- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
varsa bana bi yollasaniza yuzumde nur yok benim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin.ysni deneyen vardir belki tecrube eden burada o nedenle buraya sordum.Günaydın...
Diyanete sorsanız...
o kadar hasta o kadar halsizim ki ates bi taraftan burun akintisi diger taraftan hic olumlu olamiyorum yemek yiyemiyorum.nur kalmadi yuzumdeİçin güzel olsun,
Fenalıklar düşünme,
İyi şeyler, mutlu olacağın şeyler, çevrendekileri mutlu edeceğin şeyler yap mesela.
Olumlu ol, pozitif bak etrafa,
Ailene fazlaca vakit ayır,
Dostlarınla eğlen,
İşini hakkıyla yap.
Güzel düşün, güzel olsun![]()
Hastalığınız nedir?o kadar hasta o kadar halsizim ki ates bi taraftan burun akintisi diger taraftan hic olumlu olamiyorum yemek yiyemiyorum.nur kalmadi yuzumde
bahar alerjisi arti mide enfeksiyonuHastalığınız nedir?
cirkinlik degil nur yok yuzumde ya nasil desem hapishane kaxkini gibi bakiyorumGüzelleşme duasında ziyade sağlığına kavuşmak için dua etsen daha güzel
Çirkin olmadığına eminim
Renklendir yüzünü allık sür kendini iyi hissedersin.
Geçmiş olsun.bahar alerjisi arti mide enfeksiyonu
Deneyen olsa da paylaşamaz ki...gunaydin.ysni deneyen vardir belki tecrube eden burada o nedenle buraya sordum.
cirkinlik degil nur yok yuzumde ya nasil desem hapishane kaxkini gibi bakiyorum
Ozaman namaz kıl oruç tut zekat ver ne diyimcirkinlik degil nur yok yuzumde ya nasil desem hapishane kaxkini gibi bakiyorum
hastaliktan yok ama iyilesemiyorum ve cok kotu gorunuyorumYüzümde nur yok dersen ıcın fesat derım
ama hastaymıssın
kım hastayken guzel olabılır kı
ıyılesmeyı bekle
iyi fikir bunu yapayim bu hafta sonu masaj da yapsinlarhamama gidin gerçekten iyi bir hamama gittiğinizde yüz maskesi de yaparlar
çil mil hiçbirşey kalmıyor
dinç hissediyorsunuz kendinizi, buhar sinüslerinizi de açıyor sonuçta 4-5 saat kalınıyor
him yanlis yere konu actim sanirim.banlamazlar umarim.Deneyen olsa da paylaşamaz ki...
Malum dini konu yasak ya.
cok tesekkurlerGeçmiş olsun.