- 17 Aralık 2015
- 3.858
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.035
- 208
- Konu Sahibi NehirMehir
Anla ben madım bişi hiç omegle intihar omegle kamera omegle omegle.....
______Error 404______
______Error 404______
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneler önce? Zaten yirmi yasindasin .Konuyu toparliyorum arkadaslar seneler once bilgili donanimli bi erkege forum ask sitesinde resmimi cekip attim oda kendi resmini atti bana cirkin diyolar diye yazdigimda of ya bakimsizsin tabi cirkin derler yazdi omeglede de biri guzelin cirkinin ortasi sonra bence cirkinsin dedi biri kandirmislar seni fena degil iste dedi omegledekide 2 genc forumdaki bi adam.
Şimdi bu omegleda 2013 te çirkin DEDi diye sen de böyle desin o zaman siteninki nedir yani 2014 2015 de ucubeler sardı zaten etrafı doğru hacete ne söz şimdi çirkinsen değilsem.
Not: yalnızca Konu sahibinin anlayacağı dilden yazılmıştır.
Çirkinlik üzerine o kadar çok konu açmışsınız ki ?2013te bilgili biri ben resmimi cektim attim fotografini atti bi ask forum sitesinde son anda bana cirkin diyorlar dedigimde of ya bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. 2014te biri omeglede kamerada bakim bakim sac killarinizi alin yoldan gecsem bakmam guzelin cirkinin ortasi gideri var derler ne derler son anda bence cirkinsin dedi birine kamera actigimda 2013te bide kimseyi begenmiyo :d niye yalan soyluyon kamerada 1 dk diyip kapatinca bi boka benzemiyon kufur etti sonra mailine cevap atinca ucubesin cirkinlerin en onde gidenisin yamuk burnundan da kurt gibi kiyafetinden de sesinden de uzun bi yazi yazdi kendini de ovmus . git baska kapida havla yazdi biri de omeglede 2014te kamerada kandirmislar seni fena degil iste dedi bu ucubeyi 2014te taktim 2015te taktim bakimsizi da 2014te taktim kac aydir taktim kisin da ucubeyi taktim.
2013te bilgili biri ben resmimi cektim attim fotografini atti bi ask forum sitesinde son anda bana cirkin diyorlar dedigimde of ya bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. 2014te biri omeglede kamerada bakim bakim sac killarinizi alin yoldan gecsem bakmam guzelin cirkinin ortasi gideri var derler ne derler son anda bence cirkinsin dedi birine kamera actigimda 2013te bide kimseyi begenmiyo :d niye yalan soyluyon kamerada 1 dk diyip kapatinca bi boka benzemiyon kufur etti sonra mailine cevap atinca ucubesin cirkinlerin en onde gidenisin yamuk burnundan da kurt gibi kiyafetinden de sesinden de uzun bi yazi yazdi kendini de ovmus . git baska kapida havla yazdi biri de omeglede 2014te kamerada kandirmislar seni fena degil iste dedi bu ucubeyi 2014te taktim 2015te taktim bakimsizi da 2014te taktim kac aydir taktim kisin da ucubeyi taktim.