Anket Güzelleşmek İçin Ne Yaptınız?

Güzelleşmek İçin Ne Yaptınız?

• Karın yağlarımı aldırdım

OY: 0 0,0%
  • Bacak yağlarımı aldırdım

• Yüzümü gerdirdim

• Yaz kış solaryumdan çıkmam

• Göz altı torbalarımı aldırdım

• Ankete Katılan
    120
senden daha güzelim daha önce koca buldum ya sen ona bak derdine yan :1closedeyes: :icecream:

Hahayt pabucumun karusu seniii:mymeka: Elimi sallasam elisi kızımmmmtatlicadiarzu

Sen onuru içkiliyken kakaladın kendine niye saklıyon şinci bunu bizlerdentatlicadiarzu

ben de diyodum zaten bi insan bu kadar doğal güzel olamaz die,muhahahahhaaa
ama onur dikkat etsin yakında her bi yerin açılma yapabilir,adamın elinde kalmayasınlaelaelaelaelae

Kurban olduğum Yaradan çok güzel yaratmış birşey yapmama gerek kalmıyor.:asigim:
Demek ki neymiş güzel olunmaz, güzel doğulur:icecream:

dimi la bellis kafa ben açık açık didim
bu korkaklar saklıyo :icecream:
Bir film vardı;
Adamla kadın odaya giriyorlar,kadının önce saçları eline geliyor adamın,sonra göğüsler takmaymış,sonra poposunu ve uzun bacaklarını çıkarıp bi kenara koyuyor.En son bölgeyi söylemeyim:1rolleyes:
Hepsi takmaymış ,aklıma geldi birden İloş:roflol:

Onca uzman çalışıp çabalıyıp Naturdamın kamburundan ancak iloşu çıkarabilmişler :roflol::roflol::roflol:

Canım sende çocuk yok belli.
Ben sabah saçımı tarayıp çıkabiliyosam ne mutlu bana.:roflol:
Ev dolu krem sürebiliyonmu desene.
Ahh ulen ahh ben bölemiydim beee.senağlama

burnunla dudaklarını yaptırdın dimisırnaşık şey

pardon allah vergisiymiş :dilcikar:

Onca uzman çalışıp çabalıyıp Naturdamın kamburundan ancak iloşu çıkarabilmişler :roflol::roflol::roflol:

hooşşşşşşşşşşştttttttttttt fatoş hoooooşşşştttttttttt
armut spor seni donumda sallarım kızım beeeeeeeeeeeen
kıskanmayalım lütfen :icecream:

Her sabah yüzüm için gerekli kremlerimi kullanırım,
Saçlarımda hiç boya yoktur uzun zamandır badem yagıve dalin kullanırım saçlarım için
Ayda bir peeling yaparım tamamen,
Manikür ve pedikürümü kendim yaparım tırnaklar benim için çok önemlidir..
Şu sıralar yapamıyorum ama düzenli yüzerim ve dans ederim
Zaten doguştanda güzelim:icecream:

Hiç bişiy yapmadım. Doğla güzel olduğuma inananlardanım ztn cok guzelim senin secenekleri yaptirmaya girehh duymuyorumm naniknanik
ama kendim icin yaptiklarim

2 haftada bir kuafore giderim manikur pedikur yaptirir kaslarimi surami burami aldiririm

saclarim kendi rengi boya yok

her sabah masayla saclarimi duzlestiririm

heraksam uyumadan once yuz temizleme kopugu tonik ve kremle yuzumu temizlerim

estetık yonunden hıc bırsey yaptırmadım ama bakımsızda degılım.
bakkala dahı gıtsem duzgun gıyınmeden allıgımı ve kalemımı surmeden cıkamam huyum kurusun(bu yuzden 30 dakıkadan once cıkamıyom).saclarımı her ay boyatırım,cıldımi haftada bır temızlerım ve gun asırı mutlaka dus alırım jeyyar
buyrun albumume bakın cırkınsem yazın ben burdayım klava:

şekilde görüldüğü gibi 25 kişiden 17 si "Hiç bişiy yapmadım. Doğla güzel olduğuma inananlardanım (dil çıkarma smileyi)" sananlardan. oysam gözlükle bir aynaya baksalar gerçekleri görcekler
anam bende oraya işaret koymuşum ne salakım:bbo:

bişey yaptırmadım,sadece arada doğal maskeler yapıyorum,temiz olmasına özen gösteriyorum,nemlendirici olmazsa olmazım,kiloma dikkat ediyorum,makyaj yaparım arada,saçlarıma renkten renge şekilden şekile sokarım değişiklik seviyorum,ama doğal halide güzel:dilcikar: doğal güzelim ben:1closedeyes:tatlicadiarzu

güzellik için tek yaptırdığım saçlarıma röfledir
birazcık bile makyaj yapsam kendimi çok güzel hissederim ve sokağa rahat çıkamamtatlicadiarzu
o yüzden hep pasaklı gezerim ki kocam kıskanıpta eve kapatmasın:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…