- 22 Ağustos 2014
- 125
- 27
- 98
- Konu Sahibi hayalettimoldu
-
Eline sağlık canım:))
evet canım o da doğru burada da paylaşmaya çalışacağımUlaşılmıyor evet.canım sen bence doğrudan bu sayfaya koy.herkesin feysi olmayabilir.
Ben baktım şimdi. Sadece feysbuk çıkıyor.ben göremicemevet canım o da doğru burada da paylaşmaya çalışacağım
siteye ulaşmak isteyenler www . hatunuderya blogspot . com . tr burdan yeni haberleri takip edebilirsiniz :)
anlamadım canım nasıl sadece facebook çıkıyor :/ internet sitesini ayrı ayrı yazdım ben birleştirip yazdın dimi çünkü sitenin linki burdan çıkmıyor tatlım :/ facebook sayfasında linke tıklayarak da görebilirsin canım benimBen baktım şimdi. Sadece feysbuk çıkıyor.ben göremicem(
Tabi tabi birleştirerek yazdım.sadece hatunuderya yazdım. Sadece feysle ilgili sayfalar çıkıyor.bir daha deneyim.:/anlamadım canım nasıl sadece facebook çıkıyor :/ internet sitesini ayrı ayrı yazdım ben birleştirip yazdın dimi çünkü sitenin linki burdan çıkmıyor tatlım :/ facebook sayfasında linke tıklayarak da görebilirsin canım benim
evet canım sarışın panda :) ulaşabiliyorsun dimi canım yazılara :)Feysten tıklayinca oldu.başında www olmayacakmış.sarışın panda de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?