- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
- #201
Arkadas gidiyorum diye konu aciyorum. Surduremiyorum diyorum. Hala yok efendim kocasina gozu kor yok efendim kulagi sagir. Yok hala seviyorum diyor konu sahibi, yok sen orda otur cek. Yok hakettigin o bilmem ne. Gidiyorum diyorum gidiyorum!
Efendime soyliyim konu sahibi kocasini kusursuz goruyor. Yok efendim daha mi kalcan durdugun hata, yok efendim az bile yapmislar sana.
Gidiyorum diyorum hala biseyler biseyler. Ne zaman mukemmel dedim. Her seferinde evet hatali dedim. Iki uc mesajda bir aciklik getirmeye calistim.
Insanin inadina gitmeyesini getiriyorlar ya!
Biraz konu sahibinin ruh halini dusunup yazin eyyy kk bosandirma dairesi hanimlari!
Sizin buradakilerin inadına gitmemeniz, buradan kimi etkileyecek? Sadece siz ve çocuğunuz etkileneceksiniz durumdan. Gitmemek için bahane yaratmayın. Gidiyorum ama boşanıp boşanmamaya orada karar vereceğim dediniz. Bu demek oluyor ki boşanmayacaksınız. Çünkü ben bu filmi defalarca izledim, sonunu söyleyebilirim.
Şahsen ben sizin ruh halinizle hiç ilgilenmiyorum. Babaannesinden dayak yemenize, babasıyla olan huzursuzluğa şahit olan yavrunuzun ruh hali ile ilgileniyorum. Çünkü siz sadece kendi seçimlerinizi yaşıyorsunuz, yavrunuz sizin seçimlerinizin sonucuna katlanan masum taraf oluyor.