• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzelliğe mi bakarlar?

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
96
İstanbul
Kızlar bir erkek bir kızda güzelliğime bakar yoksa o kıza ısınamadıysa sevemediyse arkadaşı olarak görüyorsa kız güzel olsada kıza aşık olamazmı ??

Kızlar bir erkek bir kızda güzelliğime bakar yoksa o kıza ısınamadıysa sevemediyse arkadaşı olarak görüyorsa kız güzel olsada kıza aşık olamazmı ??

kız güzel olsa da aşık olmaz. aşk dış görünüşe aldanmak değildir. aşk o kadar basit değildir.

dış görünüşe kanıp zaman geçirmek isteyebilirakannehir

erkekler ilk başta güzelliğe bakar.
iç güzelliğe önem veryorum desede inanma...
önce dışa sonrada zamanla içine bakarlar.bu böyledir.
Eğer yıllardır arkadaşsınız sana sevgili gözüyle bakması imkansız..ne kadar güzel olsanda... [/COLOR
]

recep ivediktemi geçiyordu ruh güzelliği önemlidir ama ruhlar alemindede yasamıyoruz diye:1:şakası bir yana aşk farklı bişey görünüşlede alakalı oldugunu sanmıyorum ama dış görünüşte çok önemsiz diyemeyiz oda etkiler bence

erkekler ilk başta güzelliğe bakar.
iç güzelliğe önem veryorum desede inanma...
önce dışa sonrada zamanla içine bakarlar.bu böyledir.
Eğer yıllardır arkadaşsınız sana sevgili gözüyle bakması imkansız..ne kadar güzel olsanda... [/COLOR
]

katılmıyorum..olumunekankayizsmile

Pardon?
Yaş kaç?:ecrin_bebek:

güzele herkez bakar ama hiç belli olmuyor bu işler bi bakmışsın ki çok yakışıklı bir erkeğin yanında bizim güzel diye tabir edemeyeceğimiz bir bayan vardır...yani hiç belli olmaz güzelim

aslında bu devirde erkekler cilveli bayanlara bakıyor.ne kadar güzel olursan ol erkeğini mutlu edemiyor sürekli asık suratlıysan güzellik hak getire... cilve her bayanı güzel yapar

erkekler çekici kadınlardan hoşlanır bence %100 güzel olmakta gerekmez ses tonu el hareketi yürüyüşü bunlar erkekleri cezbeden şeyler yani kuru kuruya güzel olmakta gerekmez sadece duruş tavırlarda çok önemli

ben şöyle düşünüyorum.
hiç tanımadıkları kızlar olduğunu düşünelim.
her güzele değil ama ona hitap edenlerin hepsine bakıyorlar ve bi süre gözlemliyorlar araştırıyorlar onları
daha sonra zaman geçtikçe birisine daha çok ilgi duymaya başlıyorlar
bu genelde güzellik kavramı üstüne daha sonra doğallık ve masumiyet giriyor bence
duygusal olabilirim bu kıza karşı diye düşünüyorlar daha sonra da atakta bulunuyorlar.
etrafımda gerçekten sevenler hep bu şekilde yaklaştı

bunun erkekle alakası yok ki iki tarafta bayanda erkekde ilk görünüşe bakar kılık kıyafete tipe hareketlre
bunlardan başlar tanıdıkça huyu suyuda hoşuna giderse güzl şeyler olur
ama kişi ne kadar iyi düzgün olursa olsun önce tipi değerlendirilir şöylede bi durum var bazen ne kadar güzl olursanda ol kişilik yoksa at çöpe :a015:
güzellikte göreceli bişey çok derin konu yav v :sm_confused:

ilk etkilenme dış görünüşten olur ama içi boşsa ilşki başlasa da biter..

etkilendiği kişiye bakarlar. önce gözüne hitap edecek sonra karakterine kişiliğine yaşayışına bakacak. ben şu zamana kadar emin olduğum şu ki ;

eğer güzel biriysen ve aşırı sevgilin olmamışsa, ağır takılıyorsan aşırı derecede sana bağımlı oluyorlar. bu hayranlık mıdır elde etme istediğimidir bilmiyorum ama. önce böyle biriyle karsılastıklarına inanmıyorlar sonrada o kişinin kölesi oluyorlar. :D

ancak herşey görsellikten geçiyor kim ne derse desin...

etkilendiği kişiye bakarlar. önce gözüne hitap edecek sonra karakterine kişiliğine yaşayışına bakacak. ben şu zamana kadar emin olduğum şu ki ;

eğer güzel biriysen ve aşırı sevgilin olmamışsa, ağır takılıyorsan aşırı derecede sana bağımlı oluyorlar. bu hayranlık mıdır elde etme istediğimidir bilmiyorum ama. önce böyle biriyle karsılastıklarına inanmıyorlar sonrada o kişinin kölesi oluyorlar. :D

ancak herşey görsellikten geçiyor kim ne derse desin...

ama eğer karşındaki iyi niyetliyse seni sahipleniyor..benim şimdiye kadar hayatımda iki kişi oldu birincisi sayılmaz bile lisedeydim o başka şehirdeydi elini bile tutmadım o kadar yani. .sonra ikincisi ilk tanıştığımızda dediğin gibi bana sen ne kadar iyisin melek gibisin inanamıyorum falan demişti. daha öncekini de anlattım hiç sorun etmedi tabi ki hatta neden hayatında kimse olmadı nasıl senin hayatında kimse olmaz durumuna getirdi lafı. . ama gel gör ki benim iyi niyetimi suistimal ettiğini düşünüyorum.. dediğin gibi ilk başlarda ben çok şanslıyım seninle olduum için diyordu ama sonra kendine güvenemedi bence benim saflığım ((gerçekten saf olduumu düşünüyorum artık aklıma kötülük gelmiyor gelmesi gerektiğinde bile)) iyiliğim altında ezildi bana sahip çıkmak yerine kötü niyetli olmayı tercih etti malesef. .onu seviyorum ama suan bana bunları düşündürüyor.

aslında bu devirde erkekler cilveli bayanlara bakıyor.ne kadar güzel olursan ol erkeğini mutlu edemiyor sürekli asık suratlıysan güzellik hak getire... cilve her bayanı güzel yapar

katılıyorum
erkekler cilveli kadına bayılırlar diye düşünüyorum benim bile hoşuma gidio cilveliler ama diyorumki ay şöle cilveli olamadım diyorumkaydirigubbakcemile3

gerçekten ben de beceremiyorum şu cilve işini, insanın içinde olacak o, ben erkeklerle büyüdüm, kız gibi davranamıyorum sanki kaydirigubbakcemile3

Back
X