guzellik duasi var mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O nasıl konu ya. Sanki elinde fincanla sabah kapımıza dikilip, bende şeker kalmamış, sizde varsa rica edecektim, der gibi. :KK53:
Nur mu, ışık mı, sıcaklık mı artık ne derseniz deyin, o işin sadece duayla olacağını zannetmiyorum. İç huzuru, pozitif düşünce, mutluluk, huzur, düzenli&sağlıklı yaşam... vs gibi bir sürü soyut, somut durumun varlığıyla mümkün olabilir bana göre.

Bir yerden kaliteli bir projektor aliyorsun gunde en az 12 saat yuzune tutuyorsun. Arada yan etki olarak bi aydinlanma gelebilir ama zararsizdir. Genelde nursuzlugun tedavisi bu sekilde yapiliyor. Tedaviye destek olmasi acisindan herhangi bir renk dugunde gorumcenin sacina serpilen piriltilardan da yuzune surebilirsin.

Abdest al ;) Ya o yuzdeki nurun kalpten geldigine inaniyorum ben. Iyilik yapiyor musunuz? Ozellikle sadaka veriyor musunuz? Bu cok onemli. Sadaka her belayi defettigi gibi yuzunuze de inanilmaz bir guzellik verir. ;)

Ha bir de bakim yaptir cildine. Ama karacigerini de temizle. Her sabah zencefil ve zerdacalla yapacağın cayi icebilirsin. Bi sure sonra cildin guzellesecek ve vucudun dinc olacak, saglikli olacaksin insallah.. zencefilin iyi gelmedigi bir sey yok. O yuzden muhakkak tavsiye ederim. Ama taze zencefil olsun. Zerdacal tozunu kullanabilirisn..

Ha bir de bakim yaptir cildine. Ama karacigerini de temizle. Her sabah zencefil ve zerdacalla yapacağın cayi icebilirsin. Bi sure sonra cildin guzellesecek ve vucudun dinc olacak, saglikli olacaksin insallah.. zencefilin iyi gelmedigi bir sey yok. O yuzden muhakkak tavsiye ederim. Ama taze zencefil olsun. Zerdacal tozunu kullanabilirisn..
zencefil taze nerede satiliyor aktarda mi

Abdest al :KK66: Ya o yuzdeki nurun kalpten geldigine inaniyorum ben. Iyilik yapiyor musunuz? Ozellikle sadaka veriyor musunuz? Bu cok onemli. Sadaka her belayi defettigi gibi yuzunuze de inanilmaz bir guzellik verir. :KK66:
veriyorum ne zaman sadaka kutusu gorsem bos gecmem aslinda.biri bisi istese veririm

Aslinda marketlerde manav reyonlarinda satilir. Bizim burda oyle mesela. Muhakkak aliskanlik edin. Zencefil cok faydali...
yapayim hep hastayim zaten iyi gelir.zencefil ve zerdacal cayi him tamam.zerdacal toz halinde olmuyor mu ama nasil cay yapayim onlari neyse bakarim netten cok sagol

yapayim hep hastayim zaten iyi gelir.zencefil ve zerdacal cayi him tamam.zerdacal toz halinde olmuyor mu ama nasil cay yapayim onlari neyse bakarim netten cok sagol

Bak canim taze zencefili rendele kabugunu soyup. Ama oyle cok rendeleme. Kucuk recel tabagi kadar. Sonra bi cay kasigi da zerdecal koy. Toplamda 3 su bardagi su koy ve kaynatmaya basla. Kaynadiktan 3 dakika sonra altini kapat 5 dakika demlensin. Sonra da suzerek ic. Ha icine limon da sık.

Bak canim taze zencefili rendele kabugunu soyup. Ama oyle cok rendeleme. Kucuk recel tabagi kadar. Sonra bi cay kasigi da zerdecal koy. Toplamda 3 su bardagi su koy ve kaynatmaya basla. Kaynadiktan 3 dakika sonra altini kapat 5 dakika demlensin. Sonra da suzerek ic. Ha icine limon da sık.
tamamdir cok tesekkurler cok sagolun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X