• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik çirlinlik

Ay son sözümü yazıyorum daha da birşey demem:) Hayatınızda Allah göstermesin sağlık problemi ,ödemeniz gereken büyük borç harç yoksa veya eşiniz aileniz ile ilgili sorun probleminiz yoksa,mutsuz olmak insanın kendi tercihidir.Hayatta olumsuz şeylere odaklanırsanız mutsuz sahip olduğunuz olumlu şeylere odaklanırsanız mutlu olursunuz.Konu sahibi lafım sana:) Eminim güzel bir kadınsındır.Ama güzel hissetmek kendine yapabileceğin en büyük kıyak:) Sen teksin birtanesin.Bu dünyada senden başka birtane daha yok,eminim çok güzel gülüyorsundur.Azıcık omuzlarını dikleştir,en güzel gülüşünü takın ve dimdik yürü,bak bakalım insanlar sana baktıkça bir daha bakmıyor mu.Sen güzel hissset ki,insanlar da sana güzel baksın.

Aynen katılıyorum kelimesi kelimesine
O şans kısmet bölümüne de katılıyorum
Güzel, zevkli giyinirim ama saçım cildim vs doğal olarak güzel ama aynen vaziyet dediğiniz gibi. İnsanlar şaşırıyor bekarım dediğimde. Ruh ikizim siz misiniz:olamaz:
hayatta her şey evlenip çocuk yapmak değil ama ya san bilmiyorum evlilik düşüncesi çok uzak bana şuan

hayatta her şey evlenip çocuk yapmak değil ama ya san bilmiyorum evlilik düşüncesi çok uzak bana şuan

Bakın çareyi yazdık giyinin kuşanın iyi makyaj iyi parfüm güzel olursunuz. İyi fizik için de kaliteli yaşayın, iyi spor yapın.

Reçete bu kadar. Güzel görünün, pozitif olun mutlu olun. Sağlığınız yerindeyse, borcunuz harcınız yoksa mutlu olmamak için sebebiniz yok. hayatı kendinize inanın boş yere zehir ediyorsunuz. Sağlığın kıymetini bilin özellikle, bir gün öyle bir dert çıkar ki ben neden hayatımın kıymetini bilemedim dersiniz.
Giyinin kuşanın, gezin tozun, yiyin için hayat çok güzel.

Kusura bakmayın ama bence siz bir an önce vakit kaybetmeden psikologa gidin.Siz kendinizle mutlu değilsiniz.Kendinizi kabullenmeniz gerek.Hayat boyu sahip olduğunuz ruh ve beden ile yaşayacagınızı kabullenmeniz gerek.Alnın genişse percem yaptırırsın,göbegin varsa spora pilatese gidersin,göğüslerin küçükse yaptırırsın,internette gördüğünüz çoğu kadın estetikli ve shoplu.Sonuç olarak estetik ve bakım paraya bakıyor.
Böyle söylemek hoş değil belki ama ben güzel bir kadınım kasım saçım gözüm vucudum ama gel gör ki kısmetli ve şanslı değilim.Herkes aile kurup ikinci cocuklarını kucaklarına alırken,bayramda yılbaslarında tatillerde eşleri cocuklarıyla gezerlerken ben yapayalnızım.Yani kısacası güzellik=mutluluk değil. bakış açınızı değiştirmek için destek almalısınız.olumlama yapabilirsiniz.Youtube'da birsürü video var bunlarla ilgili.Ayrıca kimse sizin düşündüğünüz kadar harika güzel ahım şahım değil,hepsi size beyninizin ilizyonu
Beni yanlıs anlayan hanımlar var galiba burda.ben son derece pozitif,asla modu düşmeyen,hep güleryüzlü,insanları esprilerimle gülme krizine sokan birisiyim.psikolojik bi sorunum olduğunu düşünmüyorum asla.güzel olmak isteyen herkes mutsuz mu Yani.fiziksel olarak daha güzel olmak istiyorum sadece beğenilmek istiyorum Yani hepsi bu

Merhaba ben 23 yasındayım.iyi bir okulum var param pulum da yerinde çok şükür sağlıklıyım da.tek derdim güzel olmamak.kendimi gerçekten çirkin hissediyorum.özellikle lens takınca kendimi daha net görünce aynalara küsüyorum resmen.siyah saçlıyım saçlarım kupkuru.buğday tenliyim kocaman bir alnım var.gözlerim çok çirkin geliyo göz altlarım Çukur dudaklarım incecik.estetik yaptırıyım desem yaptıracak bi şey de Yok burnum çok büyük değil çünkü.ama aynaya bakınca gerçekten kötü bi yüz görüyorum ayrıca göğüslerim de küçücük göbeğim var birazda.boyum posum yerinde 172 bazı insanlar güzel olduğumu bile söylerler ama ben artık kendime geldim güzel gelmek istiyorum.bakım yap demeyin yeterince bakımlıyım cildime iyi bakarım ama olmayınca olmuyor işte
o kadar bakım yapmanıza rağmen kendinizi güzel hissedemiyorsunuz bence sorun psikolojide olabilir. biri bir şey mi dedi mesela küçükken? bazı olaylar travma yaratmış olabilir. psikoloğa görünmenizi tavsiye ederim. ya da belki kendinize yakışanı giymiyorsunuz. boy da yerinde daha ne olsun ki başka?

Beni yanlıs anlayan hanımlar var galiba burda.ben son derece pozitif,asla modu düşmeyen,hep güleryüzlü,insanları esprilerimle gülme krizine sokan birisiyim.psikolojik bi sorunum olduğunu düşünmüyorum asla.güzel olmak isteyen herkes mutsuz mu Yani.fiziksel olarak daha güzel olmak istiyorum sadece beğenilmek istiyorum Yani hepsi bu
e beğeniliyormuşsunuz zaten? güzel diyorlarmış sorun ne o zaman? demek ki sizde problem var siz kendinizi beğenmiyorsunuz. bi fotoğraf yollayın diycem de güzel olduğunuza eminim şimdi "aaa zaten güzelsin neyini dert ediyorsun" falan diye satır satır mesaj döşemek istemiyorum

Merhaba ben 23 yasındayım.iyi bir okulum var param pulum da yerinde çok şükür sağlıklıyım da.tek derdim güzel olmamak.kendimi gerçekten çirkin hissediyorum.özellikle lens takınca kendimi daha net görünce aynalara küsüyorum resmen.siyah saçlıyım saçlarım kupkuru.buğday tenliyim kocaman bir alnım var.gözlerim çok çirkin geliyo göz altlarım Çukur dudaklarım incecik.estetik yaptırıyım desem yaptıracak bi şey de Yok burnum çok büyük değil çünkü.ama aynaya bakınca gerçekten kötü bi yüz görüyorum ayrıca göğüslerim de küçücük göbeğim var birazda.boyum posum yerinde 172 bazı insanlar güzel olduğumu bile söylerler ama ben artık kendime geldim güzel gelmek istiyorum.bakım yap demeyin yeterince bakımlıyım cildime iyi bakarım ama olmayınca olmuyor işte
Gönderirseniz resminizi özelden çok gerçekci yorumlayacağım. Şuan nedense abarttığınızı düşünüyorum

güzel olup mutlu ve şanslı olan da var olmayan da, çirkin olup şanslı ve mutlu olan da var olmayan da, başarılı ve zengin olup mutlu olan da var olmayan da. bunun kriteri yok. bence mutluluk genetik. bir de herşeyde nasip kısmet faktörü etkili.bir standart yok yani.ama siz güzel olsaydınız da mutlu olmazdınız bence.

Aynen öyle güzel olmayan güzel olsa, parası olmayan parası olsa, sevgilisi olmayan aşkı bulsa mutlu olacak sanıyor. Mutluluk içimizde geyiğine hep gülerdim ama sanırım gerçekten doğru. Bela olduğu kısmına da katılıyorum. Yaşım küçükken böyle düşünmezdim, malum küçük yaşlarda dostane duygular daha kuvvetlidir. Ama yaşla birlikte rekabet duyguları da şiddetleniyor ve üzülerek söylüyorum hemcins düşmanlığı çekmeye başladım.
Ayyy yorumlarınızı okuyunca vallahi çok merak ettim siz :))

Kendin de demişsin. Olmayınca olmuyor demek ki... Psikolojini düzeltip kendinle barışmaya bak bence. Yani görüntün yerine psikolojinin üzerine düş. Gerekirse yardım al. Her şey dış güzellik değil.

AY ne bunalımdayım ne depresyonda ne de mutsuzum genel olarak mutluyum.yani burda psikolojini düzelt yerine saçına şöyle yaptır dudağına şöyle yaptır deseniz daha iyi olur bence ablalarım❤️

AY ne bunalımdayım ne depresyonda ne de mutsuzum genel olarak mutluyum.yani burda psikolojini düzelt yerine saçına şöyle yaptır dudağına şöyle yaptır deseniz daha iyi olur bence ablalarım❤️

Kaynak yaptirabilirsin. Ve unutma guzel giyinmek insani cok degistiriyor :) eger bugday tenliyse renkli lens de guzel olabilir

Eşekten düşeni eşekten düşen anlar.bende senin gibiydim güzelsin derlerdi inanmaZdım.sonra estetik yaptırdım burun dolgu altın iğne vs vs bakımın kıyafetim.abartmıyorum bakan bi daha bakardı.bu bana ne mi getirdi?düşman :Pkadınlar sebepsiz bir şekilde düşmanlık ettiler ayağımı kaydırdılar resmen benim.
Para,güzellik bunlar ciddi şekilde kullanmayı bilmiyorsan afallatıyor.eski resimlerime bakıyorum güzelmişim zaten evet ama spor burun estetiği kıyafet cilalamışım.bi de dolguyla ufak dokunuşlar güzelleştim kendimi beğeniyorum.ha neye yaradı hiç.çok zeki olup kullanabikirsen güzelleş işe yarar ama kullanamayacaksan bence hiç kalkışma.şimdi ailen izin vermiyor öğrencisin falan ama ileride yaptıracaksın bi şeyler belli ki...
Bence şu an cildine ve fiziğine yatırım yap.spor yap su iç iyi beslen.göz çukurlarını doldurt hatta burnunu dolguyla kaldırt.gözlerini çekik göstermek için saçını tepeden topla.eyelıner kullan.dudak dokgusu sadece kenarlara kontor şeklinde yaptır.

Eşekten düşeni eşekten düşen anlar.bende senin gibiydim güzelsin derlerdi inanmaZdım.sonra estetik yaptırdım burun dolgu altın iğne vs vs bakımın kıyafetim.abartmıyorum bakan bi daha bakardı.bu bana ne mi getirdi?düşman :pkadınlar sebepsiz bir şekilde düşmanlık ettiler ayağımı kaydırdılar resmen benim.
Para,güzellik bunlar ciddi şekilde kullanmayı bilmiyorsan afallatıyor.eski resimlerime bakıyorum güzelmişim zaten evet ama spor burun estetiği kıyafet cilalamışım.bi de dolguyla ufak dokunuşlar güzelleştim kendimi beğeniyorum.ha neye yaradı hiç.çok zeki olup kullanabikirsen güzelleş işe yarar ama kullanamayacaksan bence hiç kalkışma.şimdi ailen izin vermiyor öğrencisin falan ama ileride yaptıracaksın bi şeyler belli ki...
Bence şu an cildine ve fiziğine yatırım yap.spor yap su iç iyi beslen.göz çukurlarını doldurt hatta burnunu dolguyla kaldırt.gözlerini çekik göstermek için saçını tepeden topla.eyelıner kullan.dudak dokgusu sadece kenarlara kontor şeklinde yaptır.
Ya çok tatlısınız kadının en büyük düşmanı yine kadın.benim de yakın bi arkadasım seninleyken herkes sana bakıyor bana kimse bakmıyor kendimi çok kötü hissediyorum diye bana küsmüştü.sizi anlayabiliyorum.(böyle yazdım şimdi çullanacaksınız ama o kız normal değildi) alnım büyük saçımı toplayamıyorum tepedenSizi de çok merak ettim ya bi fotoğraf atsanız

eminim çok güzelsindir...insan kendini genelde beğenmez çnkü hep özenir başkalarını beğenir hepimizde var bu...maddi durumunda iyiyse ufak tefek estetik yaptırabilirsin burnun değilde mesela dudaklarına biraz dolgu yada kaşlarını kaldırtabilirsin botoksla hem botokds kırışıklığıda önlüyo nekadar erken yaptırırsan okdr yararıda oluyo...ama en önemli şey inan bana ruhunun kalbinin güzel olması...inan bana bunu klişe bulabilirsin ama değil...insanın kaderi ruhu güzel olsun:KK200:

Back
X