilen isim seviyoruzAy sen bensin yaaynı şekildeyim derin ismine de
Evet ben de bu isimleri çok duyuyorum etrafımda bu aralar özellikle Umay Ada Aysel Parla felanAnlaşıldı biz dalga geçilen isim seviyoruz
Arkadasım kızının ismini Alina koydu. Bade koyan var, Ada ve Hayat koyan oldu. Umay ve Miray’da popüler sanırım şuan.
ahu, ceylan, rima...bunlarin hepsi geyil ailesinden hayvan gayet de koyulan isimler."Karaca"nın geyikgiller ailesinde yer alan bir hayvan türü olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
senin adin da aynisinin baska versiyonu degil mi ki? sen seviyon diye biliyorum adini.Karaca diye bir hayvan ismi var biliyorsunuz. Ayrıca Karaca porselen takımı muamelesi görebilir, çocuğunuz büyüyünce okulda isminden dolayı zorluklar yaşayabilir. Şimdi ne yazıkki ilkokul öğrencilerinde gördüğüm kilo, isim zorbalaması var...
Evet ben de özellikle uyum aramıyorum zaten hatta aşırı uyumlu olmasını istemem bile. Çağrışımları anlamları uyumlu olsa yeter kafiyeye gerek yokAçıkçası illa uyumlu 2 isim diye düşünmeden ayrı ayrı isimler düşünebilirsiniz yani kafiyeli olmasına birbirine uymasına gerek olmadan 2 ayrı güzel isim . Öğretmen olarak söylüyorum bazı kızlarımızın ismi ciddi anlamda saçma açıkçası lulu lila tarzı isimler malesef şıkdurmuyo
Şöyle bi sarılmak istedimahu, ceylan, rima...bunlarin hepsi geyil ailesinden hayvan gayet de koyulan isimler.
senin adin da aynisinin baska versiyonu degil mi ki? sen seviyon diye biliyorum adini.
bilmiyroum, en azindan ozturkce
ve geyikler eski turklerde cok onemlidir, ozgur ruhu simgelerler.
turk mitolojisinda ve samanizmde de yeri büyüktür, insani ruhani olarak koruyan rehber hayvandir.
bence koyulmayacak bir isim değil.
ayrica bugun karaca porselen markasi ama yarin koyacaci bir baska ismin unlu bir marka olmayacaginin da garantisi yok:)
Evet ismimden memnunum seviyorum. Yeğenim ilkokuldaki arkadaşlarıyla ilgili öyle şeyler anlatıyor ki ne bileyim Karaca ismiyle dalga geçerler bence.ahu, ceylan, rima...bunlarin hepsi geyil ailesinden hayvan gayet de koyulan isimler.
senin adin da aynisinin baska versiyonu degil mi ki? sen seviyon diye biliyorum adini.
bilmiyroum, en azindan ozturkce
ve geyikler eski turklerde cok onemlidir, ozgur ruhu simgelerler.
turk mitolojisinda ve samanizmde de yeri büyüktür, insani ruhani olarak koruyan rehber hayvandir.
bence koyulmayacak bir isim değil.
ayrica bugun karaca porselen markasi ama yarin koyacaci bir baska ismin unlu bir marka olmayacaginin da garantisi yok:)
Hahahahahaha cennete düşen ilk tencere seti çok iyiymişİnstagramda bir kadın kızıma kimsede olmayan bir isim koydum büyüyünce beni tebrik edecek diye bir paylaşım yapmış kızın adı karaca. Altına şey yazmışlar “cennete düşen ilk tencere seti” hala gülüyorum hatırladıkçakırmakta istemem tabi ama çok dalga geçerler çocuğunuzla yapmayın bence
Arkadaşım ikizlerine ipek ve inci koydu
Fonetik uyum isterseniz de
eda ve ece
Ada ve ece
Ece ve ela
Damla ve yağmur
Irmak ve nehir
Pelin ve selin veya petek
Beray ve miray gibi türetilebilir
Ben ay isimleri çok seviyorum nisan ve eylül koyardım herhalde
Kendi kızımın adı güneşikizi olsa yağmur veya deniz düşünürdüm
![]()