• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzellik de dert mi?

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
arkadaşlar öncelikle tabiyki rabbim dermansız dert vermesin bu ayrı ama benim derdim ilişkilerimde bir türlü istediğim değeri bulamıyorum ilk sevgilim beni terk etti bi kızla evlendi kızı inceledm süzdùm baktım ettm benden üstün biryerini göremedi hatta kızın çirkin olduğvnu söylüyo arkadaslarım erkek arkadaşlarım bıle bunda ne bulmuş diye yorum yaptılar bilemem kimseyi güzel çirkın dıye eleştırmek benim haddım değl güzellik gôrecelı sonuçta belki kalbı güzeldi etkiledı ama bende kendimce kötü bi insan değldimki herkes gayet alımlı güzel olduğumu söylüyo çokta bakıyorum gerçekten kendime arkadaşlarım biz bu erkek gibi halimizle buluyoruz sen nasıl bulamıyosun diyolar bugün olan bı olayda canımı sıktı patronlarımın bi akrabası geldı konusvyolar oğluna kız arıyomuş onlarda benı önerdi adam yüzüme karşı yok ben onu oğluma almam dedı şok oldum neden dedıler tamam manken gıbı güzel kız ama onun makyajına para yetmez açık dedı çok zoruma gitti :14: bellı etmedm o an ama adam gitti sinirden ağladm bende meraklısı değldm zaten şu an bı ılışkım var ama mutlu değlm bıtme aşamasında ilgısz davranıyo bıde eskı erkek arkadasımın profılıne gırdm bugün o çok güzel olmayan karısına verdiğı değeri gôrünce hüzünlendm ıyıce aslında güzellk falan laf erkekler evlenıcekleri kadında güzellik falan aramıyo bence çirkin şansı diye bışey var saçmaladıysam ne olur kusura bakmayın sanırım yine depresyona girdm:25:

Sizde bulamadığı başka şeyler vardır belki o çirkin karısında:34: Belki de ona göre karısı daha güzeldir sizden... Sizinde dediğiniz gibi güzellik görecelidir ve dış güzellik kadar iç güzellikte önemlidir.

kesinlikle katılıyorum

bende etrafıma bakıyorum güzel kadınlar(sadece güzel degil kişilikli iyi huylu kariyerli kadınlar) hep aldatılmış mutsuz ve değersiz hissediyolar kendilerini

erkekler güzel kadınlardan korkar diye bi laf var sanırım bundanda oalbilir

Bence pek sağlıklı düşünemiyorsn o herkes begenmemis olablir ama demkki eski sevgilin begenmis ama goruntusunu ama baska bir huyunu bilemeyiz neticede begenmedgi biriyle evlenmezdi
Ayrica is yerine gelen adam oldukca kabaymis zaten senin goruntune degol makyajina takmis...demekki daha sade
Birini almak istemis..ben makyajin insani güzellestirdgni dusunmeyenlerdenim uzun vadede yuze zarar bile verebiliyor yada benm cildm cok nazik oldgundan ..makyaj yapnca daha kötü oluyorm o yuzdn mesela:) kisacasi mesele kisinin ne istediğinde.benmde ckk begendigm guzel bir arkadsm var ama bekar ve sevgilileri ya aldattı ya da ilgisiz davranışlardan ayrıldı. Belki erkeklerin asagilik kopmleksi gelistirmesinden dolayi da olablir bilemiyorum

Sizde bulamadığı başka şeyler vardır belki o çirkin karısında:34: Belki de ona göre karısı daha güzeldir sizden... Sizinde dediğiniz gibi güzellik görecelidir ve dış güzellik kadar iç güzellikte önemlidir.

tabi cnm mutlaka bulduğu başka şeyler vardır benle yapamadığı şeyler gıbi :49:

bana aynı şeyleri diyolar sana para yetmez seni her erkek kaldıramaz zengin birini bulman lazım falan filan
bakımlısın diye sana sorun çıkaracaksa evlenme daha iyi zaten
hiç kafana takma bence umarım umduğun gibi birini bulursun

ama ben daha güzelim o daha çirkin gibi bi tabir kullanma bence
belki onun da daha üstün özellikleri vardır sende olmayan
birini sevmek için illaki dünya güzeli ya da dünya yakışıklısı olması gerekmiyo ki kafaların uyuşması önemli herşeyden önce
senin dediğin gibi olsa herkes daha güzel bi kadın gördüğünde ona aşık olurdu yanındakini bırakırdı

sen evleneceğin kişiyi seçerken hangisi daha yakışıklı diye bakıp ona göre kıyas yapacaksın sanki
önemli olan anlaşabilmek bence

Bence pek sağlıklı düşünemiyorsn o herkes begenmemis olablir ama demkki eski sevgilin begenmis ama goruntusunu ama baska bir huyunu bilemeyiz neticede begenmedgi biriyle evlenmezdi
Ayrica is yerine gelen adam oldukca kabaymis zaten senin goruntune degol makyajina takmis...demekki daha sade
Birini almak istemis..ben makyajin insani güzellestirdgni dusunmeyenlerdenim uzun vadede yuze zarar bile verebiliyor yada benm cildm cok nazik oldgundan ..makyaj yapnca daha kötü oluyorm o yuzdn mesela:) kisacasi mesele kisinin ne istediğinde.benmde ckk begendigm guzel bir arkadsm var ama bekar ve sevgilileri ya aldattı ya da ilgisiz davranışlardan ayrıldı. Belki erkeklerin asagilik kopmleksi gelistirmesinden dolayi da olablir bilemiyorum

doğru diyosun cnm kim beğenmediği birıyle bir ömür geçırmek ısterkı ayrıca bende makyaj yapmayı sevmem kullandklarım sadece rımel ruj göz kalemı fondoten gerektırmeyen bi cildm var çok şükür bende tamamen adamın kabalığına bağlıyorum:ssz:

Bir ilişkide önemli olan uyumdur.. Güzellik dert mi demişsiniz de bakimli olduktan sonra her kadın güzeldir zaten:-) ayrıca eski sevgilin face ine bakmak vs çok boş gerçekten.. sadece boş şeylerle kendinizi üzersiniz.. nacizane bir tavsiyede bulunayım dış guzellikle ilgili kıyaslamalar yerine önce ruhunuzu geçmiş iliskilerden arındırın.. sevgiler tatlım..

bana aynı şeyleri diyolar sana para yetmez seni her erkek kaldıramaz zengin birini bulman lazım falan filan
bakımlısın diye sana sorun çıkaracaksa evlenme daha iyi zaten
hiç kafana takma bence umarım umduğun gibi birini bulursun

ama ben daha güzelim o daha çirkin gibi bi tabir kullanma bence
belki onun da daha üstün özellikleri vardır sende olmayan
birini sevmek için illaki dünya güzeli ya da dünya yakışıklısı olması gerekmiyo ki kafaların uyuşması önemli herşeyden önce
senin dediğin gibi olsa herkes daha güzel bi kadın gördüğünde ona aşık olurdu yanındakini bırakırdı

sen evleneceğin kişiyi seçerken hangisi daha yakışıklı diye bakıp ona göre kıyas yapacaksın sanki
önemli olan anlaşabilmek bence

yok canım kesınlıkle öyle bi iddiam yok sadece herkeste olduğu gıbı bı kıyaslama içerısıne gırıyosun psikolojik olarak:14:

tabi cnm mutlaka bulduğu başka şeyler vardır benle yapamadığı şeyler gıbi :49:

Ne kadar çirkin bi ifade bu... sizi terce etmedi sizinle evlenmedi diye illaki karısına boyle bi iftira atmaya ne hakkiniz var... benimde bi arkadasim kendini cok guzel zannediyordu ama halbuki cok fena adi ciktigi icin erkeklrr onunla evlenmeye yanasmiyordu.. yani şimdi bende 175 boyunda sari sacli yeşil gozlu bi bayanim ama gel gor ki esime ne zaman sorsam verdigi cevap ; evet cok guzelsin ama benim icin guzelligin onemli degildi.
Seninle ahlakin namusun iyi huyun icin evlendim der.... yani bana gore sizde sevdiginiz ama sizinle degil baskasiyla evlenen kisinin karisina iftira atarak cok cirkinlesiyorsunuz..... kaldi ki erkek ler genelde birşeyler yapamadiklari kizlarla evlenirler..... siz sorunu dis gorunuste degil kalbinizin fenaliginda arayin bence... belki erkek arkadasinizda bunu gorup baskasiyla evlenmistir...

O kadarsa hic takma bende abartili bir makyaj mi gördü acaba dedim:) tuhaf cok kabaymis insanin yuzune denmez oyle ne demek makyajina yetisemem yahu adam odunmus oylelerinden kac zaten hic moralini bozamasin bence. Bir gun guzelligini fark edicek duzgun karakterli biri cikar karsina ne demisler Allah gonlune gore versin. Yine arkadslarmdan ornek vericm ama mesela bi arkadsm goruns açısından sevgilisnden üstün değil distan bakinca ama arkadasm ben begenmiyorum Sevgilimi diyor. Oysaki adama daha guzel kizlarda bakablir ama yinede byle dusunuyor ozguveni yuksek yani kucumsemek icn demiyorm mutlu olmasyla sevinyrm ama bi yandanda sasiriyrom demekki guzellik gerçekten göreceli. Bu arada ilgi sorunu varsa adamin ustune dusmemeye calis o yazmadan sen yazma o aramadan arama..zor ama basarmaya calis n oluyo yaa diyee düşünüp kendini hatirlatmak istiycektirr
Ancak sorun uzun vadede ise bazıları ders almiyor

Bir ilişkide önemli olan uyumdur.. Güzellik dert mi demişsiniz de bakimli olduktan sonra her kadın güzeldir zaten:-) ayrıca eski sevgilin face ine bakmak vs çok boş gerçekten.. sadece boş şeylerle kendinizi üzersiniz.. nacizane bir tavsiyede bulunayım dış guzellikle ilgili kıyaslamalar yerine önce ruhunuzu geçmiş iliskilerden arındırın.. sevgiler tatlım..

evet bakmamalydm ama ah o merak yokmu aslında bı ara gayet ıyıydm yenı ılışkım başlamştı ama umduğumu bulamaynca bosluktan sanırım:50:

çevremdeki insanlar tarafından hep çok güzelsin sözlerini duydum..
hatta tanımadığım insanlar bile söylemişlerdir çok güzelsiniz diye...
sonra bi adama aşık oldum..
arkadaşlarım kuzenlerim ya ne buluyosun onda dediler bana...yakıştıramadılar kendilerince...
sevgi, saygı, merhamet, ilgi, şefkat aklınıza gelen tüm iyi şeyleri ben onda buluyorum dedim..
çok çabaladık evlendik, iki de evladımız oldu...
gelin bi de onu benim gözümden görün, dünyanın en yakışıklısı..
gönül kimi severse, güzel olan odur...

güzel olduğunu düşündüğün buna fazla önem verdiğin için kendini o kadınla kıyaslıyorsun ama öyle bir dünya yok. ikili ilişkiler eğer ergenlik çağında değillerse güzellik çirkinlik üstüne kurulmaz ki. konuşabilmek eğlenebilmek yanında kendini iyi hissedebilmek cinsel uyum vs vs. önemlidir. ki çirkin biri de birine sevimli güzel gelebilir. ya da diğer yönleriyle çok mutluysa artık güzelliğin hiç bir önemi kalmaz. sen her yakışıklı bulduğun erkeğe aşık olabiliyor musun? bazı kadınların güzel olursam -ya da güzelim o halde herkes bana aşık olur ben vazgeçilmezim sanrısı komik ve hayal

çevremdeki insanlar tarafından hep çok güzelsin sözlerini duydum..
Hatta tanımadığım insanlar bile söylemişlerdir çok güzelsiniz diye...
Sonra bi adama aşık oldum..
Arkadaşlarım kuzenlerim ya ne buluyosun onda dediler bana...yakıştıramadılar kendilerince...
Sevgi, saygı, merhamet, ilgi, şefkat aklınıza gelen tüm iyi şeyleri ben onda buluyorum dedim..
çok çabaladık evlendik, iki de evladımız oldu...
Gelin bi de onu benim gözümden görün, dünyanın en yakışıklısı..
Gönül kimi severse, güzel olan odur...

evlilik kısmına kadar beni anlatmışsın. Benim sevgilimide kimse yakıştıramıyor bana. Neler söylüyorlar ilk defa görenler. Ama bilmiyolarki güzellik yüzde değil bakan gözdedir. Bana görede o dünyanın en yakışıklı çirkini :))

O kadarsa hic takma bende abartili bir makyaj mi gördü acaba dedim:) tuhaf cok kabaymis insanin yuzune denmez oyle ne demek makyajina yetisemem yahu adam odunmus oylelerinden kac zaten hic moralini bozamasin bence. Bir gun guzelligini fark edicek duzgun karakterli biri cikar karsina ne demisler Allah gonlune gore versin. Yine arkadslarmdan ornek vericm ama mesela bi arkadsm goruns açısından sevgilisnden üstün değil distan bakinca ama arkadasm ben begenmiyorum Sevgilimi diyor. Oysaki adama daha guzel kizlarda bakablir ama yinede byle dusunuyor ozguveni yuksek yani kucumsemek icn demiyorm mutlu olmasyla sevinyrm ama bi yandanda sasiriyrom demekki guzellik gerçekten göreceli. Bu arada ilgi sorunu varsa adamin ustune dusmemeye calis o yazmadan sen yazma o aramadan arama..zor ama basarmaya calis n oluyo yaa diyee düşünüp kendini hatirlatmak istiycektirr
Ancak sorun uzun vadede ise bazıları ders almiyor

işte canım aslinda sorun tamamen ôzgüven sanirım ben öyle pek sokulamıyorum insanlara soğuk buluyolar zaten erkek arkadasımda ilk zamanlar çok ilgilydi hatta ilk bulusmamızda adamlar bakiyo bilmemne diye baya trıplere girmşti kıskandığını falan söylemsti ama simdı ne oldu bılmiyorum kesinlkle o yazmadan yazmıyorum zatem cnm çokta umrumdada değl açıkçası yoruldum:ssz:

Eminim sen çok hoş ve iyi kalplisindir ama işte hani doğru kişi derler ya henüz ona denk gelmemişsindir

Benim teyzem 130 kg haliyle eniştemin gözdesi.

Bazen benimde aklıma gelir ne güzeller var mutsuz, ne çirkinler var kapmış köfteyi diye

Sorun sende değil geyiği yapmak istemesem de öyle boşver insanları =)

Ne kadar çirkin bi ifade bu... sizi terce etmedi sizinle evlenmedi diye illaki karısına boyle bi iftira atmaya ne hakkiniz var... benimde bi arkadasim kendini cok guzel zannediyordu ama halbuki cok fena adi ciktigi icin erkeklrr onunla evlenmeye yanasmiyordu.. yani şimdi bende 175 boyunda sari sacli yeşil gozlu bi bayanim ama gel gor ki esime ne zaman sorsam verdigi cevap ; evet cok guzelsin ama benim icin guzelligin onemli degildi.
Seninle ahlakin namusun iyi huyun icin evlendim der.... yani bana gore sizde sevdiginiz ama sizinle degil baskasiyla evlenen kisinin karisina iftira atarak cok cirkinlesiyorsunuz..... kaldi ki erkek ler genelde birşeyler yapamadiklari kizlarla evlenirler..... siz sorunu dis gorunuste degil kalbinizin fenaliginda arayin bence... belki erkek arkadasinizda bunu gorup baskasiyla evlenmistir...

ben iftira atmıyorum hanfendi o adi herifin bana evlenmeden önce söylediği şeylere dayanarak söylüyorum bi hata yaptım bedelını ödüyorum gibi amma doğru amma yanlış bilemem tamamen buna istinaden yazdm peki sizde beni tanımadan kalbımin fesatlığyla alakalı hakaret etmişsinz sizde şimdi aynı şeyi yapıyorsunuz neyse yorumunuz için teşekkürler nasıl bi insan olduğumu öğrendm sayenzde

Yahu güzellik göreceli bir kavram, bence bu kadar takılmamalısın. Seni beğenmeyen biri olduğunda neden hemen moralini bozuyorsun, önemli olan senin kendinden memnun olman. Gerisi teferruat :)

Back
X