- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
- #141
Babacığım her zaman şunu söyler "Kızım sebep aldatma veya şiddet olmadıkça bir kadın evini asla terk etmemelidir.Bırak adam gitsin ama sen asla gitme ananın babanın evine dahi gitme. Boşandıktan sonra gitmek en makulü"Artik surduremiyorum.
Bi suredir iyiydik fakat evimin temeline dinamit koyup defolup gidenler oldu.
Kocami cok seviyordum cok asiktim. Hala da oyle. Ama sevgi yetmiyor mutlu olmak icin.
Artik numaradan bile mutlu olamayacagimizi dun gozlerinde gordum onun.
En ufak seyde o lanet insan aklima geliyor deliriyorum. Disimi sikip ses cikarmiyorum tam 1 aydir ve evliligim de cok mutlu-ydu, dune kadar. Bu cok sevdigim yuvayi ve cok sevdigim adami birakip gidiyorum.
Evliligim o kadar guzel o kadar mutluydu ki kelebek gibi ucuyordum, Allah da bana askimin meyvesini verdi, guzel yavrumu.
Bebegimizin mutlulugunu bile yasatmadilar bize.
O seytan bosatacam sizi diye diye gitti.. hep ben bir oyun oynayacak ya da kocami dolduracak sorun yaratacak gibi seyler beklerken, meger hayali bile yetermis bitirmeye. Biliyormus, anlayamamisim. O kadar kendinden emin soyledi ki bunu defolup giderken, meger kivilcimi atip gitmis haberim yok. Dinamitin ipi iki ay yanabilmis..
Bu cok sevdigim evimi, mutlu yuvami, esimi-dostumu-arkadasimi-yoldasimi-hayatimin yarisini-kocami birakip gidiyorum..
Konu da şu..yok..konu yok!!
Cok basit bisey buyudu, aileme edilen bedduaya, benim ona ettigim kufure döndu konu.
Gercekten iyi niyetle bir sey soylemistim hic bir art niyet yoktu yemin ederim. Yanlis anladi.. Bitti..
Bebegimi alip gidiyorum..
Bebegimin gozlerine her baktigimda yurek yanginim harlanacak bundan sonra.
Az once gitti. Sehir disinda olacak yarin gelecek. Kapiyi acmayacagim ertesi gun yola cikiyorum cunku. Son bir gorusmeye ve son bir kavgaya bile gerek yok. Kendimi anlatmaktan biktim onu bile istemiyorum artik.
Guzel yavrumla guzel bir hayat kurabilirim. Babasi onu, o babasini, ben onu ozleyecegim biliyorum. Canim yaniyor.. ama gidiyorum..
Gozune baktikca sukrettigim, kiyamadigim, doyamadigim, icimi titreten adamdan gidiyorum...
Bitti evliligim; bitirdiler, yasatmadilar bizi..
İşte böyle kardeşim eşimle benim arama o kadar çok girdiler ki ama Kv akraba değil dış kapınıb dış mandalları eşimin can ciğer arkadaşı bizi ayırmak için öyle çok şey yaptı ki eşim onun ağzına çok bakardı ama ben yılmadım bıkmadım eşim ne yaparsa yapsın evimi terk etmedim eşimi sevmekten vazgeçmedim.Şu anda o bizi ayırmak isteyen kişilerin gerçek yüzlerini eşim fe fark etti ben sabrımla fark etmesini sağladım şu anda Maşallah SubanAllah çok iyiyiz.Allah kısmet ederse bebeğimiz de olacak.Ve eşim öyle akıllandı ki sadece kendi aklıyla hareket ediyor.
Yuvanı yıkma derim evini terk etme derim.Bu benim 2. Evliliğim ve yuva yıkmak öyle kolay değil.Babasız bir kız çocuğu büyüttüm o zaman 3 yaşındaydı şimdi 19 yaşında kızım.Ve kızım 14 yaşına gelebe kadar hiç sosyal hayatım olmadı gençliğim herşeyim gitti hep çalıştım hep çalıştım şimdiki eşimle tanışana dek 5 yıl öncesine dek mutsuz asosyal işkolik biriydin fakat şu anda geçte olsa Kadın olduğumu hissediyorum.
Ve ben ilk eşime olan sevgimi tamamen yitirmeme rağmen boşanmak istememe rağmen yuvam yıkılınca çok üzülmüştüm.
Bence iyice düşün taşın öyle adım at derim.