Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu güzellik göreceli bir kavram, bence bu kadar takılmamalısın. Seni beğenmeyen biri olduğunda neden hemen moralini bozuyorsun, önemli olan senin kendinden memnun olman. Gerisi teferruat :)
Gönül kimi severse güzel odur ve kişinin kaderi alınyazısı yaşayacakları diye birşey var nasip kısmet bu işler nasibimizse bazı şeyler onlar gelir bulur bence karşınıza doğru insan çıkmamış yaşadıklarınız bu yüzden dogru insanı buldugunuzda sizde mutlu olacaksınız karşınızdakide o da eski sevgilinizin kaderi alınyazısı yani gönlü onu sevmiş hakkınızda hayırlısı olsun.
sağol canım inan çok rahatlatıcı bi yorum oldu bu kaza kader hayır ve şerrin allah dan olduğuna inanmak bazen gaflete düşüp böyle bunalımlı anlarda unutuluyo öyle avutuyorum kendimi çoğu zaman ama üzülmektende alamıyorum kendımı![]()
tabyki cnm rabbm başka dert keder vermesin mühim olan sağlık ama işte ister ıstemez takıyo insan![]()
Eminim sen çok hoş ve iyi kalplisindir ama işte hani doğru kişi derler ya henüz ona denk gelmemişsindir
Benim teyzem 130 kg haliyle eniştemin gözdesi.
Bazen benimde aklıma gelir ne güzeller var mutsuz, ne çirkinler var kapmış köfteyi diye
Sorun sende değil geyiği yapmak istemesem de öyle boşver insanları =)
Ne kadar çirkin bi ifade bu... sizi terce etmedi sizinle evlenmedi diye illaki karısına boyle bi iftira atmaya ne hakkiniz var... benimde bi arkadasim kendini cok guzel zannediyordu ama halbuki cok fena adi ciktigi icin erkeklrr onunla evlenmeye yanasmiyordu.. yani şimdi bende 175 boyunda sari sacli yeşil gozlu bi bayanim ama gel gor ki esime ne zaman sorsam verdigi cevap ; evet cok guzelsin ama benim icin guzelligin onemli degildi.
Seninle ahlakin namusun iyi huyun icin evlendim der.... yani bana gore sizde sevdiginiz ama sizinle degil baskasiyla evlenen kisinin karisina iftira atarak cok cirkinlesiyorsunuz..... kaldi ki erkek ler genelde birşeyler yapamadiklari kizlarla evlenirler..... siz sorunu dis gorunuste degil kalbinizin fenaliginda arayin bence... belki erkek arkadasinizda bunu gorup baskasiyla evlenmistir...
Normalde gülüp geçeceğin şeyler bunlar, üzülüyorsun, üzülmüşsün ama lütfen hırpalama kendini.
Bence tanimadgnz biri hakkinda boyle yorum yapmamalisnz belki bildiği bir durumdan dolayi bunu soylemistir ayrica terk edilmis kendisi adamin davranisni onaylayamayiz ama takma kafana akli baskasnda sende kalsaydi daha kötü olurdu..insanlarin yorumlarini cok onemseyp kendini üzme derim seni mutlu edicek biri de olucaktir
Konu sahibesinin anlatım tarzında resmen buram buram iticilik kokuyor..
Sana ya da çevrendekilere göre ''Güzel olmayan karısına düzdügü methiyeleri okuyunca üzüldüm'' demişsinya İşte bu durumdan böyle hasetle bahsetmen o adamın çirkin (!) karısından bile daha çirkin ötesi..
Asıl çirkinlik budur ! ..Bir insanın dış görünüşünü anlatırken çirkin diye defalarca yazmanın anlamı nedir ?
Yazık yahu..Derd diye gelmiş ağlayıp sızlarken anlatım tarzındaki yakışıksız ibareleri hem kullanmaktan çekinmiyor hem de üstüne üstlük kusura bakmayın özür dilerim diyor .))
İlginç vesselam..Rab başka dert vermesin
düzgùn ifade edememiş olabilirim hasetle bakmadm ayrıca sadece hüzünledığimi söyledm cu hasetlikmıdir haset etseydm çok farklı şeyler yapardm o şahsiyetin düğününe 1 hafta kala bana attığı mesajları ortaya çıkarmak gibi ayrıca çirkin gùzel diye yargılamak bana düşmez diye de belirttm arkadaşlarımın yaptığı çirkin yorumlarına istinaden çirkin karısı ama değer veriyo mayetinde söyledm demekkı erkekler evlılıkte güzellık cırknlk aramıyo bunu anladm dedm kesinlkle zaten güzellık konusunda bi iddiada bulunmuyorum yanlış anlaşılmak da istemıyorum daha fazla hakaret dolu yorum görmek de biraz kafamı dağıtırım diye konu açtm ama rica ediyorum mune konu kapatılabilirmi
Neyine hakaret ettik ? Çirkin mi dedik ? itici dedik yapılan şey senin ona yakıştırdığın sıfattan daha çirkin dedik :)
Üstelik ikinci bir yorumunda ''bende bulamadığı şeyleri onda bulmuştur '' diyerek ima dolu bir yakıştırma yapmışsın..Bu da yakışıksız..Eski erkek arkadaşının sana anlattığı şeyler üzerine şahit olmadığın bir kadının onunla yaşadıkları sadece onu ve eski erkek arkadaşını bağlar,seni değil..Yani kısacası bu durumdan sanane diyesi geliyor insanın hatta diyorumda..
Onu demek istemedim,bunu demek istemedim diyorsun ama mesajın ortada ifadelerin ortada..Haset dolu bir anlatım tarzın var..Suç sanki o kızdaymış gibi neyine baktı gibi saçma bir hayrete boğuluyorsun..Ne kadar önyargılı bir bakış açısı bu böyle..Üstelik ÇİRKİN !
tabi yaşamadan bilip bilmeden sizin için bu şekilde konuşmak kolay başına gelmeyen anlamaz benım ne hissettiğimı evet demek ıstemedğim şeylerle itham ediyosunuz taabyki allah kimseye yaşatmasın bôyle bi durum evet herkesin ÇİRKINLİĞİ kendıne
Evet ben de tam onu diyordum herkesin ÇİRKİNLİĞİ (!) kendine ona buna b.... atmaya gerek yok![]()
Kendini abartıyor olabılırmısın? Eski erkek arkadasının karsını nıye arastırıyosun nıye kıyaslıyosun mesela kendınle? Erkeklerde kör değil illaki senden daha guzel yada dahası olan baska ozellığı vardır
O adamın manken gıbı demesıde şudur bıraz zayıfsan 165 den uzunsan manken gibi deler
Insalah sende dengin guzellıkte bırını bulursunda bu derdın gecer