arkadaşlar öncelikle tabiyki rabbim dermansız dert vermesin bu ayrı ama benim derdim ilişkilerimde bir türlü istediğim değeri bulamıyorum ilk sevgilim beni terk etti bi kızla evlendi kızı inceledm süzdùm baktım ettm benden üstün biryerini göremedi hatta kızın çirkin olduğvnu söylüyo arkadaslarım erkek arkadaşlarım bıle bunda ne bulmuş diye yorum yaptılar bilemem kimseyi güzel çirkın dıye eleştırmek benim haddım değl güzellik gôrecelı sonuçta belki kalbı güzeldi etkiledı ama bende kendimce kötü bi insan değldimki herkes gayet alımlı güzel olduğumu söylüyo çokta bakıyorum gerçekten kendime arkadaşlarım biz bu erkek gibi halimizle buluyoruz sen nasıl bulamıyosun diyolar bugün olan bı olayda canımı sıktı patronlarımın bi akrabası geldı konusvyolar oğluna kız arıyomuş onlarda benı önerdi adam yüzüme karşı yok ben onu oğluma almam dedı şok oldum neden dedıler tamam manken gıbı güzel kız ama onun makyajına para yetmez açık dedı çok zoruma gitti
bellı etmedm o an ama adam gitti sinirden ağladm bende meraklısı değldm zaten şu an bı ılışkım var ama mutlu değlm bıtme aşamasında ilgısz davranıyo bıde eskı erkek arkadasımın profılıne gırdm bugün o çok güzel olmayan karısına verdiğı değeri gôrünce hüzünlendm ıyıce aslında güzellk falan laf erkekler evlenıcekleri kadında güzellik falan aramıyo bence çirkin şansı diye bışey var saçmaladıysam ne olur kusura bakmayın sanırım yine depresyona girdm