- 23 Haziran 2018
- 77
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi Hayalperestpiyonnn
-
Ya aslinda bu sozlesmenin gecerli olduguna dair suphelerim var. Bence sen ucuz yirtmissinBende bi yıl once falan boyle bisey imzaladim (gercekten cok konusuyolat) cebimde sigara param yokken baya yuklu bi miktar cilt bakim paketi almistim. Sonra hic gitmedim tabi. e devletten bakiyorum bazen icra falan varmi diye yok.
Arkadaşa katılıyorum :)Güzelce yanınıza birini alıp gidin.
Sözleşmeyi okuyup, bir nusha almak istediğinizi söyleyin.
Alın elinize yırtıp kaçın
Dolandiricilik bu ama neden sikayette bulunmadin tuketici haklarina ???Benim başıma geldi canım
Sokakta durup insanları çeviren bi genç kız bana satmaya çalıştı en azından yukarı gelip dinler misin dedi yevmiye usulü çalışıyormuş
Bende çıktım o an boş bulundum okumadan imzaladım
Daha sonra 1.5 ay sonra aradılar beni ilk seansa ne zaman geleceksiniz diye dedim ne seansı :)
Sonradan cark etti kafama
Tabi gittim fesh etmeye
Bana dedilerki paketin %10'u ödemeniz gerekiyor
Neden dedim
Sözleşmede yazıyor ya hanımefendi dedi
Baktım en altta büyüteçle okumaya çalışsan zor okuyacağın bir yazı
O an biraz carladım ama daha sonrasında %10'unu paşa paşa ödedim
Çünkü benim dikkatsizliğimdi ve icra davası açsa 10 katını alabilirdi
Ahahah bilgisayarda kaydolmus olmaz mi onlar kiArkadaşa katılıyorum :)
Dolandırıcılık değil çünkü hata benimdiDolandiricilik bu ama neden sikayette bulunmadin tuketici haklarina ???
Hadi ya. %10 unu versem ayrilabilirim yanii... bende de boyle bisey yazmiyordu sozlesmede. Tek tarafli fesh edilmeyen sozlesme yasal degildir zatenDolandırıcılık değil çünkü hata benimdi
Ben o yazıyı görmedim o yüzden paşa paşa ödemek zorunda kaldım
Bu tür güzellik merkezleri zaten tek taraflı fesh işlemleri yapmıyor
Eğer yapıyoesa da %10'unu ödeyip ayrılıyorsun sözleşmeden
Yok kopyasini vermediler ama gizlice resmini cektim sozlesmenin. Bende var su anBende surkeli gidiyorum guzellik merkezine bazi islemler yaptiriyorum ama hic sözleşme imzalamadık .imzalamamda sanırm, yalniz baya pahali kremler aldim eşim bu durumuma kaba olacak ama hiyarim var diyene tuz dökmeye koşuyorsun diyor. Bazen haklı geliyor dediği. Gidip sözleşmeyi okuyun neymis ne değilmiş anlayin kopyasını alin
Sanmam ıslak imzalı kağıt bilgisayara gecrmzlerAhahah bilgisayarda kaydolmus olmaz mi onlar ki
Asli olmadan geçersizdir.Ahahah bilgisayarda kaydolmus olmaz mi onlar ki
Evet öyle. Ama belli bi ödeme yapman gerekiyor ve onlarda kabul etmiş oluyor böylece çift taraflı fesh etmiş oluyorsun canım.Hadi ya. %10 unu versem ayrilabilirim yanii... bende de boyle bisey yazmiyordu sozlesmede. Tek tarafli fesh edilmeyen sozlesme yasal degildir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?