Güzellık Merkezi Mağduruyum

Sususisisisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
53
12
88
Merhaba arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum. Sokakta yürürken genç bir çocuk yanıma gelerek öğrenci olduğunu ve bilgi almam için güzellik merkeziyle öylesine konuşmamı istedi bende öğrenci diyerek kıyamadım ve cıktım bana form doldurdular herhangi bir sorun olmayacağını sadece formalite icabı olduğunu söylediler bende uğraşmak istemedigim için tüm bilgilerimi yanlış verdim imzamı da farklı attım 1.5 yıl sonra avukat beni bulmuş ve icra takibi başlatmış benim gibi mağdur olan var mı almadığım bir hizmetin parasını ödemek istemiyorum ne yapmam lazım?

Merhaba arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum. Sokakta yürürken genç bir çocuk yanıma gelerek öğrenci olduğunu ve bilgi almam için güzellik merkeziyle öylesine konuşmamı istedi bende öğrenci diyerek kıyamadım ve cıktım bana form doldurdular herhangi bir sorun olmayacağını sadece formalite icabı olduğunu söylediler bende uğraşmak istemedigim için tüm bilgilerimi yanlış verdim imzamı da farklı attım 1.5 yıl sonra avukat beni bulmuş ve icra takibi başlatmış benim gibi mağdur olan var mı almadığım bir hizmetin parasını ödemek istemiyorum ne yapmam lazım?

İmzaladığınız belgeyi hiç mi okumadınız, ne yazıyordu?

Sözleşme metniymis ama bana öyle demediler formalite olduğunu hicbir sorun çıkmayacağını söylediler

Avukat bulup icra takibine itiraz edin, dava açın derim ben. Detaylı bilmiyorum güzellik merkezinin sözleşmesini hiç rastlamadım ama itiraz etme hakkınız var tabii
Maddi durumunuz uygunsa bir avukata danışın yardımcı olacaktır

Bilgileriniz yanlışsa size nasıl ulaştılar?
Bir şekilde icra takibi başladıysa eğer onun bir süresi var itiraz için, gelen tebligatta yazar. O süre içinde itiraz edin mutlaka.
Benzer bir olay gelmişti başıma. Durdu icra takibi, sonra da bir şey çıkmadı.

Te
Bilgileriniz yanlışsa size nasıl ulaştılar?
Bir şekilde icra takibi başladıysa eğer onun bir süresi var itiraz için, gelen tebligatta yazar. O süre içinde itiraz edin mutlaka.
Benzer bir olay gelmişti başıma. Durdu icra takibi, sonra da bir şey çıkmadı.
Ilginç olan da o hicbir tebligat geçmeden elime icra takibi başlatılmış

Te
Ilginç olan da o hicbir tebligat geçmeden elime icra takibi başlatılmış

Hiç mi bildirmediler size borcu? Bu arada tebligat gerçekten icra dairesinden mi gelmiş, e devletten baktınız mı gerçekten icra takibi var mı üzerinizde? Bazı hukuk büroları para tahsil etmek için kendilerince bir borç tebligatı düzenleyip gönderiyorlar. Size gelen tebligat icra dairesinden mi gelmiş kesin olarak? Icra esas no, icra dairesi filan yazıyorsa direk gidip onunla sorgulayın.

Hiç mi bildirmediler size borcu? Bu arada tebligat gerçekten icra dairesinden mi gelmiş, e devletten baktınız mı gerçekten icra takibi var mı üzerinizde? Bazı hukuk büroları para tahsil etmek için kendilerince bir borç tebligatı düzenleyip gönderiyorlar. Size gelen tebligat icra dairesinden mi gelmiş kesin olarak? Icra esas no, icra dairesi filan yazıyorsa direk gidip onunla sorgulayın.
E devletten ve uyap tan görünüyor 600 tl lik olan borç 1400 yapmışlar beni aradılar icraya verdik dediler e devlete baktım yoktu madem icraya verdiniz dosya numaramı atın dedim yaklaşık 4 saat sonra icraya verildiğini gördüm

E devletten ve uyap tan görünüyor 600 tl lik olan borç 1400 yapmışlar beni aradılar icraya verdik dediler e devlete baktım yoktu madem icraya verdiniz dosya numaramı atın dedim yaklaşık 4 saat sonra icraya verildiğini gördüm
Tüm bilgileri yanlış verdiyseniz size nasıl ulaştılar?
Her bilgiyi yanlış verip tc noyu doğru yazdıysanız olabilir ancak.

Ya ben de bir kere güzellik merkezine bir kere de ingilizce kursuna girdim böyle. Öğrenciyim kişi başı prim alıyorum falan demişti broşürü dağıtan, tirstim simdi:KK17:
Herhangi bir sözleşme vs imzaladınız mı?

Lanet olsun öyle yerlere. O kazandıkları haram paralar bir taraflarından çıksın inşallah. Öyle kin doluyum ki anlatamam. Bende sizin gibi yukarı çıktım . Yok şu hizmetimiz şöyle kampanyada ,bir daha gelirseniz bu fiyatta bulamazsınız gibi hikayeler anlatıp zaten almayı düşündüğüm hizmeti hazır indirimdeyken aliyim dedim . İmzalarkende istediğim zaman kullanabilir miyim şuan öğrenciyim başka şehire gidicem diyede belirttim . Bana istediğiniz zaman kullanabilirsiniz dediler bende imzaladım . Birde bir miktar para istediler vermedim o sırada. Bir sene sonra mezun oldum o şehire dönemedim . Tabi bunlar beni sürekli arayıp rahatsız etmeye başladılar . En son avukata verip icra takibi başlatıcaz flan dediler. Bende sizin gibi hizmet almamıştım. Baya bir araştırdım durumu en sonunda lanet edip anlaşmayı feshettiğim için yanlış hatırlamıyorsam paranın yüzde 30 unu ödedim . Daha sonra öğrendim ki eğer en başta kapora niyetine para verilmemişsse o anlaşma geçerli değilmiş . Bende vermemiştim yani boşuna param gitti. Sende vermemişsen eğer en başta bu durumumdan kurtulabilirsin belki . Araştırmanda fayda var

Herhangi bir sözleşme vs imzaladınız mı?
Sözleşme değil de, içeri girince bir 5-10 dk konusmustu kadın. Bilgilendirme yaptığına dair bir yer imzalamistim:/ liste gibi birseydi üstte başkalarının da isim soyisim imzaları vardı.
Bunlardan biri Ankara'da Kızılay'da, diğeri de Kadıköy'de oldu. Bilmiyorum ya o kadar merkezi yerlerde iş yeri olan insanlar dolandırıcılık yapar mı ki?

Back
X