Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bir erkek bir kızda güzelliğime bakar yoksa o kıza ısınamadıysa sevemediyse arkadaşı olarak görüyorsa kız güzel olsada kıza aşık olamazmı ??
erkekler ilk başta güzelliğe bakar.
iç güzelliğe önem veryorum desede inanma...
önce dışa sonrada zamanla içine bakarlar.bu böyledir.
Eğer yıllardır arkadaşsınız sana sevgili gözüyle bakması imkansız..ne kadar güzel olsanda... [/COLOR]
Kızlar bir erkek bir kızda güzelliğime bakar yoksa o kıza ısınamadıysa sevemediyse arkadaşı olarak görüyorsa kız güzel olsada kıza aşık olamazmı ??
Pardon?
Yaş kaç?:ecrin_bebek:
bence ilk önce dış görünüşe bakıyorlar zamanla iç güzelliğne bakıyor
etkilendiği kişiye bakarlar. önce gözüne hitap edecek sonra karakterine kişiliğine yaşayışına bakacak. ben şu zamana kadar emin olduğum şu ki ;
eğer güzel biriysen ve aşırı sevgilin olmamışsa, ağır takılıyorsan aşırı derecede sana bağımlı oluyorlar. bu hayranlık mıdır elde etme istediğimidir bilmiyorum ama. önce böyle biriyle karsılastıklarına inanmıyorlar sonrada o kişinin kölesi oluyorlar.
ancak herşey görsellikten geçiyor kim ne derse desin...
aslında bu devirde erkekler cilveli bayanlara bakıyor.ne kadar güzel olursan ol erkeğini mutlu edemiyor sürekli asık suratlıysan güzellik hak getire... cilve her bayanı güzel yapar