Bu tarz etkilenmelerden ancak bu hayatın sana ait olduğunu, nasıl görünmek istiyorsan bunun senin kararın olduğunu, senin tercihin olması gerektiğini idrak ettiğinde kurtulursun, ben bunun sadece yaşla, gençlikle alakası olduğunu düşünmüyorum, biraz fıtrat ve bakış açısıyla da ilgili, 40, 45 yaşında olup aynı şekilde başkalarından etkilenen, kendini sorgulayan kadınlar da var, 20 yaşında asla etkilenmeyen de, bakımlı olmak, şık olmak biraz içten gelen bişey, kendini nasıl görmek istediğinle ilgili, her kadında süslenme isteği olmayabilir, öyle bir arzu duymuyorsan kimse için bakımlı olmak zorunda değilsin, bakımlı insanların yanında kendini kötü hissetmene de gerek yok, önemli olan şey temizlik bence, pahalı parfümler değil de kötü kokmamak, temiz olmak, eğer bakımlı olma arzusundaysan bütçene uygun ürünlerle de gayet bakımlı, güzel özenli olabilirsin
Ben kendimi aynada güzel görmek isterim mesela, beni bakımlı olmak mutlu eder, kombin yapmak, güzel giyinmek beni çok keyiflendirir, ama kendim için giyinirim, kendim için yaparım hepsini çünkü kimsenin fikri benim umrumda değil, kimsenin fikrini zihniyetini umursayamam, mümkün değil, A kişisi beğenir B kişisi beğenmez, falancaya hitap eder filancanın tarzına uymayabilir, mesela ben fresh nude makyaj severim, clean severim ışıl ışıl severim, koyu renkler pembeler mercanlar seven benim makyajımı beğenmeyebilir, nasıl yaşamak nasıl görünmek istiyorsan buna sen karar ver, kimseden de etkilenme, bu senin hayatın bu hayatta bir kez varız