güzellik de dert mi?

İçindeki acıyla baska hemcinslerin için bu şekilde konuşuyorsun ama onun hiç bir suçu yok ve yine içindeki acı yüzünden o kadın dunya guzelı olsada sen onu çirkin göreceksin
Bir adam seni beğenmedi diye dunyayı zından etme
Oluruna bırak geçer...

olabilir cnm neden olmasın kımse mükemmel değl benım zaten böyle bi iddiam yok kılolu değlm ama açık giyiniyorum evet bugünki adamda zaten bu açık dedı bilmıyorum artk neyse düşündùkçe dahada bunalıyorum

inşallah geçer 2 senedir gecmedi bundan sonra geçermı sence gecmise takılıp doğru değl biliyorum :2

Dogal yonden guzel olmayi niye denemiyorsunuz ki.. cildinize yazik degilmi..
Her gun ama her gun makyaj. Cilt bogulur ki.
Genelde erkekler cok makyag suren kizi begenmezler zaten. bakimli kadin ilaki makyag mi surmeli? dogal yonden deneyin inanin hersey dahada guzel olur cildiniz icin diyorum bunu.

inşallah geçer 2 senedir gecmedi bundan sonra geçermı sence gecmise takılıp doğru değl biliyorum :2

Tam olarak noldu baştan sona anlat hem rahatla hemde biz anlayalım
Kaç yıllık ılıskı nerde tanıstınız neden ayrıldınız ne kadar bırlıkte oldunuz vs vs vs vs nolduda baskasıyla evlendı

Siz "para yetmez" denecek kadar çok bakımlı olmanıza rağmen çirkin dediğiniz kadın kazanmış eski sevgilinizi demek ki güzellikten çok farklı şeyler önemli hayatta mesela huzur, herkesin aradığı huzur bence en başta...

Tam olarak noldu baştan sona anlat hem rahatla hemde biz anlayalım
Kaç yıllık ılıskı nerde tanıstınız neden ayrıldınız ne kadar bırlıkte oldunuz vs vs vs vs nolduda baskasıyla evlendı

canım işyerim aracılığyla tanıştım 2 sene çıktk birdn bıre hiç bi açıklama yapmadan bıtırdı gôrusmek ıstemedı facinı kapadı 8 ay sonra bi açtı kızla fotolar ve nişan davetiyesi yùzsüzce beni de davet etti nedn dedm bôyle oldu bi hata yaptm bedelını ödüyorum dedi dùğùne 1 hafta kala mesajlar attı numaramı silmesini söyledm hala silmemiş bayramdada msj filan attı 2 sene oldu psikolojik tedavi gôrdüm 25 yaşındaym ilk ilişkmdi böyle cnm bi dahada ne ben başkasını sevebılıyorum işte nede baskarı benı

İnan bana geçer ilk ilişkın olması senı uzen baskası olamaz gıbı gelıyor sana ama olur daha cok gencsın
Neler cıkar daha karsına çıkmasa ne olurkı hayat erkeksızde geçer çokta güzel geçer gez toz eglen herseyın zamanı var

sağol canım inşallah geçer doğru erkek olmasa nolur ama ben tek çocuğum bundan 10 sene evvel kardeşimi trafik kazasında kaybettm yarın öbür gùn anne babama bışey olsa bu hayatta tek basıma naparım tüm arkadaşlarım evlendı son 2 tanesi nisanlı o yùzdn çok yalnz hıssedyorum bi yuva kurmayı bende istıyorum ama böyle olunca bütün ümitlerim tükeniyo

siz güzellige cirkinlige takilmissiniz
biraz fazla abartmiyor musunuz?
cevrenizdekilere samimi gelmiyorsunuz belki
yada baska seyler
hersey guzellik degil ki
o ilk anda önemli olan seydir
sonrasini kisinin kendi karakteri kisiligi tamamlar
bence bunu düsünün

Basınsagolsun çok uzuldum
Ama bak bıseyı cok ısersen o anda olmuyo istemeyi unuttuğun anda çıkıyor karşına sabret

niye dert olsun güzelim mutluyum sen onun doğru kişisi değilsindir ondan olabilir

hastasıyımmmm bu güzellik konusunda kendini ilah sanıpta başka insanlara çirkin diyebilenlerin...
tamaaaamm anladık çok güzelsin çevren beğeniyo,bakımlısın en süper sensin de ne diyelim şimdi...
ÇİRKİNLER EVLENMESİN ARKADAŞ GÜZELLERE HAKSIZLIK OLUYOOOO....

neden herşeyi güzellikle ilişkilendiriyorsun
herşey güzellik değil canım belkide sevgilin karakterini beğenmedi ondan ayrıldı senden..
bide kendini çok beğeniyorsun o benden güzel değil bu benden güzel değil..
bu nedir yaa:26:

Erkek kardeşin için üzüldüm canım.
Allah geride kalanlarınıza uzun ömür versin.
Güzellik ve bakım tek başına yeterli değildir hiçbir zaman.
Tabiki önemlidir ancak ilk görüşte.
Sonrasında ise çok farklı özellikler bir insanı çekici veya itici gösterebilir.
Yaşın çok ta küçük değil.
Yürütilen ilişkiler veya evlilikler sadece fiziki güzelliklerle yürütülmüyor.
Ben güzelim öyleyse tüm kapılar açılmalı önümde veya herkes bana ilgi göstermeli diye
beklentiler seni çok hayal kırıklığına uğratır.
Muhtemelen böyle düşünmüyorum asla diyeceksin ama cümlelerinde gizli
anlamlar bu kanıya vardırıyor.
İlişkiyi geçtim evlilikleri yürütmek için güzelliğin g sinin bir anlamı yok.
Yeterki eşler birbirlerini güzel görsün.
Hayatını normal akışına bırak,seveceğin bir insan çıkacaktır.
Sade ,doğal ve samimi ol yeter.
Eski sevgilini de eşini de takip etme artık hoş değil.
Ayrıca işyerindeki geçen o konuşmada o adam o sözleri yüzüne mi söyledi.
Eğer yüzüne söylediyse ve sen de tepki vermediycen çok canı sıkıcı bir durum bu.
Böyle bir diyaloğa asla müsade etmemelisin.
Acaba tavırların ve görünüşünle insanlara yanlış mesaj mı veriyorsun.
YAni bu şekilde konuşabilme cüretini nerden buluyorlar.
Kendine güven ama güzelliğine değil.Güzelliğini doğallıkla taşı.
Güzellikten öte de davranışlarınla,duruşunla ,bakışlarınla insanları etkileyeceğini bil...

çok klasik olacak ama bence iç güzellik daha önemli
erkeklerde dışı güzel olan kadınlarla bi süre eğleniyor ama evlenmeye gelince kafa yapısına göre birini arıyorlar
burda senin için güzel değil demiyorum yanlış anlama
belli ki kafa yapısı seninle uyuşan biri çıkmamış daha karşına
demek ki zamanı var daha zamanı gelince karşına çıkacaktır elbet

Boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye

Bizim şirkette çok güzel bi kız var sevgilisi de bizim şirkette çalışıyor 1,5 yıldır beraberler ama defalarca ayrıldılarr kız aileler bilsin yüzük takılsın isterken çocuk hep onu oyalıyor birbirlerine devamlı hakaret ediyorlardıı..Öğrendimki bayram da kızı darp ertmiş ve iki gün işe gelemedi

Güzel olmak demek bahtının da öyle olacağı anlamına gelmiyor malesef Uyumlu olmak anlaşmak çok daha önemlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…