• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guzellik takintisi internetteki erkeklerin dedigi ne kadar dogru ?

Şaka bi yana da sen niye durmadan kendini birilerine begendirmeye ve onlardan güzel miyim diye onay beklemeye ihtiyaç duydunki? Ustelik bi de kafaya takmissin.Sanırım ergenlikteki benmerkezcilik olayını yaşıyorsun:KK56:

Keşke güzelliği bu kadar takıntı haline getireceğine kendini geliştirmek için çaba harcasaydın. Yazdıklarından hiç birşey anlaşılmıyor. Kamera açmak falan demişsin nasıl güvenipte tanımadığın ne olduğunu bilmediğin kişilere güvenip kamera açıyorsun. Yapma bir daha..

Konuyu toparliyorum arkadaslar seneler once bilgili donanimli bi erkege forum ask sitesinde resmimi cekip attim oda kendi resmini atti bana cirkin diyolar diye yazdigimda of ya bakimsizsin tabi cirkin derler yazdi omeglede de biri guzelin cirkinin ortasi sonra bence cirkinsin dedi biri kandirmislar seni fena degil iste dedi omegledekide 2 genc forumdaki bi adam.
Seneler önce? Zaten yirmi yasindasin .

Sizi bilmemde yazınız ve anlatımınız çirkin.
Biraz kitap okuyun. Güzel yazmayı, anlatmayı, kendinizi güzel ifade etmeyi öğrenin.

Sorunlu oldugunu biliyorsun dimi?
Yok mu guzelim senin anne? Tutsun kokundan gotursun psikologa,anlat derdini.
Konularin birbirinden acayip

Çirkinde olabilirsin bakimsizda birileri bana baksin diye dusundukce bu cirkinlikte kalirsin guzellik göreceli bi kavram kişi ye gorede değişir. Kendin için yasa kendini sev. Kendine saygi duyduktan sonra başkalarının da sana bakış acisi değişir yüzünü kapa iki meme koy erkek milleti onu bile begeniyor o pislik yerlerde ibsan bulamazsin. Arastirmalari gore alayi evli....

2013te bilgili biri ben resmimi cektim attim fotografini atti bi ask forum sitesinde son anda bana cirkin diyorlar dedigimde of ya bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. 2014te biri omeglede kamerada bakim bakim sac killarinizi alin yoldan gecsem bakmam guzelin cirkinin ortasi gideri var derler ne derler son anda bence cirkinsin dedi birine kamera actigimda 2013te bide kimseyi begenmiyo :d niye yalan soyluyon kamerada 1 dk diyip kapatinca bi boka benzemiyon kufur etti sonra mailine cevap atinca ucubesin cirkinlerin en onde gidenisin yamuk burnundan da kurt gibi kiyafetinden de sesinden de uzun bi yazi yazdi kendini de ovmus . git baska kapida havla yazdi biri de omeglede 2014te kamerada kandirmislar seni fena degil iste dedi bu ucubeyi 2014te taktim 2015te taktim bakimsizi da 2014te taktim kac aydir taktim kisin da ucubeyi taktim.
Çirkinlik üzerine o kadar çok konu açmışsınız ki ?
Biz şimdi nerden bilelim 'internetteki erkeklerin dediği ne kadar doğru' ?
Madem öyle at bi resmini de ona göre yorum yapalım..
:işsiz:

2013te bilgili biri ben resmimi cektim attim fotografini atti bi ask forum sitesinde son anda bana cirkin diyorlar dedigimde of ya bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. 2014te biri omeglede kamerada bakim bakim sac killarinizi alin yoldan gecsem bakmam guzelin cirkinin ortasi gideri var derler ne derler son anda bence cirkinsin dedi birine kamera actigimda 2013te bide kimseyi begenmiyo :d niye yalan soyluyon kamerada 1 dk diyip kapatinca bi boka benzemiyon kufur etti sonra mailine cevap atinca ucubesin cirkinlerin en onde gidenisin yamuk burnundan da kurt gibi kiyafetinden de sesinden de uzun bi yazi yazdi kendini de ovmus . git baska kapida havla yazdi biri de omeglede 2014te kamerada kandirmislar seni fena degil iste dedi bu ucubeyi 2014te taktim 2015te taktim bakimsizi da 2014te taktim kac aydir taktim kisin da ucubeyi taktim.

Konularınıza baktım. Bence ciddi psikolojik sorunlarınız var. Gerçekten. Psikiyatr a gitmelisiniz bence normal düşünmüyorsunuz başkalarını çok umursuyorsunuz ve intihar eğiliminiz var. Buraya yazmaktan öte bi gidin doktorla görüşün. Samimi söylüyorum gidin pişman olmayacaksınız

Back
X