• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik çirlinlik

Ayyy yorumlarınızı okuyunca vallahi çok merak ettim siz :))

Aslında merak edilecek bir şeyim yok. Öyle aman aman güzel değilim, ortalamanın üstündeyim sadece. Mahremiyet ve tanıdık çıkma korkusu sebebiyle fotoğraf paylaşımı yapamam ne yazık ki. Ama hep Farah Zeynep Abdullah'a benzetilirim. Hatta İstanbul'da yaşadığım zamanlar o zannedip yanıma gelirdi insanlar. :D O da öyle müthiş güzel, kusursuz bir kadın değildir mesela ama genele göre güzel işte. Öyle düşünün. Burada benden de o kadından da güzel bir sürü kadın vardır eminim. Ama iş biraz da giyimde, bakımda falan.

Konu güzellik yada çirkinlik degil,
Önemli olan özgüven bence,
Ama kelin ilacı olsa başına sürermiş :işsiz:

Oo sen bir estetisyen e git bakalım yapacak birşey buluyor mu bulamıyor mu. Gözün şeklinin bile değiştiği bu yüzyılda paran varda yapacak birşey mutlaka vardır.
Yanak yağlarını aldır. Elmacık kemiği ve gözaltı dolgusu yaptır. Çene kemiğin düzgün değilse ya törpület ya dolgu yaptır. Alnını genişletebilir veya daraltabilirsin. Mesela Fahriye evcen alnını genişletengillerden kaşların için bir stiliste git. Buyur sana Türkiye’nin adriana lima sı. Bakım krem su Faso fiso. Sağlık için evet ama güzellik için yetmez.

Bunların yaptırıldığını hiç bilmiyordum :KK57: okadar param olsa galiba yanağımın yağlarını aldırırdım:KK28:

Merhaba ben 23 yasındayım.iyi bir okulum var param pulum da yerinde çok şükür sağlıklıyım da.tek derdim güzel olmamak.kendimi gerçekten çirkin hissediyorum.özellikle lens takınca kendimi daha net görünce aynalara küsüyorum resmen.siyah saçlıyım saçlarım kupkuru.buğday tenliyim kocaman bir alnım var.gözlerim çok çirkin geliyo göz altlarım Çukur dudaklarım incecik.estetik yaptırıyım desem yaptıracak bi şey de Yok burnum çok büyük değil çünkü.ama aynaya bakınca gerçekten kötü bi yüz görüyorum ayrıca göğüslerim de küçücük göbeğim var birazda.boyum posum yerinde 172 bazı insanlar güzel olduğumu bile söylerler ama ben artık kendime geldim güzel gelmek istiyorum.bakım yap demeyin yeterince bakımlıyım cildime iyi bakarım ama olmayınca olmuyor işte
Gözlerin goruyormu ellerin tutuyor mu elhamdubillah daha ne olsun bundan ala güzellik mi var

Back
X